NABAIJI

Costum întreg înot Kamyleon All Tra Roz Damă

10999 RON
Ref. : 8732008

Te-ai săturat să îți ridici costumul de baie după fiecare lungime de bazin? Acest costum de baie este prevăzut cu bretele late și cu spate în Y, pentru a asigura susținere optimă.

Produs conceput pentru înot (nivel mediu), practicare consecventă.

Culoare: Bleumarin / Coral fluorescent

 • 36 10
 • 38 10
 • 40 10
 • 42 10
 • 44 10
 • 46 10
 • 48 10
+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rezistenţă la clor

  Material foarte rezistent la clor.

  Stabilitate

  Bretele late și spate în Y.

  Libertate de mișcare

  Spate în Y, pentru libertate de mișcare.

  Imagini

  Costum întreg înot Kamyleon All Tra Roz Damă
  Costum întreg înot Kamyleon All Tra Roz Damă
  Costum întreg înot Kamyleon All Tra Roz Damă

  Informații tehnice

  Nivel înot

  Costumul de baie KAMYLEON este ideal pentru nivel mediu.O practicantă de nivel mediu se antrenează în mod consecvent și caută să progreseze.Ea are nevoie de un costum de înot mulat pe corp, care asigură susținere și o bună rezistență la clor.NABAIJI propune o gamă largă de costume de înot care permit practicarea înotului cu produse adaptate care răspund nevoilor legate de conformație (stabilitate, libertate de mișcare etc)

  Ajustarea costumului de înot

  Costum întreg, care se ajustează perfect corpului, pentru o senzație optimă de stabilitate. Astfel, îmbrăcarea costumului poate să fie puțin mai sportivă.Nu trebuie să vă mai îngrijorați în privința bretelelor care cad după fiecare bazin!Pe scurt, doar fericire!

  Tehnologia AQUARESIST

  Produsele cu eticheta AQUARESIST au garanția de a rezista la agresiunile clorului. Acestea sunt testate în laborator și scufundate în băi de clor, timp de peste 200 h. De-a lungul duratei lor de viață, acestea își vor păstra elasticitatea și vor fi rezistente la razele UV.Produs recomandat pentru practicare consecventă sau intensivă, în piscină.

  Forma costumului de baie

  Echipa noastră de ingineri a dezvoltat un material pe bază de poliester şi a înlocuit fibrele de elastan cu o fibră din PBT, ceea ce conferă un minimum de elasticitate, pentru a asigura confort şi, în acelaşi timp, pentru a asigura rezistenţa la clor. Acest fir PBT are şi avantajul de a se usca rapid. Alt avantaj: culorile vor rezista mai mult timp (chiar şi culorile vii).

  Căptușeală

  Căptușeală în partea din față.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 78% Polietilenă tereftalată, 22% Elastolefin Căptuşeală 100% Poliamidă Material exterior 86% Polietilenă tereftalată, 14% Elastan

  TESTE

  Produsele cu eticheta Aquaresist sunt testate în tensiune ciclică repetată, într-un bazin cu apă cu clor timp de 240 de ore. Nu a fost observată nicio deterioare a elasticităţii pe parcursul testelor. Produsul rămâne intact spre deosebire de unul clasic.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri