DOMYOS

Gantere Fitness 2 kg x 2 Bleumarin

6499 RON
Ref. : 8336573

Produs conceput pentru fitness cardio. Gantere cu o prindere u╚Öoar─â. Permite desf─â╚Öurarea antrenamentelor ├«n condi╚Ťii optime.

├Ä╚Ťi vor pl─âcea: - Aderen╚Ťa perfect─â - Forma care ├«mpiedic─â rostogolirea Vei adora: Polivalen╚Ťa, care ├«╚Ťi va permite s─â intensifici genuflexiunile, fand─ârile, bicep╚Öii.

Culoare: ALBASTRU / ALBASTRU

2 x 2 kg Produs indisponibil online momentan

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 64 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Polivalen╚Ť─â

  Gamă de gantere ce cuprinde seturi începând de la 0,5 kg la 5 kg.

  Stabilitate

  Practice, pentru că nu se rostogolesc după ce sunt așezate pe sol. Nu mai trebuie să fugi după ele!

  ├Äntre╚Ťinere u╚Öoar─â

  ├Änveli╚Ö ce se cur─â╚Ť─â u╚Öor.

  Imagini

  Gantere Fitness 2 kg x 2 Bleumarin
  Gantere Fitness 2 kg x 2 Bleumarin

  Informa╚Ťii tehnice

  CUM S─é ALEG GANTERELE ?

  Oricare ar fi nivelul dumneavoastr─â, alege╚Ťi ganterele cu care pute╚Ťi executa corect mi╚Öc─ârile: prioritatea este ├«ntotdeauna calitatea exerci╚Ťiilor, ╚Öi nu cantitatea lor. La finalul antrenamentului trebuie s─â sim╚Ťi╚Ťi c─â mu╚Öchii au lucrat! Alegerea greut─â╚Ťilor depinde de mu╚Öchii pe care vre╚Ťi s─â-i lucra╚Ťi: alege╚Ťi greut─â╚Ťi ├«ncep├ónd de la 2 kg pentru a v─â ├«nt─âri partea de jos a corpului ╚Öi ├«mp─âr╚Ťi╚Ťi greutatea pentru a lucra partea de sus.

  Exerci╚Ťii

  Desigur, noi v─â ajut─âm cu idei! Pentru ├«nceput, deschide╚Ťi fi╚Öierul de mai jos:

  https://contents.mediadecathlon.com/s839587/k$f50a938fc6d427f41f23dccaee7056d6/fiche%20dumbells%20a4.pdf

  Este un poster cu exerci╚Ťii pe care pute╚Ťi s─â-l desc─ârca╚Ťi gratuit sau s─â-l imprima╚Ťi. Este realizat ├«n colaborare cu mai mul╚Ťi antrenori califica╚Ťi. Exist─â zeci de exerci╚Ťii pe care le pute╚Ťi realiza pentru a v─â lucra mu╚Öchii corpului.

  CUM CRESC GREUTATEA CU CARE M─é ANTRENEZ?

  ├Änainte de a v─â supune corpul la efort, e important s─â ├«ncepe╚Ťi antrenamentul cu o ├«nc─âlzire complet─â a ├«ntregului corp. Dac─â sunte╚Ťi la ├«nceput, alege╚Ťi greut─â╚Ťi mici ( ├«ncep├ónd de la 0,5 kg) pentru a realiza corect exerci╚Ťiile. Dup─â ce prinde╚Ťi un pic de experien╚Ť─â, pute╚Ťi cre╚Öte progresiv greutatea cu care v─â antrena╚Ťi (o dat─â la 2 antrenamente, cre╚Öte╚Ťi greutatea cu 0,5 kg).

  Recomand─âri:

  Cu c├ót v─â diversifica╚Ťi antrenamentele ╚Öi progresa╚Ťi c├óte pu╚Ťin, nu ezita╚Ťi s─â v─â axa╚Ťi ╚Öi pe amplitudinea ╚Öi viteza de realizare a mi╚Öc─ârilor. Pute╚Ťi jongla ╚Öi cu greut─â╚Ťile.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Bară 100% Deșeuri metalice Înveliș 100% Policlorură de vinil

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  V─â recomand─âm s─â depozita╚Ťi produsul ├«ntr-un loc uscat, ferit de orice surs─â de c─âldur─â, la temperatura camerei.

  Restric╚Ťii de utilizare

  V─â recomand─âm s─â nu le arunca╚Ťi pe sol.

  TESTE

  Pentru a garanta calitatea ganterelor, s-au realizat mai multe teste. Sunt fabricate din materiale certificate, f─âr─â substan╚Ťe nocive.

  Aprobat de

  ÔÇ×Excelente pentru remodelare corporal─â, pentru antrenanamentul la bra╚ŤeÔÇŁ spune Catherine, ce a ├«nceput cu gantere de greutate mic─â.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se cur─â╚Ťa cu o lavet─â umed─â.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri