Cort Dom Trekking MT900 1 Persoană Gri

79999 LEI
8545744

Produs conceput pentru trekking. Cort cu structură semi-portantă, care poate fi folosit în 3 anotimpuri și asigură un bun raport greutate/compactare.

Cu o structură tip dom, în Y, cortul MT900 pentru o persoană este prevăzut cu o absidă care permite protejarea unui rucsac de 50-70L.

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 799 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Transportare ușoară

Greutate totală 1,3 kg Husă compactă 4,2 L Dimensiuni 39 x11 x10 cm

Impermeabilitate

Test coloană de apă (schmerber):Supratentă > 2000mm Folie de sol cameră >3000mm

Rezistență la vânt

Rezistență la vânt de 60 km/h (Forța 7) : validat pe placă rotativă.

Montare/demontare

Structură tip dom, în Y, semi-autoportantă Supratentă & camere separate, 1 băț

Ventilare

Supratentă.Intrare cu plasă ani-țânțari. 2 spații mari de ventilare.

Capacitate de locuire

Lățime 60 cm/persoană. Înălţime cameră 95 cm. 1 ușă 1 absidă 3 buzunare

Obscuritate

Materialul permite pătrunderea luminii.

Informații tehnice

Greutate

Greutate totală 1,3 kg.
Elemente separabile pentru a împărți transportul.Supratentă: 365 g.
Camera: 420 g.
Kit bețe: 290 g.
Cuie (10 bucăți): 100 g.
Huse: 45g + 12g. Corzi (4 bucăți): 18g.
Set de reparare (îmbinare metalică): 20 g.
Pentru a spori izolarea solului și protejarea de intemperii, puteți completa cortul MT900 cu o folie de sol (cod 8545723 - 150 g).
Greutatea, volumul și dimensiunile pot varia ușor datorită toleranțelor de producție.

Dimensiuni și spațiu de locuit

Lungimea camerei 210 cm. Lățimea camerei 70 cm la bazin, 60 cm la cap și 50 cm la picioare.Înălțime cameră 95 cm.
Înălțime totală 110 cm.
Absida centrală de 70 cm este protejată de o folie de sol, pentru a proteja rucsacurile de umezeala solului și de precipitații. Spațiu de depozitare pentru 1 rucsac de maximum 70L.3 buzunare pentru organizarea echipamentului.
1 cârlig și bucle pentru corzi.

Structură, băț și cuie

Băț din aluminiu ușor și rezistent la uzură și îngheț: aluminiu 7001 T6 Yunan SD70PF Ø 8,3 mm.Cuie cu structură pătrată: vârf "nicovală", corp supra-îngroșat, care le face foarte rezistente și ușoare (aluminiu 7075 T6).Neanodizate pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător.
Formă de dom în Y dublu: bățul principal se desparte în 3 segmente la fiecare colț, pentru o structură autoportantă. Bățul central creează mai mult spațiu de locuit în interior.

Montare/demontare

Cameră și supratentă premontate. Montare clasică: camera, instalată pe sol, se fixează cu clipsuri pe bețe. Apoi, supratenta acoperă întregul ansamblu. Reglați tensiunea corzilor.În caz de nevoie, camera se poate demonta dinspre interior. Bețele au repere colorate, pentru o montare intuitivă.
În caz de ploaie, pentru a monta întâi supratenta, veți avea nevoie de o folie de sol compatibilă (ref. 8797781).

Impermeabilitate

Corturile Forclaz sunt validate în laborator: cortul montat, 200 L/m²/oră (3 ore, echivalentul unei ploi tropicale). Sunt testate, de asemenea, de numeroși utilizatori pe teren. Supratentă din poliester (PES) 20 denieri și folie de sol din poliamidă (PA) 40D sunt acoperite cu poliuretan (partea interioară) și silicon (partea exterioară).Cusături etanșe. Materialul folosit pentru cameră îmbină respirabilitatea, protecția împotriva vântului și limitarea apariției condensului.

Rezistența la vânt

Testăm și rezistența corturilor la vânt, într-un tunel special, unde fiecare față este expusă. Pentru a garanta rezistența cortului la vânt, cortul trebuie să fie corect montat și ancorat. Astfel, rezistă la o viteză a vântului de 60 km/h la nivelul solului.Corturile noastre sunt certificate de laboratorul independent CSTB din Nantes.

Ventilarea și reducerea condensului

Camera cu porțiuni din plasă anti-insecte ce reduc riscul de apariție a condensului. 2 ventilări în partea de sus, ce pot fi închise cu ajutorul unei benzi cu arici. Pentru a reduce riscul de apariție a condensului, montați cortul normal și ancorați-l. Fermoare cursor dublu, pentru a putea menține ușa deschisă. Umiditatea din interior este redusă dacă folosiți spațiile de ventilare și permiteți aerului să circule optim.

Sezoane

Cort 3 sezoane: cortul vă va proteja de vremea imprevizibilă pe care o veți întalni primavara, vara sau toamna.Acesta va rezista căderilor mici de zăpadă, dar nu este proiectat să suporte sarcini mari pe structură.În caz de zăpadă, asigurați-vă că scuturați regulat cortul pentru a cădea pe sol acumularea de zăpadă și a evita ca structura cortului să suporte o greutate prea mare.

Demers pentru protejarea mediului


Culoarea bețelor este obținută printr-un proces inovator de anodizare, pentru a elimina acidul nitric și fosforic. Cuie neanodizate.
Cuiele nu sunt vopsite deoarece acestea nu sunt oxidate (nu s-a folosit acid). Acestea pot avea un aspect brut sau uzat, dar cuiele păstrează toate caracteristicile tehnice. Aceste acțiuni contribuie la limitarea impactului asupra mediului.

Reparații și servicii post vânzare

În calitate de proiectanți, suntem preocupați de durabilitatea produselor noastre, motiv pentru care toate corturile sunt concepute pentru a fi reparabile. Veți găsi piese de schimb (bețe, cameră etc.) în atelierele magazinelor Decathlon sau pe decathlon.ro. În caz de probleme, nu ezitați să vă examinați cortul în cel mai apropiat magazin Decathlon.
Kit de reparare (îmbinare metalică, patch): 20 g.

Rezistență

Cortul este conceput pentru bivuac, deci nu este conceput expunere îndelungată la soare. Vă sfătuim să evitați să-l lăsați la soare deoarece țesăturile ultra-ușoare pot fi sensibile la UV, devenind fragile.

Garanție

5 ani. Toate corturile noastre pot fi reparate.Piesele sunt disponibile pe decathlon.ro/ în magazine

Greutate

1.3 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 80% Polietilenă tereftalată, 20% Poliuretan termoplastic Cameră interioară 65% Poliamidă, 35% Polietilenă tereftalată Beţe 100% Aluminiu

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

După utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

Restricții de utilizare

Pentru mai mult confort, a se utiliza o saltea formă sarcofag.

Aprobat de

Produsul a fost testat și validat pe teren. în primăvara anului, timp de 5 săptămâni, de mai mulți utilizatori, în insulele Canare (2 săptămâni) și apoi în Munții Pirinei (3 săptămâni).

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Cort Dom Trekking MT900 1 Persoană Gri
Cort Dom Trekking MT900 1 Persoană Gri
Cort Dom Trekking MT900 1 Persoană Gri
Cort Dom Trekking MT900 1 Persoană Gri
Cort Dom Trekking MT900 1 Persoană Gri

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri