DECATHLON

Cremă solară 2 în 1 protecție față și buze FPS 50+

2999 RON
Ref. : 8828124

Produs conceput pentru a proteja pielea deschisă la culoare de soare, în timpul activităților în aer liber. Cremă cu FPS 50+, pentru protecție ridicată.

Format mic și practic: cremă 20 ml / balsam buze 2g. Rezistente la transpirație, te protejează în timpul practicării sporturilor pe zăpadă. Protecţie 2 în 1, uşor de transportat.

20ML Produs indisponibil online momentan
Momentan, acest produs nu este disponibil online

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Protecție solară

Cremă cu IP 50+ și balsam de buze cu IP 50+.

Hidratare

Formulă hidratantă. Testat dermatologic.

Rezistenţă la transpiraţie

Formulă rezistentă la transpirație.

Transportare ușoară

Dimensiuni: 11,7 x 3,4 x 2,2 cm. Ușor de transportat în buzunare.

Informații tehnice

Origine

Fabricat în Franţa.

Respectarea legii hawaiiene

Pentru a proteja ecosistemul subacvatic, statul Hawaii a decis să interzică utilizarea anumitor substanțe chimice în produsele de protecție solară, prin adoptarea legii hawaiiene care a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2021. Această lege enumeră substanțele chimice, cum ar fi oxibenzona și octinoxatul, care se găsesc adesea în produsele de protecție solară și care sunt susceptibile de a slăbi sau chiar distruge coralii. Formulele noastre respectă această lege.

Descriere produs: cremă cu protecție solară

Indice de Protecție 50+: Protecţie foarte mare UVA/UVB.Hidratant. Textura nu este lipicioasă. Foarte rezistent la apă. Rezistent la transpiraţie. Produs testat dermatologic.

Descriere produs: Balsam buze cu protecție solară.

Balsam buze integrat în capac. Indice 50+. Protecţie foarte mare UVA/UVB.Hidratant. Foarte rezistent la apă și la soare.

Angajament în privința calității (1/2)

Decathlon va plus loin que la réglementation cosmétique internationale et à interdit plus de Decathlon merge mai departe decât reglementările cosmetice internaționale și a interzis peste 1000 de substanțe controversate pe care nu vrem să le găsim în produsele noastre, chiar dacă acestea sunt permise pe piață. De exemplu, perturbatorii endocrini recunoscuți și unii conservanți.

Angajament în privința calității (2/2)

În ceea ce privește filtrele UV, suntem foarte exigenți și permitem în produsele noastre doar o mică listă de filtre UV care au fost aprobate de toxicologul nostru, deoarece s-a dovedit a fi cel mai puțin dăunătoare pentru sănătatea noastră sau pentru mediu.

Precauţii:

Aplică crema cu protecție solară cu 20 de minute înainte de expunerea la soare.A se aplica o cantitate generoasă şi a se întinde bine înainte de expunerea la soare. A se aplica un nou strat de cremă cel puţin o dată la 2 ore. Evitaţi expunerea la soare în orele cu soare puternic. Expunerea prelungită la soare este periculoasă, mai ales pentru copii.Nou-născuţii şi copiii mici nu trebuie să fie expuşi la soare şi la căldură. Nu se recomandă pentru copiii sub 3 ani. A se evita contactul cu hainele

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Restricții de utilizare

Nu se recomandă pentru copiii sub 3 ani.

TESTE

Produs testat de un laborator independent, conform normelor în vigoare.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Întrebări și răspunsuri