Demi-poante balet nivel începător talpă întreagă din piele Roz

5999 LEI
8651716

Produs conceput pentru balet. Demi-poante cu talpă întreagă din piele.

Aveți nevoie de demi-poante rezistente pentru balet? Demi-poantele cu talpă întreagă, din piele, asigură stabilitate. Avantaj: elastice deja cusute.

Culoare:

Roz nisip

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 59 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Flexibilitate

Pielea flexibilă oferă libertate de mișcare.

Utilizare ușoară

Elasticul este deja cusut.

Polivalență

Șnurul de strângere permite adaptarea încălțămintei la conformația piciorului.

Informații tehnice

De ce demi-poante cu talpă întreagă?

Demi-poantele sunt adaptate celor care se inițiază în balet. Talpa întreagă oferă o bună susținere, pentru a permite gleznei să nu alunece. Inițierea în balet se poate face astfel cu încredere. Recomandarea profesorului de dans în ceea ce privește alegerea încălțămintei este importantă.

De ce încălțăminte de dans din piele?

Și alegerea materialului (piele vs. pânză) trebuie făcută tot la recomandarea profesorului de dans. Rezistență, pielea oferă durată de viață produsului. Pentru a le întreține, se pot curăța cu o cârpă umedă.
Talpa din piele garantează durabilitate.

Pentru ce este cordonul de strângere?

Pentru a regla lățimea încălțămintei la fiecare morfologie a piciorului, aceasta este prevăzută cu un cordon de strângere. Atunci când strângeți șnurul, trageți de fiecare capăt al cordonului în acelați timp, pentru a nu-l pierde încălțămintea. Odată reglată pe picior, cordonul trebuie înnodat și apoi tăiat, pentru a-i ascunde extremitatea în interiorul încălțămintei. Extremitățile trebuie inserate în interior de fiecare dată când purtați demi-poantele!

Alege corect mărimea

În timpul probării, degetele trebuie să fie susținute, fără să fie foarte strânse. Acestea trebuie să fie întinse și nu încordate. Asigură susținere. La demi-poantele din piele, vă recomandăm să luați o mărime mai mare dacă aveți picioarele subțiri. Acestea au tendința de a se lărgi și de a se adapta la forma piciorului. Pentru a verifica mărimea, este suficient să montați demi-poantele.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 100% Piele de bovine Talpă din 100% Piele de bovine Interior din 100% Bumbac Dry Top 55% Poliamidă, 45% Elastan

Aprobat de

Pentru a vă propune un produs adaptat nevoilor și preferințelor dvs., inginerii și șefii de produs au conceput și testat acest model împreună cu profesori și practicanți de nivel începător, în școlile noastre partenere. Dansatorii au purtat încălțămintea în timpul cursului de balet.

Recomandări de întreținere

A se spăla înainte de prima utilizare. A nu se curăţa chimic.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading