Demi-Poante Talpă Divizată Pânză Stretch mărimile 28-40

8999 LEI
8527694

Produs conceput pentru balet (nivel mediu). Asigură flexibilitate.

Vă doriți demi-poante de balet care să vă pună linia picioarelor în valoare? Materialul stretch ia perfect forma piciorului. Avantajul: elastice deja cusute.

Culoare:

Negru

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Flexibilitate

Separația tălpii și materialul stretch oferă o bună derulare a piciorului.

Utilizare ușoară

Elastice cusute în cruce. Se adaptează și pun în valoare glezna.

Polivalență

Cordonul de strângere permite adaptarea încălțămintei la forma piciorului.

Extensibilitate

Pânză stretch concepută din elastan. Ia morfologia piciorului.

Fineţe la atingere

Căptușeala interioară și elasticele asigură confort.

Informații tehnice

De ce să alegem demi-poante cu talpă divizată?

Demi-poantele din pânză sunt adaptate dansatorilor de nivel intermediar și avansat, care stâpânesc bine tehnica de balet. Datorită separării tălpii, sunt mai flexibile la nivelul boltei plantare și asigură o bună derulare a gleznei. Flexibilitatea demi-poantelor cu talpă divizată pune în valoare linia piciorului și a glenzei. Cereți recomandarea profesorului de dans pentru achiziționarea încălțămintei de balet.

De ce demi-poante stretch?

Dacă doriți demi-poante flexibile care iau forma piciorului, alegerea potrivită este pânză stretch. Materialul extensibil asigură o bună derulare a piciorului și pune în valoare glezna. Demi-poantele cu talpă divizată, din pânză stretch, se pot spăla manual, fără a folosi uscătorul de rufe. Demi-poantele cu talpă divizată sunt din piele, pentru a garanta o mare durabilitate a produsului.

De ce există cordon de strângere?

V-am ascultat:
Din nou prezent pe acest model de demi-poante, cordonul de strângere permite adaptarea lățimii încălțămintei la forma piciorului. Nu uitați înnodarea și tăierea cordonului de strângere odată ce reglarea este realizată. Este necesară ascunderea cordonului în interiorul poantelor, de fiecare dată când le purtați. Un mic truc: Se poate fixa, de asemenea, la interiorul încălțămintei, sub față.

Există variante diferite pentru utilizatori, în funcție de vârstă și sex?

Atât copiii, cât și adulții trebuie să aleagă demi-poante adaptate nivelului lor.
În general, începătorii poartă demi-poante cu talpă întreagă, apoi trec la demi-poante și ajung, într-un final, la poante.Distincție dintre fete, băieți și damă, bărbați, se realizează la nivelul culorii demi-poantelor. Culoarea roz este recomandată pentru sexul feminin, iar alb pentru sexul masculin.

Alege corect mărimea

Este nevoie ca poantele să vă permită să întindeți degetul în interior. Pentru a verifica mărimea este suficient să vă ridicați în picioare și să urcați pe demi-poante pentru a coborî mai apoi. Trebuie să simțiți dacă degetele sunt crispate sau departate. Dacă aveți picioarele înguste, optați pentru mărimea pe care o purtați de obicei. Dacă aveți picioarele normale sau late, alegeți cu o mărime mai mare decât cea pe care o purtați de obicei.

Avantajul:

Pentru a depozita accesoriile de balet, Decathlon vă propune o geantă elegantă. Concepută din 2 compartimente, permite depozitarea separată a demi-poantelor și a oricărui alt accesoriu precum kitul pentru coc, colofoniul sau pansamentele.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 71% Bumbac, 23% Poliamidă, 6% Elastan Interior din 50% Piele de porc, 40% Poliamidă 6, 10% Elastan Talpă din 100% Piele bovine

Aprobat de

Pentru că o preocupare a noastră este co-crearea, demi-poantele au fost concepute și testate de profesori și dansatori profesioniști, parteneri de balet. Am conceput și testat, de asemenea, împreună cu colaboratorii Decathlon pasionați de balet și profesorii de dans.

Recomandări de întreținere

A nu se usca la uscător..

Produse similare

Imagini

Demi-Poante Talpă Divizată Pânză Stretch mărimile 28-40
Demi-Poante Talpă Divizată Pânză Stretch mărimile 28-40

Opinii clienți

Loading