WEDZE

Costum schi 100 călduros și impermeabil Bleumarin-Roz Fete

17999 RON
Ref. : 8562603

Produs conceput pentru schi sau alte activit─â╚Ťi sportive ├«n z─âpad─â. Costum c─âlduros, care men╚Ťine pielea uscat─â.

C─âlduros ┼či impermeabil, costumul este ideal pentru copii care descoper─â s─â schieze.

Culoare: Violet fucsia / Bleumarin

 • 6 ani Produs indisponibil online momentan
 • 8 ani Produs indisponibil online momentan
 • 10 ani Produs indisponibil online momentan
 • 12 ani Produs indisponibil online momentan
 • 14 ani Produs indisponibil online momentan
+ 179 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  C─âldur─â

  Umplutur─â bust 150 g/m┬▓.Bra┼úe, picioare 100 g/m┬▓. C─âptu┼čeal─â material piept─ânat.

  Impermeabilitate

  Bun─â:strat protector (5000 mm). Cus─âturi principale etan┼če. ├Änt─ârituri integrate.

  Durabilitate

  Material întărit la nivelul feselor, genunchilor și picioarelor.

  Buzunare

  1 buzunar la piept, 1 buzunar skipass securizat.

  Respirabilitate

  Materialul permite evacuarea transpiraţiei.

  Personalizare

  Eticheta special─â pentru a scrie numele copilului este prins─â de c─âptu┼čeal─â.

  Informa╚Ťii tehnice

  Vatelin─â pentru izolare termic─â

  Izolarea termic─â le permite micilor schiori s─â beneficieze de temperatura potrivit─â. Produsul se adapteaz─â temperaturii corpului ╚Öi mediului exterior. Wedze utilizeaz─â izolarea cu vatelin─â pentru a men┼úine c─âldura corporal─â. Aceast─â component─â sintetic─â, pe baz─â de poliester, ├«nmagazineaz─â mai mult sau mai pu┼úin aer ├«n func┼úie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelin─â mai groas─â va con┼úine mai mult aer ┼či va fi mai izolant─â.

  Strat protector

  Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuează transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

  Cus─âturi principale etan┼če

  Pe l├óng─â materialul impermeabil, etan╚Öeitatea costumului este ├«mbun─ât─â╚Ťit─â prin cus─âturi etan╚Öe. Este vorba despre benzi adezive impermeabile, aplicate pe cus─âturile interioare, pentru etan╚Öeitate optim─â.
  Aceste cusături etanșe sunt prezente în zonele cele mai expuse la zăpadă.În cazul acestui produs, este vorba despre zona feselor.

  Rezistenţă

  Schiurile bine ascu╚Ťite pot, uneori, s─â de╚Öire sau s─â taie partea inferioar─â a pantalonului de schi. De aceea, Wedze a ad─âugat ├«nt─ârituri performante, pentru a preveni deteriorarea. Aceste ├«nt─ârituri se reg─âsesc ├«n zonele cele mai expuse: genunchi, fese ╚Öi partea de jos a picioarelor.

  Buzunar skipass

  Skipass mereu la îndemână! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, permite accesul rapid la telescaun.

  Personalizare

  Eticheta special─â pentru a scrie numele copilului ┼či a personaliza geaca se g─âse┼čte pe interior, ├«n partea de sus a c─âptu┼čelii. Aceasta este un element util, pentru a g─âsi rapid costumul la cursurile de schi, la gr─âdini┼ú─â sau la ┼čcoal─â!

  Confort termic pe pârtie

  Pentru confort termic pe p├órtie, se recomand─â purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpira╚Ťiei. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea c─âldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protec╚Ťie ├«mpotriva intemperiilor.

  Cum s─â v─â ├«mbr─âca╚Ťi pe p├órtie?

  Pentru confort termic ┼či a men┼úine pielea uscat─â: 1 lenjerie de corp pentru evacuarea transpira╚Ťiei ╚Öi 1 pantalon de schi pentru protec╚Ťie ├«mpotriva intemperiilor ╚Öi c─âldur─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Căptușeală 100% Poliester Parte inferioară - Material principal 100% Poliamidă Înveliș 100% Poliuretan

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferin┼ú─â, pe umera┼č ┼či a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. ├Änainte de depozitarea produsului, asigura┼úi-v─â c─â acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt concepute ┼či produse ├«n zona Mont-Blanc. Apoi, acestea sunt testate ├«n condi┼úii identice cu cele ├«nt├ólnite pe p├órtie (z─âpad─â, frig). Echipele de design se asigur─â c─â produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri