Geacă 3 în 1 Iarnă Impermeabilă Drumeție pe zăpadă SH100 X-Warm -0,5°C Albastru Fete 7-15 ani

19999 LEI
8573224

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă/vreme rece. O singură geacă, cu polar detașabil, pentru întreg anul.

Frigul și ploile îngreunează misiunea de a alege cea mai potrivită geacă pentru drumeție. Această geacă permite o ajustare ușoară a căldurii.

Culoare:

Bleumarin / ROZ

Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Polivalență

Geacă 3 în 1, impermeabilă, cu polar interior detaşabil.

Impermeabilitate

Strat protector impermeabil 5 000 mm H²O (Schmerber). Cusături principale etanșe.

Căldură

Temperatură de confort: -0,5°C. Polar interior de 240g/m².

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Glugă căptușită cu polar (120g/m²).Strângere cu elastic la închieturi, în talie.

Personalizare

Posibilitatea de a scrie numele atât pe geacă, cât și pe polar,în zona gulerului

Buzunare

Geacă cu: 2 buzunare exterioare cu fermoar. Polar: 2 buzunare pentru mâini.

Utilizare ușoară

Fermoarul este echipat cu un sistem de tragere pentru o prindere ușoară.

Informații tehnice

Cum mă asigur că geaca este suficient de călduroasă?

Am relizat un studiu comparativ în laboratorul termic, în condiții de mers, pe vânt slab (5km/h).
Temperatura de confort este temperatura aerului calculată astfel încât 70% dintre utilizatori să aibă o senzație termică "ușoară de căldură".Pentru această geacă este de -0,5°C. Fiecare persoană are o rezistență diferită la frig.

Impermeabilitatea gecii

Impermeabilitatea unei geci nu se limitează la cea a materialelor: tehnica de asamblare a diferitelor materiale este, de asemenea, un criteriu de evaluare. Chiar dacă acestea sunt termolipite sau cusute, iar apoi etanșate, impermeabilitatea globală a gecii este măsurată datorită unui test tip duș, dezvoltat de către Decathlon, care simulează ploaia la diferite intensități. Astfel, această geacă impermeabilă protejează de o aversă, respectiv 6 cm de ploaie într-o oră.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Impermeabilitatea unui material, asigurată de un strat protector sau de o membrană, se măsoară în Schmerber sau mm H²0 (presiune exercitată de o coloană de apă). Cu cât valoarea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil.
Această geacă are un material impermeabil (normă JIS 1092 standard) rezistent la 5 000 mm H²0 (Schmerber), înainte de spălare. Protejați-vă extremitățile.

Ce semnifică: Cusături principale etanșe?

Cusăturile gecii pot fi etanșe, ceea ce împiedică apa să se inflitreze. În cazul acestei geci, cusăturile principale sunt etanșe (cusăturile de la glugă, guler, umeri, mâneci și piept).

Recomandări de spălare

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale cizmelor?

Produse de întreţinere : detergent, spray sau lichid reimpermeabilizant. Tratamentul hidrofob optimizează performanţa produsului şi îi prelungeşte durata de viaţă.

CE ÎMBRĂCĂMINTE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul umidității spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Informații suplimentare despre dezvoltarea durabilă

În acest produs am integrat 70% poliester reciclat. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că pe lângă a fi tehnic, acest produs a fost conceput ținând cont de impactul său asupra mediului. Pe scurt: firul de poliester este fabricat din petrol. A utiliza poliester reciclat înseamnă a recupera, a transforma produsele destinate a fi aruncate, cum ar fi resturile de producție sau peturile de plastic, în loc de a utiliza noi resurse petroliere.

Garanție

2 ani

Greutate

123-130cm 7-8A : 0.62 kg
131-140cm 8-9A : 0.66 kg
141-148cm10-11A : 0.58 kg
149-159cm12-13A : 0.58 kg
160-166cm14-15A : 0.58 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Polietilenă tereftalată Buzunar 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea la poalele masivului Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Produsul a fost testat de utilizatori reali, adică de copii ce practicau drumeția, pentru a ne asigura că îndeplinește toate așteptările. Suntem siguri că doar testarea produselor în practică ne poate ajuta să evoluăm şi să le îmbunătăţim.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
27,79 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre