WEDZE

Geacă impermeabilă 3 în 1 Schi FR900 Roz Copii

54999 RON
Ref. : 8737948

Produs conceput pentru schi. Menține pielea uscată, pentru a putea schia de-a lungul întregului sezon, fără griji.

Cauți o geacă de schi freeride pentru fete, pentru practicare intensă tot sezonul? Optează pentru această geacă tehnică impermeabilă, respirantă și prevăzută cu o bluză strat 2 detașabilă.

Culoare: Roz gri

 • 8 ani undefined
 • 10 ani undefined
 • 12 ani undefined
 • 14 ani undefined
+ 549 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  Optimă: membrană 10 000 mm și cusături 100% etanşe.

  Respirabilitate

  Material respirant cu RET 12 și orificii pentru evacuarea transpirației.

  Libertate de mișcare

  Croială cu mâneci preformate, pentru libertate de mişcare.

  Căldură

  Modulabilă. Geacă strat 3 vatelină 60 g/m². Jachetă strat 2 vatelină 100 g/m².

  Durabilitate

  Material rezistent, pentru practicare intensivă de freeride.

  Reglabil

  Strânsă în talie. Mâneci strânse prin benzi velcro. Glugă reglabilă 3D.

  Depistare ușoară

  Sistem Recco, pentru a facilita căutările în caz de avalanşă.

  Informații tehnice

  Glugă 3D și protejarea feței

  Wed'ze a integrat acestei jachete o glugă 3D, prevăzută cu un sistem automat de strângere. Wed'ze a integrat acestei geci o glugă cu dublă strângere, ce se adaptează mişcărilor capului şi asigură libertate de mișcare, pentru o mai bună protecţie pe vreme rea. Compatibilă cu purtarea unei căști. Gluga preformată, cu guler înalt, pentru protejarea feţei în caz de frig intens sau vânt puternic. Materialul din spatele fermoarului este micro-perforat, pentru a facilita respiraţia şi a proteja faţa.

  Etanșeitate

  La nivelul manșetelor:mâneci late și reglabile, compatibile cu purtarea unor mănuși pe dedesubt. Mâneci din elastan, pentru etanșeitate la nivelul mănușilor/jachetei.
  La nivelul taliei:protecție zăpadă, care se închide cu ajutorul unor capse. Aceasta împiedică pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.Purtată cu salopeta BIB PROTECT, aceasta asigură protecție optimă.

  Jachetă detașabilă integrată.

  Vatelină reciclată 70 g/m² pe spate și abdomen, pentru izolare bună.Croială ergonomică. Inserții care asigură căldură și libertate de mișcare pe brațe.Benzi laterale, respirante, care asigură o ventilare bună. Gulerul și gluga din vată asigură confort la nivelul gâtului.Alt avantaj: 2 buzunare laterale!

  Tratament hidrofob

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Gecile FREERIDE sunt hidrofobe, pentru a rezista la intemperii. Aceasta este o soluție tehnică suplimentară, pentru a rămâne cu pielea uscată, cât mai mult timp posibil! Tratamentul trebuie reînnoit în mod consecvent, cu ajutorul produselor speciale pentru întreţinere.

  Impermeabilitatea materialului

  Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 10000 mm rezistă la presiunea exercitată de 10000 mm de apă.

  Respirabilitate

  Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer, numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Geaca de schi permite evacuarea transpirației și menține pielea uscată. Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material puţin sau deloc respirant.

  Cum se obţine un produs impermeabil?

  Pe lângă respirabilitate, folosim şi soluţii tehnice (fermoare, orificii de aerisire, mesh...) ce îmbunătăţesc ventilarea globală a gecilor sau pantalonilor pentru schi freeride. Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii pe interior şi evacuează transpiraţia.

  Care este diferența dintre o membrană și stratul protector?

  Geaca FREERIDE este prevăzută cu o membrană exterioară. Membrana exterioară este o peliculă de plastic foarte fină (poliuretan), ceea ce conferă impermeabilitate şi respirabilitate. Aceasta are avantajul de a fi ușoară, rezistentă în timp și respirantă, în timp ce stratul protector este un strat aplicat în interiorul materialului. Acesta asigură impermeabilitate și respirabilitate materialului. Este adesea mai convenabil decât o membrană exterioară şi necesită o dublură, pentru protecție.

  Reparare produs

  Acest produs poate fi reparat (de exemplu, fermoare, cusături).Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusăturile, fermoarele).Indiferent dacă sunt cârlige, cusături, fermoare etc. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit.
  Dacă însă nu putem repara produsul tău (defect din fabrică ireparabil), ai posibilitatea să îl înlocuiești sau să primești banii înapoi.

  Ce este sistemul RECCO?

  Cu ajutorul tehnologiei RECCO®, puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată în zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp. 100% din gecile şi pantalonii Freeride și All Mountain sunt prevăzuți cu sistem RECCO.

  Tutorial spălare geacă

  După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului. Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM
  După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Căptuşeala principală 100% Poliester Material exterior 92% Poliamidă, 8% Elastan Căptuşeală secundară 87% Poliester, 13% Elastan Material principal 100% Poliamidă Umplutură 100% Poliester Buzunar 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Asiguraţi-vă că produsul impermeabil este perfect uscat înainte de depozitare.

  TESTE

  Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Concepem mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri