Cort Tunel Trekking MT900 Ultralight 4 Persoane Gri

1.79999 LEI
8666970

Produs conceput pentru a dormi confortabil în bivuac. Cort pentru 4 persoane, cu un spațiu util mare.

Cortul MT900 este un model potrivit pentru 3 anotimpuri, care asigură un bun raport ghreutate/confort. Ușor de montat, bine ventilat și prevăzut cu 7 buzunare de depozitare în cameră.

Livrare la domiciliu GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 1799 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Transportare ușoară

Greutate totală 3,6kg. Husă compactă, compresibilă 20L. Dimensiuni 40 x17 x16cm.

Impermeabilitate

Test coloană de apă (Schmerber):Supratentă > 2000 mm. Folie de sol > 3000 mm.

Rezistență la vânt

Rezistență la vânt de 70 km/h (Forța 8): validat pe placă rotativă.

Capacitate de locuire

Lățime 57 cm/ pers. Înălțime cameră 122 cm. buzunare living: 4,9 m².

Ventilare

Plasă de insecte la uși și la cameră. Pentru ventilare, puteți rula supratenta.

Buzunare

7 buzunare de depozitare, din mesh, situate în cameră.

Montare/demontare

Montare rapidă: cameră și supratentă premontate. Spații speciale pentru bețe.

Informații tehnice

Greutate

Greutate totală 3,6 kg.
Elemente separabile pentru a împărți transportul.Supratentă 1442 g;
Camera 864 g;
Set bețe 996 g;
Cuie (15 bucăți) 150 g;
Huse 94g + 8g; Corzi de susținere (10 bucăți) 40g;
Set de reparare 14 g.
Pentru a spori protecția de răcoarea solului, dar și pentru a proteja împotriva intemperiilor, puteți completa cortul MT900 cu o folie de sol (cod: 8732943).
Greutatea, volumul și dimensiunile pot varia ușor datorită toleranțelor de producție.

Dimensiuni și spațiu de locuit

Lungime cameră: 215 cm. Lățime cameră: 230cm la cap și 210 cm la picioare. Înălțimea camerei: 122 cm în cel mai înalt punct. Spațiu pentru bagaje/living de 205 cm adâncime, 240 cm lățime, adică 5 m², suficient pentru 4 persoane sau pentru depozitarea echipamentului (rucsacuri, bocanci, biciclete). 7 buzunare în cameră.Bucle pentru a instala o coardă pentru întinderea rufelor.

Structură, băț și cuie


Cele 3 bețe formează un tunel (structura nu este auto-portantă). Această structură îi permite cortului să fie ușor, rezistent și ușor de montat, dar fiind necesară prinderea la sol, pentru a rămâne fixat. Bețe din aluminiu 7001 Ø 10,2 mm.
Bețele sunt din aluminiu 7075 T6, forma le asigură rezistență. Cuie: 10 g fiecare. Nu sunt anodizate, pentru un impact limitat asupra mediului.

Montare/demontare

Montare rapidă.
Deoarece supratenta și camera sunt premontate, bețele trebuie să fie introduse ușor în orificiile supratentei și tensionate. Demontare este la fel de rapidă. Pentru a depozita cortul în husă, este suficient să pliați cortul până când atinge aproximativ lățimea husei, pliați bățul în segmente și așezați-l pe cameră sau pe supratentă, apoi se rulează întregul în sus, pentru a fi introdus în husă.

Impermeabilitate

Corturile Forclaz sunt validate în laborator: cortul montat, 200 L/m²/oră (3 ore, echivalentul unei ploi tropicale). Sunt testate, de asemenea, de numeroși utilizatori pe teren. Supratentă din poliester (PES) 20 denieri și folie de sol din poliamidă (PA) 40D sunt acoperite cu poliuretan (partea interioară) și silicon (partea exterioară).Cusături etanșe. Materialul folosit pentru cameră îmbină respirabilitatea, protecția împotriva vântului și limitarea apariției condensului.

Rezistența la vânt

Testăm și rezistența corturilor la vânt, într-un tunel special, unde fiecare față este expusă. Pentru a garanta rezistența cortului la vânt, cortul trebuie să fie corect montat și ancorat. Astfel, rezistă la o viteză a vântului de 70 km/h la nivelul solului.
Corturile noastre sunt certificate de laboratorul independent CSTB din Nantes.

Ventilarea și reducerea condensului

Camera cu porțiuni din plasă de țânțari reduce riscul de apariție a condensului. Spațiu de ventilare mare în partea din față, dar și la picioare. Pentru a reduce riscul de apariție a condensului, montați cortul normal și ancorați-l. Umiditatea din interior este redusă dacă folosiți spațiile de ventilare și permiteți aerului să circule optim. Spatele supratentei se desface pentru o ventilare mai bună.

Sezoane

Cort 3 sezoane: cortul vă va proteja de vremea imprevizibilă pe care o veți întalni primavara, vara sau toamna.Acesta va rezista căderilor mici de zăpadă, dar nu este proiectat să suporte sarcini mari pe structură.În caz de zăpadă, asigurați-vă că scuturați regulat cortul pentru a cădea pe sol acumularea de zăpadă și a evita ca structura cortului să suporte o greutate prea mare.

Demers pentru protejarea mediului

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și ape reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce impactul asupra mediului, utilizăm un procedeu de vopsire numit "bi-ton" care constă în vopsirea unui singur fir din două. Acest fir vopsit provine, de asemenea, de la vopsirea în masa care integrează pigmenții de culoare încă de la fabricarea firelor. Acest proces reduce emisiile de CO2.

Reparații și servicii post vânzare

În calitate de proiectanți, suntem preocupați de rezistența produselor noastre, motiv pentru care toate corturile sunt concepute astfel încât să fie reparabile. Pentru acest model, spre vânzare sunt disponibile următoarele piese de schimb: - supratenta (cod: 8739746);
- camera interioară (cod: 8739740);
- bețe (cod: 8739748).
Aceste piese de schimb sunt disponibile în atelierele magazinelor Decathlon și pe decathlon.ro.

Rezistență

Cort conceput pentru utilizare în bivuac, nu pentru uz static în timpul zilei. Vă sfătuim să evitați să-l lăsați la soare deoarece țesăturile ultra-ușoare pot fi sensibile la razele UV, devenind fragile.

Garanție

GARANȚIE 5 ANI. Toate corturile noastre pot fi reparate. Informații în magazine sau pe decathlon.ro.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 70% Poliamidă, 30% Poliuretan Căptuşeala principală 80% Polietilenă tereftalată, 20% Poliuretan Beţe 100% Aluminiu

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

După utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Cort Tunel Trekking MT900 Ultralight 4 Persoane Gri
Cort Tunel Trekking MT900 Ultralight 4 Persoane Gri
Cort Tunel Trekking MT900 Ultralight 4 Persoane Gri
Cort Tunel Trekking MT900 Ultralight 4 Persoane Gri
Cort Tunel Trekking MT900 Ultralight 4 Persoane Gri

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri