OLAIAN

Costum de baie întreg AGATHA Negru Damă

9999 RON
Ref. : 8756333

Produs conceput pentru surf în valuri sub 1m (nivel mediu).

Costum de baie cu decolteu rotund și dublă reglare la spate, care răspunde exigențelor practicării de surf la nivel mediu. Asigură libertate de mișcare în zona omoplaților.

Culoare: Negru

 • 38 undefined
 • 40 undefined
 • 42 undefined
 • 44 undefined
 • 46 undefined
 • 48 undefined
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Nu se deplasează în apă

  Design studiat, pentru susţinere bună în valuri sub 1 metru.

  Imagini

  Costum de baie întreg AGATHA Negru Damă
  Costum de baie întreg AGATHA Negru Damă
  Costum de baie întreg AGATHA Negru Damă
  Costum de baie întreg AGATHA Negru Damă

  Informații tehnice

  Surf la nivel mediu

  Ideal pentru surf practicat în mod consecvent. în valuri mai mici de 1 metru. Chiar dacă se întâmplă să cădeți des în apă, costumul de baie trebuie să răspundă exigențelor sportului și să rămână fix indiferent de mișcările pe care le faceți. Echipa noastră de pasionați a conceput această gamă de produse, adaptată practicii în mod consecvent și conformației dumneavoastră.

  Conformație

  Costumul întreg Agatha este ideal pentru surf. Inspirat de bustiera cu același nume, costumul pune în valoare bustul, iar deschiderea dintre sâni asigură evacuarea apei. Dublul sistem de reglare de la spate asigură ajustare optimă și libertate de mișcare. Prevăzut cu decolteu mediu.

  Test de susținere

  Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin în laboratoarele noastre de la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor din timpul practicării de surf. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie în mare.

  Utilizare

  Bustiera asigură susținere optimă în apă. În acest scop am realizat teste în valurile mării. Acest model este conceput pentru practicarea de surf, dar și de alte sporturi de apă: stand up paddle, windsurf, kite surf, înot etc.

  Misiunea noastră

  Lucrăm pentru a veni în sprijinul femeilor, astfel încât acestea să se simtă confortabil în costumele noastre de baie. Bustul nu este aplatizat, fesele nu sunt evidențiate, nivelul de acoperire variază. Misiunea noastră este să ajutăm fiecare femeie să își găsească un costum de baie adaptat conformației sale.

  Renunțarea la stickerele din plastic de la costumele de baie damă

  Începând cu anul 2022, toate costumele noastre de baie Damă se vând fără sticker din plastic. Această decizie este bazată pe demersurile noastre de protejare a mediului înconjurător și limitarea utilizării de plastic.Astfel, nu vor mai fi folosiți 940 km de plastic în fiecare an. Având în vedere acest lucru, vă rugăm să probați costumele de baie doar peste lenjeria intimă personală.

  Mărimea materialului uscat şi mărimea materialului umed

  Pentru a asigura susținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.

  Doriți să schimbați costumul?

  Dacă marimea sau modelul nu ți se potrivește, poți opta pentru returnarea produsului într-unul din magazinele noastre Decathlon. Vreți să schimbați produsul? O puteți face fără probleme, în magazinele Decathlon.

  OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

  OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, concepem într-o zi un costum de baie, apoi mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 80% Poliamidă, 20% Elastan Căptuşeală 100% Poliester

  Restricții de utilizare

  Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

  TESTE

  Produsul a fost testat în practică, la Hendaye şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri