Geacă parka călduroasă şi impermeabilă echitaţie verde închis Damă

37999 LEI
Cod produs: 8576305

Produs conceput pentru echitație (nivel mediu). Adaptat pentru vreme rece și ploioasă.

Gaeca parka are glugă detașabilă și este ideală pe timp de iarnă, pentru a asigura protecție împotriva frigului și a ploii. Croiala oferă libertate de mișcare în șa și este feminină!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Albastru petrol închis
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Guler moale, căptușit cu vatelină, 200g/m² asigură căldură.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Strat protector, pentru impermeabilitate, și cusături etanșe, 2 h în ploaie.

Libertate de mișcare

Libertate de mișcare

Material stretch, pliuri la spate și fermoar cu cursor dublu.

Respirabilitate

Respirabilitate

Aerul circulă în timpul efortului datorită ventilării laterale manuale.

Informații tehnice

Glugă

Am conceput şi îmbunătăţit această jachetă pentru ca dumneavoastră să beneficiați de plăcerea practicării echitaţiei pe orice vreme. Gluga este prevăzută cu blană sintetică detașabilă. A se îndepărta înainte de curățarea în mașina de spălat. Blana se poate introduce în glugă pentru a nu se umezi atunci când plouă.
Glugă reglabilă cu ajutorul unui arici.

Buzunare

Pe timp de iarnă, buzunarele sunt esențiale pentru a vă încălzi mâinile sau pentru a depozita obiecte personale precum: chei, mănuși, telefon etc.
Geacă prevăzută cu 4 buzunare:
2 buzunare în față foarte confortabile pentru mâini; 1 buzunar interior (camuflat);
1 buzunar la piept cu acces la exterior.
Buzunarele sunt toate construite cu fermoare etanșe dacă este nevoie să ne protejăm lucrurile persoane de ploaie.

Mâneci:

Mănușile sunt preformate și am ales un material stretch sub brațe pentru mai multă libertate de mișcare în timpul practicii. Manșon confortabil, ce nu permite intrarea aerului și se poziționează bine pe încheietură.

Evacuarea transpiraţiei

Echitația este un sport exigent, în care temperatura corpului crește odată cu efortul. Pentru a menține căldura și pentru a practica într-un mod confortabil, există posibilitatea de a activa ventilarea mecanică, deschizând fermoarele laterale. Astfel, aerul va circula și se va evita senzația de umiditate.

Căldură

Pentru conceperea acestei geci parka, am luat în considerare faptul că nevoia de căldură este diferită în funcție de etapa de practică - pregătire, încălzire, antrenament etc. - și în funcție de zona corpului. De aceea, grosimea vatelinei variază în funcție de zona protejată pentru a vă oferi confort și căldură în orice moment.
Dar cum suntem cu toții diferiți, dacă este nevoie, se poate completa ținuta cu un al doilea strat sau se pot deschide fermoarele (dacă este cald).

Măsurarea impermeabilităţii:

Îmbrăcăminte validată prin test sub un duş de 60 litri /m² /h, timp de 2 ore. Măsurăm rezistenţa ţesăturii la o presiune a apei exprimată în mm de coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât ţesătura este mai impermeabilă. Un material cu o impermeabilitate de 2000 mm rezistă la o presiune exercitată de 2000 mm de apă, ce corespunde unei averse de 2 ore.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 90% Poliester, 10% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Material principal 73.85% Poliamidă, 26.15% Poliuretan Material intercalat 80% Poliester, 20% Poliuretan

Aprobat de

Produsul a fost testat de praticanți tineri, în condiții reale de utilizare, care ne-au ajutat să progresăm și să răspundem cu exigență nevoilor sportivilor care ne trec pragul. Produs validat în fiecare etapă de concepere.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri