Geacă impermeabilă schi 580 WARM Albastru Copii

27999 LEI
Cod produs: 8562573

Produs conceput pentru schi. Geacă impermeabilă și călduroasă!

Geacă prevăzută cu o protecție para-zăpadă, ce se reglează automat în timpul închiderii gecii și cu o glugă ce poate fi purtată deasupra căștii.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Indigo închis / albastru electric
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Călduroasă.Vatelină 200g/m². Căptușeală pieptănată. Material protecție zăpadă.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Foarte bună: membrană 5000 mm. Cusături 100% etanşe. Glugă deasupra căștii.

Respirabilitate

Respirabilitate

Materialul permite evacuarea transpiraţiei.

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Protecție para-zăpadă, pentru a evita pătrunderea zăpezii.

Buzunare

Buzunare

5 buzunare, dintre care 1 skipass,1 interior securizat.

Personalizare

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

Informații tehnice

Umplutura Ball fiber asigură izolare termică

Izolare termică asigurată de umplutura "Ball Fiber": este vorba despre bile de vatelină, flexibile și capabile să reproducă puterea de umflare a unei jachete cu puf. Nu este la fel de uşoară şi compresibilă ca jacheta din pene, însă este perfectă pentru copii: este călduroasă şi se întreţine la fel de uşor ca o jachetă clasică.

Strat protector

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuează transpiraţia. Astfel pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

Cusături 100% etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea jachetei este îmbunătățită prin cusături etanșe. Benzi adezive și impermeabile sunt lipite pe toate cusăturile produsului, în interiorul jachetei, pentru o impermeabilitate optimă.

Glugă deasupra căștii.

Această geacă este prevăzută cu o glugă ce poate fi purtată sub casca de schi. Acest sistem permite protejarea copilului de intrarea de aer rece și de zăpadă la nivelul gâtului. Partea din lycra elastică, din față, permite fixarea glugii sub cască. Gulerul înalt al gecii asigură o protecție optimă a feței.

Protecție para-zăpadă

Material de protecție zăpadă în talie. În cazul acestei jachete, aceasta se închide automat atunci când copilul închide jacheta. Nu permite pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.

Buzunar skipass

Skipass mereu la îndemănă! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, permite accesul rapid la telescaun.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza jacheta se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Este un element util, pentru a găsi rapid jacheta la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal - Parte superioară 100% Poliamidă Material principal - Parte inferioară 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Căptuşeala secundară 100% Poliamidă Material intercalat 82% Poliester, 18% Elastan Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă impermeabilă schi 580 WARM Albastru Copii
Geacă impermeabilă schi 580 WARM Albastru Copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri