Fustă-Pantalon Golf Damă Bleumarin

12999 LEI

Produs conceput pentru golf pe vreme caldă (>20°C).

Ce fac dacă mi se ridică fusta în timpul swing-ului? Vă asigurăm că echipa noastră de concepere a prevăzut un șort în prelungirea părții din spate a fustei.

Culoare: Bleumarin
Mărime: Ghid de mărimi
+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Lejeritate

Materialul principal asigură confort și greutate redusă.

Libertate de mișcare

Asigură libertate de mișcare datorită materialului extensibil.

Respirabilitate

Materialul menține piele uscată și evacuează transpirația.

Informații tehnice

Detaliile care fac diferența

”Pentru această fustă s-au folosit materiale moi și ușoare. Am ales să folosim, în talie, un material cu mai multă susținere pentru a vă pune în valoare corpul. Partea din spate a fustei-pantalon a fost prelungită pentru a nu se ridica în timpul practicii.”

Fusta-pantalon cu 2 buzunare

„Cele 2 buzunare din partea din spate a fustei permit depozitarea accesoriilor. Am ales să nu putem buzunare în față, pentru ca fusta să rămână ușoară și elegantă.”

Marca Inesis

Dezvoltăm produsele noastre pentru a oferi confort indiferent de nivelul de practică. Echipa noastră de pasionaţi de golf concep produsele INESIS în urma observării jucătorilor şi ţinând cont de părerile acestora.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior - Material principal 89% Poliamidă, 11% Elastan Material principal: strat interior 65% Poliamidă, 35% Elastan Buzunar 100% Poliester

TESTE

Pentru a garanta o mai bună calitate a produselor, am realizat teste în condiții reale de practică, în Filipine, cu ajutorul practicantelor de golf. Testele au fost realizate în condiții climatice calde. De asemenea, practicantele ne-au ajutat să facem cea mai bună alegere în privința materialului, pentru a asigura confort.

Aprobat de

Echipa noastră de pasionaţi din Inesis Golf Park, din nordul Franţei. Tot anul, echipa noastră concepe produse practice, simple şi tehnice. Acestea sunt testate în condiţii de joc reale, pentru a putea îmbunătăţi permanent performanţele produselor.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
10,96 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii