Cuşcă de Transport Câine 900 pliabilă din aluminiu

1.69999 LEI
8494132

Produs conceput pentru a transporta câinele în siguranță. Din aluminiu. Rezistentă și compactă. Greutate: 12,4kg.

Cușca rezistă la umiditate. Ușa este montată pe cilindru. Pe părțile laterale, balamalele ”acordeon” asigură pliere și depliere în 15 sec. Chingi, buzunare, covoraș și lacăt incluse.

Culoare:

Măslină neagră / VERDE ÎNCHIS

Mărime:
L
Livrare la domiciliu GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 1699 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistenţă

Asigură rezistență la șocuri datorită aluminiului.

Compactare

Depliată, măsoară 90cm lățime, 62cm adâncime, 67,5cm înălțime.

Lejeritate

Cușcă din aluminiu. Greutate: 12,4kg. Se poate manvera cu o singură mână.

Rezistența la coroziune

Rezistă la umiditate și averse scurte. Tijă cu resort din oțel galvanizat.

Ventilare

Cușca nu este complet închisă: ușa din față permite trecerea aerului.

Aderență

4 patine din cauciuc ce asigură stabilitate.

Polivalență

2 buzunare detașabile. Covoraș 100 din PVC, negru.

Informații tehnice

Foarte ușoară.

Avantaje: Compactă. Asigură siguranță și rezistență. Material rezistent, din aluminiu, mai ușor decât oțelul. Greutate: 12,4 kg, fără accesorii. Dimensiuni exterioare, depliată: 90cm lățime, 62cm adâncime la bază și 44,5cm înălțime interior, 67,5cm înălțime exterior. Pliată, măsoară doar 27 cm înălțime.

Ce fel de câine poate intra în cușcă?

Cușcă fabricată manual: fiecare piesă este prinsă un câte una. Modelul este disponibil în 2 mărimi: L și XL. Potrivită pentru mai multe rase. De exemplu, este potrivită pentru un câine rasa Setter, de 25 kg. Totul depinde de greutatea și statura animalului. Atenție: cușcă potrivită pentru un singur câine.

Montare și demontare: rapidă.

Cușca 900 este prevăzută cu o ușă, pe cilindru pentru a fi mai ușor de folosit. Pe laterale, cușca este prevăzută cu balamale cu memorie a poziției și frâne automate. Pliere și depliere ușoară. Mențiune: ușa este dublată, este mai practică în funcție de mărimea portbagajului mașinii dumneavoastră. Potrivită pentru mașinile Duster, Partner, 2008, sau Clio.

Unde puteți pune accesoriile?

Covoraș 100, mărimea L în interiorul cuștii pentru mai mult confort. Puteți utiliza și covorașul 500. 2 buzunare mari detașabile ce se pot poziționa în partea de sus sau în laterale. Într-unul puteți depozita, de exemplu: zgarda, lesa. În celălalt: penseta pentru îndepărtare căpușelor, peria, șamponul pentru câine.

Cum se pliază și se depliază cușca?

Etape montare cușcă: 1. Ridicați primul lacăt portocaliu ce se regăsește în susul cuștii - grilajul va cădea. 2. Ridicați al doilea lacăt - placajul se va așeza. 3. Pliați și depliați cușca cu ajutorul balamalelor ”acordeon”. 4. Securizați totul cu 2 clipsuri pe laterale.

Cușcă pliabilă.

Cușca din aluminiu, pliabilă, prevăzută cu o pânză neagră, sub covoraș, din PVC, pentru a proteja baza cuștii și mașina de zgârieturile pe care le provoacă câinele la urcarea/coborârea în portbagaj. Asigură stabilitate, câinele nu alunecă. Bandă cu arici pentru prindere.

Baza specifică: de ce?

Baza cuștii nu este detașabilă. Baza este din plastic termoformat, cu striații, ce permit evacuarea apei. Datorită striațiilor, apa se evacuează pe sub covoraș. Apa se scurge printr-o gutieră. Nu permite intrarea umezelii în cușcă. Curățați cu apă și săpun dacă este necesar.

Ce teste a trecut acest model?

Cușca a trecut testul salinității timp de 48h, într-un loc saturat, cu aer coroziv. Balamalele sunt din oțel galvanizat. Așadar, rezistă la ploile ușoare. acest lucru nu alterează proprietățile materialului. Cilindrul este de asemenea testat: mai mult de 1000 deschideri/închideri. Se testează de la diferite înălțimi, în mai multe cicluri, pentru a putea garanta soliditatea.

Solidă: cușcă din aluminiu, pliabilă.

Din punct de vedere al securității, cușca este foarte rezistentă la șocuri. Cușca se vinde cu 2 accesorii: 2 chingi, pentru a putea prinde cușca. Astfel, cușca nu se va mișca în timpul transportului și nici nu se răstoarnă în cazul unui șoc. Prevăzut și cu lacăte.

O cușcă care nu alunecă, este o cușcă mai sigură.

Cușcă pliabilă, cu 4 patine din cauciuc, ceea ce asigură aderență. În partea din față orificiile de aerisire cu protecții pentru ca animalul dumneavostră să nu se rănească în timpul transportului. Barele nu permit câinelui să introducă nasul printre gratiile cuștii.

Se poate utiliza cușca pentru transportul cu avionul?

Nu este cerificată IATA. Nu poate fi utilizată pentru transportul în avion. Mărime polivalentă pentru a putea fi utilizată pentru mai multe rase.

Ocupă puțin spațiu: caracteristică importantă.

Modularitatea - un punct forte: cușcă pliabilă. Prevăzută cu 2 mânere pentru a fi mai ușor de manevrat.

Atenție!

În cazul unor temperaturi ridicate, verificați pereții cuștii înainte de a introduce câinele în interior. Nu lăsați câinele în cușcă în timpul temperaturilor înalte!

Avantajele cuștii

Articolul R412-6 din codul rutier prevede ca un animal nu trebuie să încurce conducătorul. Cușca garantează atât securitatea dumneavoastră dar și a câinelui. Cușca vă ajută să păstrați și curățenia în mașină.

Informații: Dimensiuni interioare:

Dimensiuni interioare: lățime: 86cm, înălțime: 56cm și adâncime: 54,5cm.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Structură 85% Aluminiu, 10% Acrilonitril butadien stiren, 5% Polipropilenă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și ventilat.

Restricții de utilizare

Nu lăsați niciodată cușca în soare cu câinele în interior!

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Cuşcă de Transport Câine 900 pliabilă din aluminiu
Cuşcă de Transport Câine 900 pliabilă din aluminiu
Cuşcă de Transport Câine 900 pliabilă din aluminiu
Cuşcă de Transport Câine 900 pliabilă din aluminiu

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri