QUECHUA

Geac─â Impermeabil─â Drume╚Ťie la munte MH900 Copii 7-15 ani

18999 RON
Ref. : 8843869

Produs conceput pentru drume╚Ťie la munte pe orice tip de vreme. Geac─â cu strat protector impermeabil de 10000 Shmerber.

Geac─â performant─â, ce protejeaz─â de ploaie! Geac─â tehnic─â: a fost testat─â cu ap─â sub presiune (60 litri de ap─â/m2/or─â timp de 5 ore) !

Culoare: RO┼×U STINS

 • 123-130cm 7-8A Produs indisponibil online momentan
 • 131-140cm 8-9A Produs indisponibil online momentan
 • 141-148cm10-11A Produs indisponibil online momentan
 • 149-159cm12-13A Produs indisponibil online momentan
 • 160-166cm14-15A Produs indisponibil online momentan
+ 189 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  Cus─âturi principale 100% etan┼če. Strat protector impermeabil (10 000 Schmerber).

  Lejeritate

  Cântărește doar 350 g pentru mărimea 10 ani.

  Ventilare

  Strat protector (RET=12): reduce condensul. 2 fermoare de ventilare.

  Durabilitate

  Material ripstop rezistent la frecare. Garan╚Ťie 2 ani!

  Imagini

  Geac─â Impermeabil─â Drume╚Ťie la munte MH900 Copii 7-15 ani
  Geac─â Impermeabil─â Drume╚Ťie la munte MH900 Copii 7-15 ani
  Geac─â Impermeabil─â Drume╚Ťie la munte MH900 Copii 7-15 ani
  Geac─â Impermeabil─â Drume╚Ťie la munte MH900 Copii 7-15 ani
  Geac─â Impermeabil─â Drume╚Ťie la munte MH900 Copii 7-15 ani

  Informa╚Ťii tehnice

  Impermeabilitatea materialului

  Se m─âsoar─â rezisten┼úa unui material la o presiune a apei exprimat─â ├«n mm coloan─â de ap─â (test bazat pe norma ISO 811). Cu c├ót presiunea este mai mare, cu at├ót materialul este mai impermeabil. A┼čadar, un material cu impermeabilitatea de 10 000 mm rezist─â la o presiune exercitat─â de 10 000 mm de ap─â (ceea ce ├«nseamn─â aproximativ o or─â de ploaie). Impermeabilitatea se exprim─â ├«n schmerber (spre exemplu: 10 000 schmerber).

  Respirabilitate

  Respirabilitatea unui material se m─âsoar─â ├«n ÔÇ×Rezisten╚Ťa de Evaporare Termic─âÔÇŁ (RET). Se refer─â la capacitatea de a l─âsa vaporii de ap─â produ╚Öi de corp s─â ias─â spre exterior ╚Öi, astfel, se evit─â acumularea pe piele. Cu c├ót coeficientul este mai sc─âzut, cu c├ót materialul este mai respirant:RET ÔëĄ 6: material foarte respirant.
  RET ÔëĄ12: material respirant.
  RET ÔëĄ 20: material pu╚Ťin respirant.
  Acest produs are 12 RET.

  Rezisten╚Ťa materialului

  Test de rezisten┼ú─â la abraziune ┼či la frecare: verific─âm, de exemplu, c─â nu se sc─âmo╚Öeaz─â la sp─âlare. Teste de rezisten┼ú─â a culorilor: rezisten┼úa culorilor este verificat─â riguros, pentru a preveni decolorarea la contactul cu saliva. Test de rezisten╚Ť─â ├«n timp: sp─âl─ârile repetate nu trebuie s─â modifice propriet─â┼úile, comportamentul, grosimea sau aspectul materialului.

  Protecţie împotriva vântului

  Materialul este impermeabil ┼či protejeaz─â ├«mpotriva v├óntului. De fapt, un material impermeabil are ┼či caracteristicile necesare pentru a proteja ├«mpotriva v├óntului. Protec┼úia ├«mpotriva v├óntului este foarte important─â, at├ót ├«n activitate, c├ót ┼či ├«n repaus, pentru a preveni apari┼úia senza┼úiei de frig.

  Detalii tehnice


  Reglare cu arici la ├«ncheietur─â. Geac─â este mai lung─â ├«n spate. 2 fermoare de ventilare ├«n fa╚Ť─â. Buzunar cu orificiu special pentru c─â╚Öti.

  ├Äntre╚Ťinere

  1. Sp─âlare automat─â la 30┬░C. cu benzile autoaderente ├«nchise, folosind detergent lichid. A se sp─âla pe dos. Benzile ┼či ┼čnururile elastice trebuie sl─âbite. 2. A se evita plierea excesiv─â a produsului la introducerea ├«n ma┼čina de sp─âlat: risc de deteriorare. 3. Nu amesteca╚Ťi cu ├«mbr─âc─âminte de alte culori. 4. Nu utiliza╚Ťi clor. 5. Se recomand─â cl─âtirea abundent─â ╚Öi stoarcerea u╚Öoar─â. 6. Uscare: pe s├órm─â sau la ma╚Öin─â (temperatur─â minim─â, durat─â minim─â).

  De unde provine geaca?

  Creat ├«n centrul nostru interna╚Ťional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, ├«n Fran╚Ťa, acest produs este apoi conceput ╚Öi asamblat ├«n Vietnam. Ace╚Ötia sunt parteneri care cunosc toate informa╚Ťiile necesare pentru confec╚Ťionarea produselor ╚Öi cu care ne afl─âm ├«ntr-o colaborare str├óns─â. Aceast─â rela╚Ťie de colaborare bazat─â pe ├«ncredere ne ajut─â s─â realiz─âm produse tehnice ╚Öi de calitate.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal 100% Poliester Căptușeală 100% Poliester Înveliș 100% Poliuretan

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se p─âstra ├«ntr-un loc uscat ┼či curat.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A se ╚Ťine departe de foc sau de sursele de c─âldur─â.

  TESTE

  Echipa noastr─â de designeri ├«┼či desf─â┼čoar─â activitatea l├óng─â Mont-Blanc, ├«n regiunea Haute-Savoie (Fran┼úa). Pe tot parcursul anului, concepem ╚Öi dezvolt─âm produse cu design pl─âcut, simple ╚Öi tehnice. Apoi produsele sunt testate ├«n practic─â, fiindc─â suntem convin┼či c─â numai astfel putem ├«mbun─ât─â┼úi produsele ├«n permanen┼ú─â.

  Aprobat de

  Pentru a v─â ├«ndeplini cerin╚Ťele, produsele Quechua sunt testate ├«n drume╚Ťii la munte, ├«n toate condi╚Ťiile pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.
  Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un grup de copii au testat produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla automat la max. 40┬░ - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri