Cort tip tunel trekking TREK 900 Ultralight 3 persoane gri

1.19999 LEI
Cod produs: 8586319

Produs ultra ușor și compact, ce oferă un confort minim pentru trekking.

Structura compactă în formă de tunel asigură confortul esențial. 2 uși, 1 absidă mare frontală, 3 buzunare. Bețe pentru montare și dezasamblare rapidă.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Transportare ușoară

Transportare ușoară

Greutate totală 2,3 kg.Husă compactă și compresibilă 8 L.Dimens. 40 x17 x16 cm.

Capacitate de locuire

Capacitate de locuire

Lăţime 60 cm/pers. Înălțimea camerei 95 cm. 2 uși ,1 absidă mare 3 buzunare.

Rezistență la vânt

Rezistență la vânt

Rezistență la vânt de 70 km/h (forța 8): validat pe placă rotativă.

Montare/demontare

Montare/demontare

Montare rapidă: Cameră și supratentă premontate. Spații speciale pentru bețe.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Test coloană de apă (Schmerber):Supratentă > 2000 mm.Folie de sol > 3000 mm.

Diminuare a căldurii

Diminuare a căldurii

Pentru ventilare, puteți rula supratenta. Plasă de insecte la uși și la cameră.

Obscuritate

Obscuritate

Materialul permite pătrunderea luminii.

Informații tehnice

Greutate

Greutate totală 2,3 kg.
Elemente separabile. Supratentă 900 g
Cameră 700 g
Set bețe 450 g
Cuie (11buc.) 110 6 30g
Huse 60 g + 60 g
Corzi de ancorare, 6 bucăți, 30g
Set de reparare (îmbinare metalică, petic) 20 g
Pentru rezistență și protecție mai bune în timp, puteți completa cortul Trek 900 UL pentru 3 persoane cu o folie de supraviețuire folosită drept folie de sol.
Greutatea, volumul și dimensiunile pot varia ușor datorită toleranțelor de producție.

Spațiu

Lungimea camerei 215 cm
Lățimea camerei 180 cm la cap și 140 cm la picioare
Înălțimea camerei 95 cm
Absidă frontală mare (spațiu de depozitare între cameră și supratentă) de 100 cm înălțime și 190 cm lățime, aproape 2 m², oferă un spațiu mare de stocare și de locuit. Pentru a vă proteja de intemperii, acest produs vă permite să depozitați 3 rucsacuri de aproximativ 50 - 70 L, și să stocați și să organizați alte obiecte.3 buzunare în cameră.

Architectură, băț și cuie

Bețe ușoare din aluminiu, rezistente la rupere și la îngheț:aluminiu 7001 T6 Yunan SD70PF Ø 9 mm și Ø 9,5 mm.Cuie pătrare optimizați : cap de "nicovală", corp supra-îngroșat, care le face foarte rezistente și ușoare (aluminiu 7075 T6).Nu sunt anodizate, pentru un impact limitat asupra mediului.Cele 2 bețe formează un tunel care nu are structură auto-portantă. Cort ușor, dar care trebuie ancorat la sol, pentru stabilitate.

Montare/demontare

Montare/demontare foarte rapidă. Supratenta și camera sunt premontate. Bățul trebuie apoi plasat în spațiul special prevăzut din supratentă.Demontare la fel de rapidă. Pentru a depozita cortul în husă, este suficient să pliați cortul până când atinge aproximativ lățimea husei, pliați bățul în segmente și așezați-l pe cameră sau pe supratentă, apoi se rulează întregul în sus pentru a fi introdus în husă.

Impermeabilitate

Corturile Forclaz sunt validate în laborator: cortul montat, 200 L/m²/oră (3 ore, echivalentul unei ploi tropicale). Sunt testate, de asemenea, de numeroși utilizatori pe teren. Supratentă din poliester (PES) 20 denieri și folie de sol din poliamidă (PA) 40D sunt acoperite cu poliuretan (partea interioară) și silicon (partea exterioară).Cusături etanșe. Materialul folosit pentru cameră îmbină respirabilitatea, protecția împotriva vântului și limitarea apariției condensului.

Rezistența la vânt

Testăm și rezistența corturilor la vânt, într-un tunel special, unde fiecare față este expusă. Pentru a garanta rezistența cortului la vânt, cortul trebuie să fie corect montat și ancorat. Astfel, rezistă la o viteză a vântului de 70 km/h la nivelul solului.
Corturile noastre sunt certificate de laboratorul independent CSTB din Nantes.

Ventilarea și reducerea condensului

Camera cu porțiuni din plasă de țânțari reduce riscul de apariție a condensului. Spațiu de ventilare mare în partea din față, dar și la picioare. Pentru a reduce riscul de apariție a condensului, montați cortul normal și ancorați-l. Umiditatea din interior este redusă dacă folosiți spațiile de ventilare și permiteți aerului să circule optim.

Sezoane

Cort 3 sezoane: cortul vă va proteja de vremea imprevizibilă pe care o veți întalni primavara, vara sau toamna.Acesta va rezista căderilor mici de zăpadă, dar nu este proiectat să suporte sarcini mari pe structură.În caz de zăpadă, asigurați-vă că scuturați regulat cortul pentru a cădea pe sol acumularea de zăpadă și a evita ca structura cortului să suporte o greutate prea mare.

Concept eco


Culoarea bețelor este obținută printr-un proces inovator de anodizare, pentru a elimina acidul nitric și fosforic. Cuie neanodizate.Cuiele pot arăta "neșlefuite" sau "utilizate", dar își păstrează toate caracteristicile tehnice și rezistența;ele nu sunt colorate, deoarece sunt neanodizate (utilizarea de acid are doar un efect estetic).Aceste acțiuni contribuie la limitarea impactului asupra mediului.

Reparații și servicii post vânzare

Acest produs poate fi reparat, echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, fiind pasionată de crearea de produse rezistente în timp. Veți găsi piese de schimb (arcade, cameră, ...) în magazinele noastre sau în atelierele magazinelor Decathlon sau pe decathlon.ro. În caz de probleme, nu ezitați să vă examinați cortul în magazinul dvs. Decathlon.Set reparare: 20 g.

Durabilitate

Cortul este conceput pentru bivuac, deci nu este conceput expunere îndelungată la soare. Vă sfătuim să evitați să-l lăsați la soare deoarece țesăturile ultra-ușoare pot fi sensibile la UV, devenind fragile.

Garanție

2 aniToate corturile noastre pot fi reparate. Piesele sunt disponibile pe decathlon.ro/ în magazine.

Greutate

2.3 kg
Greutate totală

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material interior 80% Poliamidă, 20% Poliuretan termoplastic Material principal 80% Poliester, 20% Poliuretan termoplastic Beţe 100% Aluminiu

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Depozitare:după utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

Restricții de utilizare

Pentru confort, folosiți 3 saltele cu formă tip sarcofag.

TESTE

Impermeabilitatea corturilor Quechua este validată sub 200 L de apă/m²/H (echivalentul unei ploi tropicale), timp de 4 ore, pentru a ne asigura că apa nu trece prin cusături, deschideri, fermoare. Testul coloanei de apă (=mm Schmerberi) măsoară impermeabilitatea materialului. Rezistență la vânt: Corturile noastre sunt testate într-un tunel de vânt, pe o placă rotativă. Efectuăm numeroase teste și pe teren, în condiții reale.

Aprobat de

Cortul a fost testat și validat pe teren în condiții reale de utilizare. în primăvara anului, timp de 5 săptămâni, de mai mulți utilizatori, în insulele Canare (2 săptămâni) și apoi în Munții Pirinei (3 săptămâni). De asemenea, a fost testat de 2 utilizatori, timp de aproape 18 luni, în Asia și Oceania.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Cort tip tunel trekking TREK 900 Ultralight 3 persoane gri
Cort tip tunel trekking TREK 900 Ultralight 3 persoane gri
Cort tip tunel trekking TREK 900 Ultralight 3 persoane gri
Cort tip tunel trekking TREK 900 Ultralight 3 persoane gri
Cort tip tunel trekking TREK 900 Ultralight 3 persoane gri
Cort tip tunel trekking TREK 900 Ultralight 3 persoane gri

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri