Geacă cu umplutură din puf Trekking la munte MT900 -18°C Negru Bărbați

49999 LEI
8373600

Produs conceput pentru trekking. Asigură confort termic la temperaturi de până la -18°C, în activitate. Geacă ușoară și compactă.

Geacă foarte călduroasă, cu umplutură din puf și pene certificate RDS. Se pliază ușor în husă. Ideală pentru bivuac, este cea mai calduroasă geacă din gamă!

Culoare:

Gri carbon

Mărime: Ghid de mărimi
+ 499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort: -5°C și -18°C. Capacitate umflare a pufului: 660 CUIN.

Compactare

Se poate comprima în buzunarul interior, ocupând mai puţin spaţiu în rucsac.

Hidrofobie

Material hidrofob. Inserții impermeabile pe umeri și glugă.

Rezistenţă

Întărituri la umeri și încheieturi, pentru a rezista la frecări.

Ventilare

Fermoare de ventilare.

Buzunare

2 buzunare pentru mâini, un buzunar interior, cu fermoar și 2 buzunare interioare, deschise.

Greutate

Cântărește aproximativ 570g pentru mărimea L. Material principal de 35 g/m2. 15 denieri.

Informații tehnice

Care este nivelul de căldură pe care îl asigură geaca?

Această geacă a fost validată pentru o temperatură de confort de -18°C în activitate, în urma unui test în cameră termică.
Am așezat pe manechin geaca deasupra unei bluze sintetice și a unui polar ușor. Viteza vântului din camera termică: 5 km/h. Am testat acest model și în "staționare" ; atunci temperatura de confort este de -5°C.

Avantajele umpluturii din puf și pene de rață

Volumul și rezistența pufului asigură: - Izolare termică datorită aerului reţinut de pene și puf. -Greutate redusă: puful este mai ușor decât vatelina sintetică. - Depozitare compactă.

Cum se măsoară capacitatea de umflare a pufului și penelor?

Capacitatea de izolare termică se datorează calității pufului de a reține un anumit volum de aer în interior. Se exprimă în CUIN.
Cu cât stratul de puf este mai dens, cu atât el ocupă mai mult spațiu și reține mai mult aer, care izolează. Geaca este umplută cu 85% puf și 15 % pene, având o putere de umflare mai mare sau egală cu 660 CUIN (normă internațională).

Limitează riscul pierderii penelor

Cusături principale termo-lipite pentru a evita pierderea penelor.

Ce este certificarea RDS ?

RDS sau ”Responsible Down Standard„ este o certificare internațională emisă de un organism independent pentru mărcile care își doresc să primească această certificare. Acest standard ne permite să garantăm originea penelor, în conformitate cu angajamentele noastre privind materialele responsabile.Fulgii și penele au fost prelevate în conformitate cu normele în vigoare.

Material tratat hidrofob (a nu se confunda cu impermeabilitatea).

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi.Astfel,materialul nu se îmbibă cu apă şi rămâne uşor şi călduros. Material hidrofob. În cazul expunerii prelungite la ploaie, se recomandă purtarea unei jachete impermeabile pe deasupra.Hidrofobia este obţinută printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului, dar această proprietate poate fi pierdută din cauza uzării.
A se reactiva hidrofobia la fiecare spălare

Întreținerea corectă

Se poate purta toată iarna, de aceea va fi necesară spălarea. Urmăriți videoul pentru o spălare corespunzătoare:
https://youtu.be/6_wAcsvoHr0
Pe scurt:
1/ A se spăla la mașină, cu detergent special pentru puf, la o temperatură de 30°, cu 2 sau 3 mingi de tenis. La un program de stoarcere ușoară.
2/ A se usca automat, la un program pentru textile din bumbac, cu 2 sau 3 mingi de tenis. A se repeta procesul de 2 sau 3 ori până la uscarea completă.

Cum se reactivează hidrofobia?

După spălare, a se utiliza un spray pentru a reactiva hidrofobia materialului exterior. https://www.decathlon.ro/lichid-reactivare-hidrofobie-id_8554908.htmlTratamentul hidrofob optimizează performanţa produsului şi îi prelungeşte durata de viaţă.

Repararea gecii

În timpul ieșirilor în natură, produsul se poate agăța/deteriora.Ele pot fi cusute sau se poate aplica un patch termolipit, pentru a preveni lărgirea zonei rupte sau ieșirea fibrelor sintetice/pufului. Pentru reparare, puteți folosi și acest set: https://www.decathlon.ro/set-multifunctional-reparare--id_8584597.htmlPatch-urile autocolante termice sunt soluția potrivită!

Greutate umplutură

S:171 g.
M: 180 g.
L: 189 g.
XL: 200 g.
2XL: 212 g.
3XL: Cântărește 224 g.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 85% Puf de raţă cenușie, 15% Pene de raţă cenușie Material principal 100% Poliamidă Căptuşeală 100% Poliamidă Material intercalat 100% Poliamidă Membrană 100% Poliuretan Buzunar 74% Polietilenă tereftalată, 26% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se stoca pe umeraș, într-un uscat și aerisit. A nu se depozita pliată în propriul buzunar.

Restricții de utilizare

Nu se recomandă expunerea prelungită la ploaie.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă cu umplutură din puf Trekking la munte MT900 -18°C Negru Bărbați

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
24,06 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre