WEDZE

Geacă impermeabilă călduroasă Schi 100 Negru Bărbați

17999 RON
Ref. : 8642198

Produs conceput pentru schi.

Această geacă este rezultatul unui proces de concepere inovator în ceea ce privește materialele alese, precum și forma, care asigură căldură și impermeabilitate.

Culoare: Negru

 • XS Produs indisponibil online momentan
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
 • XXL undefined
 • XXXL Produs indisponibil online momentan
+ 179 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Căptușeală vatelină reciclată, grosime întărită, pentru o utilizare la -10°C.

  Impermeabilitate

  Membrană 10 000 mm (Schmerber) și cusături principale etanşe.

  Reduce pătrunderea zăpezii în înterior

  Manșete semi-elastice și protecție para-zăpadă.

  Buzunare

  4 buzunare: 2 pentru mâini, cu închidere, 1 buzunar acte, 1 buzunar interior.

  Imagini

  Geacă impermeabilă călduroasă Schi 100 Negru Bărbați
  Geacă impermeabilă călduroasă Schi 100 Negru Bărbați
  Geacă impermeabilă călduroasă Schi 100 Negru Bărbați
  Geacă impermeabilă călduroasă Schi 100 Negru Bărbați

  Informații tehnice

  Alegerea corectă a mărimii

  Manechinul din poză poartă mărimea M și măsoară 185 cm.Măsurile sunt următoarele: Circumferință piept: 104 cm
  Circumferință talie: 104 cmLungime brațe: 45 cm80 cm.

  Informații suplimentare dezvoltare durabilă: DOPE DYE

  Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și presupune, în același timp, multă apă rezultată din baia de culoare. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, alegem vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.

  Informații suplimentare dezvoltare durabilă:Reducere deșeuri

  Croirea unui produs textil presupune resturi de material.În cazul acestui produs, am ales metoda MINIMAL WASTE, care constă în îmbinarea bucăților de material precum un puzzle, pentru a avea cât mai puține resturi.Suntem mândri să vă propunem prima geacă realizată prin această metodă, cu un câștig de material de 36%.

  Croiala gecii 100

  Croială Regular. Geaca are margini care cad drept și rămân paralele, fără a urma forma bustului. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

  Cum se măsoară impermeabilitatea materialului?

  Rezistenţa unui material se măsoară în funcție de presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 5000 mm rezistă la presiunea exercitată de 5000 mm de apă.Pentru practicarea de schi, vă recomandăm materiale cuprinse între 3 000 mm - 20 000 mm.

  Impermeabilitate

  Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca este realizată din material impermeabil.Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.
  Datorită acestui text, putem afirma că geaca protejează de ninsoare sau de o ploaie ușoară de 12 cm în jumătate de oră.

  Cum este măsurată temperatura de confort ?

  Testăm toate produsele noastre în laborator, pentru a oferi o valoare indicativă asupra valorii de confort. Aceasta este măsurată fără colanți pentru pantaloni și cu un tricou termic și polar pentru geci.Măsura indicată este temperatura exterioară la care persoanelor care au testat produsele nu le este nici cald, nici frig. Această temperatură resimțită diferă în funcție de intensitatea activității, dar și de metabolismul fiecăruia.

  Confort termic pe pârtie

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

  Reparație produs

  Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusăturile, fermoarele).Indiferent dacă sunt cârlige, cusături, fermoare etc. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit. Însă dacă nu putem repara produsul (defect de fabricație), ai posibilitatea să îl schimbi sau să primești banii înapoi.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeală secundară 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri