Geacă hybride sintetică alpinism SPRINT Albastru Bărbați

34999 LEI −28%
25199 LEI
*De la ‪21.03.2023‬, în limita stocului disponibil
8560894

Produs conceput pentru alpinism și schi de tură.

Structura (body mapping) plasează materialul potrivit la locul potrivit. -Baza spatelui și piept: din vatelină călduroasă. -Spate și brațe din material respirant și rezistent.

Culoare:

albastru electric / ALBASTRU ÎNCHIS

Mărime: Ghid de mărimi
+ 251 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Izolare termică asigurată de vatelină și lână.

Respirabilitate

Material respirant pe spate, pentru evacuare optimă a transpirației.

Greutate

S: 380 g. M: 400 g. L: 430 g. XL: 470 g. XXL: 490g.

Libertate de mișcare

Material stretch pe mâneci și inserții la nivelul umerilor.

Compactare

Se pliază ușor în buzunarul drept, pentru a ocupa cât mai puțin spațiu.

Hidrofobie

Material exterior tratat, pentru a evita pătrunderea apei.

Informații tehnice

STRUCTURĂ BODY MAPPING

Materialele sunt localizate în funcție de nevoile specifice ale unei anumite zone a corpului: - Aport de căldură pe piept și la baza spatelui, datorită materialului sintetic amestecat cu lână, ce izolează termic. - Respirabilitate la nivelul spatelui.
- Libertate de mișcare la nivelul brațelor și umerilor, datorită inserțiilor din material stretch. - Reducerea mirosurilor neplăcute, datorită lânii (cu proprietăți naturale anti-bacteriene) din zona axilei.

GLUGĂ ȘI GULER ÎNALT

Datorită materialului stretch, volumul glugii se poate adapta, pentru a fi purtată peste sau pe sub cască, fără a afecta protecția. Guler integrat, pentru a proteja fața de frig și vânt.

Descriere

- 1 buzunar la piept- 2 buzunare pentru mâini. - Orificiu pentru degete la mâneci. - Bandă elastică din silicon, la bază.- Cursor dublu pentru a favoriza accesul în talie.

Garanție

2 ani

Greutate

S : 0.38 kg
M : 0.4 kg
L : 0.43 kg
XL : 0.47 kg
XXL : 0.47 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă Umplutură 50% Lână, 50% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Poliamidă Material intercalat 88% Poliamidă, 12% Elastan Zona axilei 69% Lână, 31% Poliamidă

Aprobat de

Partenerul nostru, Mathieu Detrie, ghid montan, profesor la Școala Națională de Schi și Alpinism și membru al Grupului Național de Excelență în Alpinism (FFCAM).

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă hybride sintetică alpinism SPRINT Albastru Bărbați
Geacă hybride sintetică alpinism SPRINT Albastru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
24,23 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii