QUECHUA

Cort Camping MH100 XL Fresh & Black 2 Persoane

44999 RON
Ref. : 8641759

Prima noapte petrecută la cort?Produs conceput pentru camping. Simplu și ușor de montat.

Structura autoportant─â permite deplasarea u╚Öoar─â a cortului, atunci c├ónd acesta este deja montat. Zona de depozitare permite aranjarea lucrurilor personale ╚Öi liberarea spa╚Ťiului pentru dormit.

Culoare: Cafeniu / Albastru petrol închis / GRI

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 449 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Montare/demontare

  Structur─â autoportant─â. Instalare simpl─â, cu be╚Ťe.

  Capacitate de locuire

  Camer─â 130 X 210 cm. ├Än─âl╚Ťime maxim─â util─â: 112 cm.Un spa╚Ťiu de depozitare.

  Transportare ușoară

  Dimensiune hus─â: 59 cm x 17 cm x 17 cm. Volum 17L. Greutate: 4,5 kg.

  Diminuare a c─âldurii

  Prevăzut cu ventilări laterale, suport de carabiniere și material Fresh&Black.

  Obscuritate

  Material FRESH & BLACK exterior brevetat: 99% întuneric, chiar și în plină zi.

  Rezisten╚Ť─â ├«mpotriva v├óntului

  Rezisten╚Ť─â la v├ónt de 40 km/h (For╚Ťa 5): validat pe plac─â rotativ─â.

  Impermeabilitate

  Impermeabilitate (Schmerber): Supratent─â > 2000 mm. Folie de sol > 2400 mm.

  Informa╚Ťii tehnice

  Tehnologia Fresh & Black

  Mai mult─â senza╚Ťie de r─âcoare ╚Öi obscuritate, pentru un somn mai bun! Fresh & black este o tehnologie brevetat─â de la Decathlon, care permite reflectarea razelor de soare ╚Öi izolarea de lumin─â, datorit─â materialelor specifice. Astfel, reducem senza╚Ťia de c─âldur─â din cort ╚Öi ne bucur─âm de mai mult─â obscuritate. Pentru a profita la maximum de aceast─â tehnologie, a se aerisi cortul seara.

  Montare și demontare cort

  Acest cort are un tip de montare clasic, ├«n form─â de dom. Este necesar─â instalarea be╚Ťelor pentru camer─â, iar apoi fixarea supratentei, pe deasupra. Apoi, trebuie instalat al treilea b─â╚Ť, pentru zona de depozitare.
  Pentru demontare, urma╚Ťi aceste indica╚Ťii ├«n ordine invers─â.

  Compatibilitate saltele

  Se recomand─â s─â folosi╚Ťi saltea auto-gonflabil─â/izopren, cu o l─â╚Ťime maxim─â de 65 cm.
  Nu recomandăm utilizarea unei saltele gonflabile de peste 8 cm grosime în acest cort.Aceasta reduce volumul din interiorul cortului și favorizează condensul.

  Ventilare cort

  Pentru a permite circula╚Ťia aerului ╚Öi a fi re├«nnoit ├«ntre camer─â ╚Öi supratent─â ╚Öi a limita mai bine fenomenul de condens, cortul dispune de o zon─â de ventilare ├«n partea superioar─â.

  Impermeabilitate cort

  Toate corturile Quechua sunt validate în laborator.
  Pentru aceasta, plasăm cortul sub un duș, la peste 200 L de apă, timp de 3 ore.Supratentă din poliester cu strat protector de PU 2000 mm, folie de sol din polietilenă de 120 g/m² și cusături etanșe, cu benzi termolipite.

  Rezisten╚Ť─â la v├ónt

  Cortul a fost testat ├«n tunel cu v├ónt, pe plac─â rotativ─â. Cortul montat corect, bine asigurat, rezist─â la o vitez─â a v├óntului de 40 km/h la sol (For╚Ťa 5).

  Con╚Ťinut

  - 1 camer─â
  - 1 supratent─â impermeabil─â
  - 3 be╚Ťe (2 be╚Ťe negre pentru camer─â ╚Öi unul turcoaz, pentru supratent─â)
  - 12 cuie
  - 4 chingi
  - 1 hus─â

  Garan╚Ťie cort

  Corturile au fost concepute pentru uz outdoor specific( 4 s─âpt─âm├óni pe an) ├«n timpul ie╚Öirilor la camping sau ├«n mijlocul naturii. O expunere continu─â timp de mai multe s─âpt─âm├óni la razele UV poate deteriora partea textil─â. Acest produs nu intr─â ├«n categoria ÔÇ×mobilier de gr─âdin─âÔÇŁ ╚Öi nu este conceput pentru a r─âm├óne permanent la exterior. Pentru a garanta o durat─â ├«n timp optim─â a cortului, este important s─â ├«l depozita╚Ťi atunci c├ónd nu ├«l utiliza╚Ťi. GARAN╚ÜIE 5 ANI.

  Nu arunc─â, repar─âm!

  Produsele noastre sunt special concepute pentru drume┼úii la munte.Cu trecerea timpului acestea se degradeaz─â, unele p─âr╚Ťi se pot uza sau rupe.Pentru a facilita repararea, piesele de schimb pot fi ├«nlocuite.Nu arunc─â, repar─âm!

  Conceperea produselorcuno╚Ötin╚Ťele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

  De unde provin corturile noastre?

  Produs conceput ├«n Mont Blanc, Fran╚Ťa. Asamblat ╚Öi confec╚Ťionat de furnizorii no╚Ötri din China, Vietnam ╚Öi Bangladesh. Este o colaborare ├«n care noi avem ├«ncredere.

  Garan╚Ťie

  GARANȚIE 5 ANI. REPARABILITATE: toate corturile noastre pot fi reparate în atelierele magazinelor Decathlon.

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal 100% Poliester Camer─â interioar─â 100% Poliester Folie de sol 100% Polietilen─â B─â╚Ť 100% Fibr─â de sticl─â Geant─â transport 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Depozitare: dup─â utilizare sau cur─â┼úare, cortul se str├ónge doar c├ónd este perfect uscat pentru a preveni apari┼úia mirosurilor nepl─âcute ┼či a mucegaiului.

  Restric╚Ťii de utilizare

  L─â╚Ťime spa╚Ťiu de dormit: maximum maximum 65 cm/ persoan─â.

  TESTE

  Laboratoarele partenere ╚Öi propriile laboratoare contribuie la inovarea ╚Öi dezvoltarea corturilor Quechua. Analizele ╚Öi experimentele aprofundate ne-au permis s─â garant─âm tehnicitatea acestora (rezisten╚Ť─â la v├ónt, impermeabilitate, rezisten╚Ť─â).

  Aprobat de

  Pentru a corespunde cerin╚Ťelor, produsele Quechua sunt testate ├«n toate condi╚Ťiile reale pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul nop╚Ťilor petrecute ├«n camping.
  Echipele noastre, precum ╚Öi un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare. Acest lucru ne permite s─â oferim corturi calitative.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A nu se sp─âla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri