Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Albastru Damă

54999 LEI
8502402

Produs conceput pentru drumeții pe zăpadă. Călduoasă, impermeabilă, confort termic optim pe vreme rece, zăpadă și vânt până la -20°C.

Nordul îndepărtat vă cheamă? Protecţie excelentă împotriva frigului! Guler înalt, glugă cu blăniță, căptușeală călduroasă, impermeabilă și confortabilă până la -20°C.

Culoare:

Albastru negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 549 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Strat dublu de vatelină (2 X 200g/m²) pe corp. Strat de 200 g/m² pe brațe.

Impermeabilitate

Strat protector impermeabil 5 000 mm H²O (Schmerber). Cusături principale etanșe.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Glugă cu blăniță sintetică, pentru a proteja de zăpada viscolită.

Utilizare ușoară

Fermoare și capse, pentru prinderea mănușilor. Buzunar interior din plasă.

Deschidere/ închidere

2 fermoare sub brațe, ce asigură libertate de mișcare.

Buzunare

2 buzunare pentru mâini, 1 securizat la interior, 2 la piept.

Informații tehnice

Cum am siguranța că geaca este suficient de călduroasă pentru a face față drumețiilor pe timp de iarnă?

Geacă dezvoltată pentru a vă proteja în condiții de iarnă extremă: ger, zăpadă, viscol. Izolarea este asigurată de vatelină, un material sintetic ce protejează reținând aer (strat dublu pe trunchi și simplu pe brațe). Protecția din spatele fermoarului protejează împotriva pătrunderii frigului. Sistemul de strângere de la bază asigură protecție până la temperaturi de -20°.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Materialul exterior este impermeabil, pentru a nu permite apei și vântului să pătrundă. Iarna, este foarte important să vă protejați extremitățile. Glugă cu blăniță sintetică detașabilă, manșete și guler înalt, pentru a împiedica pătrunderea frigului. Buzunare încăpătoare, călduroase, pentru mâini.

Impermeabilitatea gecii

Impermeabilitatea unei geci nu se limitează la cea a materialelor: tehnica de asamblare a diferitelor materiale este, de asemenea, un criteriu de evaluare. Chiar dacă acestea sunt termolipite sau cusute, iar apoi etanșate, impermeabilitatea globală a gecii este măsurată datorită unui test tip duș, dezvoltat de către Decathlon, care simulează ploaia la diferite intensități. Astfel, această geacă impermeabilă protejează de o aversă, respectiv 12 cm de ploaie în 2 ore.

Impermeabilitatea materialelor

Impermeabilitatea unui material, asigurată de un strat protector sau de o membrană, se măsoară în Schmerber sau mm H²0 (presiune exercitată de o coloană de apă). Cu cât valoarea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil.
Această geacă are un material impermeabil (normă JIS 1092 standard) rezistent la 5 000 mm H²0 (Schmerber), înainte de spălare.

Apa se poate infiltra prin cusături. Această geacă are cusături etanșe?

Geacă impermeabilă, datorită cusăturilor principale etanșe. Benzile impermeabile adezive aplicate pe cusăturile interioare protejează de pătrunderea apei în zonele expuse. Echipa noastră a validat impermeabilitatea acesteia în timpul unui test de 2 ore, sub duș, ce reproduce condițiile unei ploi. Geaca a fost validată și pe teren.

Geacă practică și ingenioasă

Detalii practice și ingenioase: 2 buzunare pentru mâini, 2 buzunare exterioare cu clapă, 1 buzunar interior cu fermoar, 2 buzunare interioare cu plasă.
Buzunarul principal dispune de un fermoar cu cheiță ușor de manevrat, pentru utilizare ușoară, chiar și cu mănuși. 2 fermoare sub brațe, ce asigură libertate de mișcare.

Ideală pentru temperaturi scăzute.

Am conceput această geacă confortabilă, cu volum interior generos, pentru a fi purtată cu un polar sau un pulover ușor pe dedesubt, ca strat 2. Croială lungă, tip parka, ideală pentru a vă proteja de frig și vânt în timpul drumețiilor pe timp de iarnă.

Această geacă a fost testată pentru a rezista în timp la o utilizare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. Toate testele au fost efectuate pe materialul gecii.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale cizmelor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

CE ÎNCĂLȚĂMINTE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul umidității spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale sacului de dormit, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Demersul nostru pentru protejarea mediului înconjurător

Quechua își ia angajamentul să reducă impactul asupra mediului în fabricației al produselor. Pentru această geacă parka, am folosit materiale reciclate, pentru a reduce emisiile de CO2 cu 13%, spre deosebire de modelul precedent.
Acest lucru nu este însă suficient și din acest motiv ne dorim ca pe viitor șosetele acestea să fie 100% concepute eco.

Nu aruncă, reparăm!

Pentru drumeţii la munte.Cu trecerea timpului acestea se degradează, unele părți se pot uza sau rupe.Pentru a facilita repararea folosim materiale standard, care există pe piață. Demersul privind mediul înconjurător la Quechua implică, de asemenea, realizarea acestor produse accesibil pentru tine.Nu aruncă, reparăm!

Garanție

2 ani

Greutate

XS : 1.57 kg
S : 1.604 kg
M : 1.676 kg
L : 1.684 kg
XL : 1.842 kg
XXL : 1.962 kg
XXXL : 2.068 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 100% Poliamidă Căptuşeala principală 100% Poliamidă Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Blană sintetică 90% Acril, 10% Polietilenă tereftalată Cuff 80% Poliamidă, 20% Elastan Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla cu fermoarul închis. Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

TESTE

Toate modelele sunt testate pe teren de utilizatori reprezentativi, teste completate în paralel de teste în laborator. Testele efectuate ne ajută să ne îmbunătățim constant produsele. Părerile utilizatorilor sunt importante pentru îmbunătățirea produselor.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Albastru Damă
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Albastru Damă
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Albastru Damă
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Albastru Damă
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Albastru Damă
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Albastru Damă
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Albastru Damă
Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH500 U-Warm -20°C Albastru Damă

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
70,17 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii