Fustă hochei pe iarbă FH500 negru Damă

8999 LEI
8530317

Produs conceput pentru antrenamente și meciuri de hochei pe iarbă.

Fustă respirantă, adaptată la mişcări specifice de hochei, cu şort integrat.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Croială concepută pentru mişcările de hochei şi material din elastan.

Respirabilitate

Material din poliester.

Ventilare

Materialul favorizează ventilarea.

Confort

Material fin la atingere şi şort integrat.

Lejeritate

Material 230g/m²

Buzunare

Fără buzunare.

Viteza de uscare

Material din poliester.

Informații tehnice

Descriere detaliată a produsului (1)

Din poliester (87%) și elastan(13%) respirant şi extensibil. Şort integrat. Croială mulată, pentru susţinere. Libertatea de mișcare este asigurată de elastan și structura stretch a materialului. Şnur elastic, cu reglare suplimentară.

Detalii marcă

Acestă fustă a fost concepută de echipa noastră de dezvoltare a produselor, compusă din pasionații de hochei (șefi de produs, designeri, ingineri, stiliști, tehnicieni de prototipuri și laborator, Jill Boon, Berta Bonastre, Thomas Briels și Victor Charlet), jucători din cluburile partenere sau din comunitatea noastră și specialiști din procesul de fabricare a jambierelor de la Decathlon.

Informaţii

Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 87% Polietilenă tereftalată, 13% Elastan

TESTE

Produsele noastre sunt testate în laborator şi pe teren, în condiţii reale de joc, de către echipa noastră.

Aprobat de

Jill Boon [fostă căpitan și jucătoare în echipa națională a Belgiei, olimpică (Londra 2012), jucătoare la Royal Racing Club în Bruxelles (Belgia)] și Berta Bonastre [jucătoare în echipa națională a Spaniei, medaliată cu bronz la Cupa Mondială 2018 și Campionatul European 2019, olimpică (Rio 2016), va participa la Tokyo 2021 și jucătoare la Club Egara (Spania)].

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
7,88 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii