QUECHUA

Geacă Parka Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH900 -20°C Albastru Damă

39999 RON
54999 RON -27%
*De la ‪02.02.2024‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8502402

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă. Geacă impermeabilă, călduroasă, care asigură confort termic pe frig, zăpadă și vânt până la -20°C.

Nordul îndepărtat vă cheamă? Protecţie excelentă împotriva frigului! Guler înalt, glugă cu blăniță, căptușeală călduroasă, impermeabilă și confortabilă până la -20°C.

Culoare: Albastru negru

 • XS undefined
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
 • XXL undefined
+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Strat dublu de vatelină (2 X 200g/m²) pe corp. Strat de 200 g/m² pe brațe.

  Impermeabilitate

  Strat protector impermeabil 5 000 mm H²O (Schmerber). Cusături principale etanșe

  Reduce pătrunderea zăpezii în înterior

  Glugă cu blăniță sintetică, pentru a proteja de zăpada viscolită.

  Utilizare ușoară

  Fermoare și capse, pentru prinderea mănușilor. Buzunar interior din plasă.

  Deschidere/ închidere ușoară

  2 fermoare sub brațe, ce asigură libertate de mișcare.

  Buzunare

  2 buzunare pentru mâini, 1 securizat la interior, 2 la piept.

  Informații tehnice

  Cum am siguranța că geaca mea este suficient de călduroasă pentru a face față drumețiilor pe timp de iarnă?

  Geacă dezvoltată pentru a vă proteja în condiții de iarnă extremă: ger, zăpadă, viscol. Izolarea este asigurată de vatelină, un material sintetic ce protejează reținând aer (strat dublu pe trunchi și simplu pe brațe). Protecția din spatele fermoarului protejează împotriva pătrunderii frigului. Sistemul de strângere de la bază asigură protecție până la temperaturi de -20°.

  Cum mă protejează de condițiile exterioare?

  Materialul exterior este impermeabil, pentru a nu permite apei și vântului să pătrundă. Iarna, este foarte important să vă protejați extremitățile. Glugă cu blăniță sintetică detașabilă, manșete și guler înalt, pentru a împiedica pătrunderea frigului. Buzunare încăpătoare, călduroase, pentru mâini.

  Impermeabilitatea gecii

  Impermeabilitatea unei geci nu se limitează la cea a materialelor: tehnica de asamblare a diferitelor materiale este, de asemenea, un criteriu de evaluare. Chiar dacă acestea sunt termolipite sau cusute, iar apoi etanșate, impermeabilitatea globală a gecii este măsurată datorită unui test tip duș, dezvoltat de către Decathlon, care simulează ploaia la diferite intensități. Astfel, această geacă impermeabilă protejează de o aversă, respectiv 12 cm de ploaie în 2 ore.

  Impermeabilitatea materialelor

  Impermeabilitatea unui material, asigurată de un strat protector sau de o membrană, se măsoară în Schmerber sau mm H²0 (presiune exercitată de o coloană de apă). Cu cât valoarea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil.
  Această geacă are un material impermeabil (normă JIS 1092 standard) rezistent la 5 000 mm H²0 (Schmerber), înainte de spălare.

  Apa se poate infiltra prin cusături. Această geacă are cusături etanșe?

  Geacă impermeabilă, datorită cusăturilor principale etanșe. Benzile impermeabile adezive aplicate pe cusăturile interioare protejează de pătrunderea apei în zonele expuse. Echipa noastră a validat impermeabilitatea acesteia în timpul unui test de 2 ore, sub duș, ce reproduce condițiile unei ploi. Geaca a fost validată și pe teren.

  Geacă practică și ingenioasă

  Detalii practice și ingenioase: 2 buzunare pentru mâini, 2 buzunare exterioare cu clapă, 1 buzunar interior cu fermoar, 2 buzunare interioare cu plasă.
  Buzunarul principal dispune de un fermoar cu cheiță ușor de manevrat, pentru utilizare ușoară, chiar și cu mănuși. 2 fermoare sub brațe, ce asigură libertate de mișcare.

  Ideală pentru temperaturi scăzute.

  Am conceput această geacă confortabilă, cu volum interior generos, pentru a fi purtată cu un polar sau un pulover ușor pe dedesubt, ca strat 2. Croială lungă, tip parka, ideală pentru a vă proteja de frig și vânt în timpul drumețiilor pe timp de iarnă.

  Cum trebuie să mă îmbrac pentru drumeție pe zăpadă?

  Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
  Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
  Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
  Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

  Cum funcționează garanția produsului?

  Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  XS : 1.57 kg
  XL : 1.842 kg
  XXL : 1.962 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Material intercalat 100% Poliamidă Căptuşeala principală 100% Poliamidă Căptuşeală 100% Poliester Blană sintetică 90% Acril, 10% Poliester Cuff 80% Poliamidă, 20% Elastan Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se spăla cu fermoarul închis. Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

  TESTE

  Toate modelele sunt testate pe teren de utilizatori reprezentativi, teste completate în paralel de teste în laborator. Dubla testare este un mod extins și exigent de a concepe și a dezvolta în permanență tehnicitatea și designul produselor QUECHUA. Părerile utilizatorilor sunt, de asemenea, luate în considerare pentru îmbunătățirea constantă a produselor.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri