OLAIAN

Costum de baie întreg cu spate în X ISA Damă

10999 RON
Ref. : 8756382

Produs conceput pentru surf în valuri sub 1m (nivel începător).

Spate decupat, care asigură confort și decupaje și efect de transparență, pentru mai multă feminitate.

Culoare: Negru

 • 36 undefined
 • 38 undefined
 • 40 undefined
 • 42 undefined
 • 44 undefined
 • 46 undefined
 • 48 undefined
+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Nu se deplasează în apă

  Design pentru stabilitate în valuri de peste un metru.

  Informații tehnice

  Surf practicat la nivel avansat

  Ideal pentru practicantele de surf,în valuri peste 1 metru (practicare intensivă)Costumul de baie trebuie să rămână fix indiferent de puterea valurilor. Gamă pentru nivel intesiv, adaptată conformației dumneavoastră.

  Utilizare

  Bustiera asigură susținere optimă în apă. În acest scop am realizat teste în valurile mării. Acest model este conceput pentru practicarea de surf, dar și de alte sporturi de apă: stand up paddle, windsurf, kite surf, înot etc.

  Conformație

  Ideal pentru practicarea de surf şi bodyboard, acest costum de baie ăntreg combină confortul cu feminitatea. Toate decupajele au fost imaginate și create pentru a proteja abdomenul de frecare (placă, ceară) și pentru a oferi libertate de mișcare în zona omoplaților și umerilor. Decolteul și micile detalii de transparență îi conferă acestuia un design feminin.

  Test de susținere

  Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin în laboratoarele noastre de la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor din timpul practicării de surf. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie în mare.

  Mărimea materialului uscat şi mărimea materialului umed

  Pentru a asigura susținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.

  Misiunea noastră

  Lucrăm pentru a veni în sprijinul femeilor, astfel încât acestea să se simtă confortabil în costumele noastre de baie. Bustul nu este aplatizat, fesele nu sunt evidențiate, nivelul de acoperire variază. Misiunea noastră este să ajutăm fiecare femeie să își găsească un costum de baie adaptat conformației sale.

  Renunțarea la stickerele din plastic de la costumele de baie damă

  Începând cu anul 2022, toate costumele noastre de baie Damă se vând fără sticker din plastic. Această decizie este bazată pe demersurile noastre de protejare a mediului înconjurător și limitarea utilizării de plastic.Astfel, nu vor mai fi folosiți 940 km de plastic în fiecare an. Având în vedere acest lucru, vă rugăm să probați costumele de baie doar peste lenjeria intimă personală.

  Doriți să schimbați costumul?

  Dacă marimea sau modelul nu ți se potrivește, poți opta pentru returnarea produsului într-unul din magazinele noastre Decathlon. Vreți să schimbați produsul? O puteți face fără probleme, în magazinele Decathlon.

  OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

  OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, concepem într-o zi un costum de baie, apoi mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 80% Poliamidă, 20% Elastan Material intercalat 76% Poliester, 24% Elastan Căptuşeală 100% Poliester

  Restricții de utilizare

  Nu se recomandă utilizarea consecventă în apă cu clor.

  TESTE

  Produsul a fost testat în practică, la Hendaye şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri