Cort tip tunel Trekking MT900 Ultralight 2 Persoane Gri

1.19999 LEI
8586318

Produs conceput pentru trekking la munte. Foarte ușor și compact, pentru 3 anotimpuri și 2 persoane.

Se montează rapid. Structură compactă, în formă de tunel, asigură un spațiu de locuit minim: 2 uși și 1 absidă frontală.

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 1199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Transportare ușoară

Greutate totală 1,75 kg Husă compactă, compactă 5 L Dimensiuni 39 x12 x11 cm

Rezistență la vânt

Rezistență la vânt de 70 km/h (Forța 8): validat pe placă rotativă.

Impermeabilitate

Test coloană de apă (Schmerber): Supratentă > 2000 mm.Folie de sol > 3000 mm.

Montare/demontare

Montare rapidă: Cameră și supratentă premontate. Spații speciale pentru bețe.

Ventilare

Supratentă.2 spații de ventilare. Cameră cu plasă de țânțari.

Capacitate de locuire

Lățime 60 cm/ pers. Înălțimea camerei 95 cm 2 uși. 1 absidă. 2 buzunare.

Obscuritate

null

Informații tehnice

Greutate

Greutate totală 1,75 kg.
Elemente separabile pentru a împărți transportul.Supratentă 730 g.
Camera 542 g.
Set bețe 206 g.
Cuie (11 bucăți) 110 g.
Huse 57+ 10g g. Corzi de susținere (4 + 2 ata;ate la cort) 25g.
Set de reparare (îmbinare metalică) 20 g.
Pentru a spori protecția de răcoarea solului și împotriva intemperiilor, puteți completa cortul MT900 pentru 2 persoane cu o folie de sol (cod: 8797784). Greutatea, volumul și dimensiunile pot varia ușor din cauza toleranței de producție.

Dimensiuni și spațiu de locuit

Lungimea camerei 205 cm. Lățimea camerei 130 cm la umeri, 110 cm la cap și 80 cm la picioare.Înălțimea camerei 95 cm.
Cele 4 bețe cu efect de înălțare, integrate la colțuri, măresc volumul util al cortului. Spațiu de depozitare de 60 cm lățime. Permite depozitarea a 2 rucsacuri de 50 L.1 buzunar lateral.

Structură, băț și cuie

Băț din aluminiu ușor și rezistent la uzură și îngheț: aluminiu 7001 T6 Yunan SD70PF Ø 9 mm.Cuie cu structură pătrată: vârf "nicovală", corp supra-îngroșat, care le face foarte rezistente și ușoare (aluminiu 7075 T6).Neanodizate pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Formă de tunel.Cort ușor, dar care trebuie ancorat la sol, pentru stabilitate.

Montare/demontare

Montare/demontare foarte rapidă. Supratenta și camera sunt premontate. Bățul trebuie apoi plasat în spațiul special prevăzut din supratentă. Demontare la fel de rapidă. Pentru a depozita cortul în husă, este suficient să pliați cortul până când atinge aproximativ lățimea husei, pliați bățul și așezați-l pe cameră sau pe supratentă, apoi rulați în sus, pentru a fi introdus în husă.

Impermeabilitate

Corturile Forclaz sunt validate în laborator: cortul montat, 200 L/m²/oră (3 ore, echivalentul unei ploi tropicale). Sunt testate, de asemenea, de numeroși utilizatori pe teren. Supratentă din poliester (PES) 20 denieri și folie de sol din poliamidă (PA) 40D sunt acoperite cu poliuretan (partea interioară) și silicon (partea exterioară).Cusături etanșe. Materialul folosit pentru cameră îmbină respirabilitatea, protecția împotriva vântului și limitarea apariției condensului.

Rezistența la vânt

Testăm și rezistența corturilor la vânt, într-un tunel special, unde fiecare față este expusă. Pentru a garanta rezistența cortului la vânt, cortul trebuie să fie corect montat și ancorat. Astfel, rezistă la o viteză a vântului de 70 km/h la nivelul solului.
Corturile noastre sunt certificate de laboratorul independent CSTB din Nantes.

Ventilarea și reducerea condensului

Camera cu porțiuni din plasă de țânțari reduce riscul de apariție a condensului. Spațiu de ventilare mare în partea din față, dar și la picioare. Pentru a reduce riscul de apariție a condensului, montați cortul normal și ancorați-l. Umiditatea din interior este redusă dacă folosiți spațiile de ventilare și permiteți aerului să circule optim.

Sezoane

Cort 3 sezoane: cortul vă va proteja de vremea imprevizibilă pe care o veți întalni primavara, vara sau toamna.Acesta va rezista căderilor mici de zăpadă, dar nu este proiectat să suporte sarcini mari pe structură.În caz de zăpadă, asigurați-vă că scuturați regulat cortul pentru a cădea pe sol acumularea de zăpadă și a evita ca structura cortului să suporte o greutate prea mare.

Demers pentru protejarea mediului


Culoarea bețelor este obținută printr-un proces inovator de anodizare, pentru a elimina acidul nitric și fosforic.
Cuiele nu sunt vopsite deoarece acestea nu sunt oxidate (nu s-a folosit acid). Acestea pot avea un aspect brut sau uzat, dar cuiele păstrează toate caracteristicile tehnice. Aceste acțiuni contribuie la limitarea impactului asupra mediului.

Reparații și servicii post vânzare

În calitate de proiectanți, suntem preocupați de durabilitatea produselor noastre, motiv pentru care toate corturile sunt concepute pentru a fi reparabile. Veți găsi piese de schimb (arcade, cameră etc.) în magazinele noastre sau în atelierele magazinelor Decathlon sau pe decathlon.ro. În caz de probleme, nu ezitați să vă examinați cortul în magazinul dvs. Decathlon.Set reparare: 20 g.

Rezistență

Cortul este conceput pentru bivuac, deci nu este conceput expunere îndelungată la soare. Vă sfătuim să evitați să-l lăsați la soare deoarece țesăturile ultra-ușoare pot fi sensibile la UV, devenind fragile.

Garanție

5 ani. Toate corturile noastre pot fi reparate.Piesele sunt disponibile pe decathlon.ro/ în magazine

Greutate

1.75 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 80% Polietilenă tereftalată, 20% Poliuretan termoplastic Material interior 80% Poliamidă, 20% Poliuretan termoplastic Beţe 100% Aluminiu

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

După utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

Restricții de utilizare

Pentru confort, folosiți 2 saltele cu formă tip sarcofag.

Aprobat de

Produsul a fost testat și validat pe teren. în primăvara anului, timp de 5 săptămâni, de mai mulți utilizatori, în insulele Canare (2 săptămâni) și apoi în Munții Pirinei (3 săptămâni).

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Cort tip tunel Trekking MT900 Ultralight 2 Persoane Gri
Cort tip tunel Trekking MT900 Ultralight 2 Persoane Gri
Cort tip tunel Trekking MT900 Ultralight 2 Persoane Gri
Cort tip tunel Trekking MT900 Ultralight 2 Persoane Gri
Cort tip tunel Trekking MT900 Ultralight 2 Persoane Gri
Cort tip tunel Trekking MT900 Ultralight 2 Persoane Gri

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri