QUECHUA

Cort Camping MH100 Ultrafresh 3 Persoane

36999 RON
Ref. : 8641760

Produs conceput pentru camping pe timp de vară. Cort ușor de instalat, foarte ventilat, cu 2 uși.

Supratenta poate fi detașată, pentru a admira cerul înstelat. Cel mai ventilat cort din gamă.

Culoare: Verde

Ridicare gratuită din magazin

+ 369 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Montare/demontare

  Structură autoportantă. Instalare simplă, cu bețe.

  Capacitate de locuire

  Cameră 210 X 210 cm. Înălțime maximă utilă: 120 cm.

  Transportare ușoară

  Dimensiune husă: 57 cm x 15 cm x 15 cm. Volum 13L. Greutate: 4,1 kg.

  Diminuare a căldurii

  Cameră ventilată, supratentă detașabilă, material Fresh, pentru somn odihnitor.

  Obscuritate

  Materialul nu are tehnologia Black.

  Rezistență împotriva vântului

  Rezistență la vânt de 30 km/h (Forța 4): validat pe placă rotativă.

  Impermeabilitate

  Impermeabilitate (Schmerber): Supratentă > 2000 mm. Folie de sol > 2000mm.

  Reparare

  Piese de schimb disponibile în atelierele Decathlon sau pe decathlon.ro.

  Imagini

  Cort Camping MH100 Ultrafresh 3 Persoane
  Cort Camping MH100 Ultrafresh 3 Persoane
  Cort Camping MH100 Ultrafresh 3 Persoane

  Informații tehnice

  Montare și demontare cort

  Acest cort are un tip de montare clasic, în formă de dom. Este suficient să instalezi camera, apoi supratenta peste, respectând culorile sistemelor de prindere (roșu cu roșu, verde cu verde). Apoi, se intalează bățul central. Pentru demontare, trebuie să procedați invers.

  Compatibilitate saltele

  Se recomandă să folosiți saltea autogonflabilă/ izopren, cu o lățime maximă de 70 cm.
  Nu recomandăm utilizarea unei saltele gonflabile de peste 8 cm grosime în acest cort. Aceasta reduce volumul din interiorul cortului și favorizează condensul.

  Ventilare cort

  Pentru ventilare optimă, o mare parte din cameră este din mesh și cuprinde și 2 spații de ventilare, ce se pot deschide, în partea de sus a ușilor. Supratenta se poate detașa foarte ușor.

  Impermeabilitate cort

  Toate corturile Quechua sunt validate în laborator.
  Pentru aceasta, plasăm cortul sub un duș, la peste 200 L de apă, timp de 3 ore.Supratenta și folia de sol sunt din poliester cu strat protector PU 2000mm. Toate cusăturile au fost etanșate cu benzi termolipite.

  Rezistență la vânt

  Cortul a fost testat în tunel cu vânt, pe placă rotativă. Cortul montat corect, bine asigurat, rezistă la o viteză a vântului de 30 km/h la sol (Forța 4).

  Conținut

  - 1 cameră.
  - 1 supratentă impermeabilă.
  - 3 bețe.
  - 10 cuie.
  - 4 corzi de susținere.
  - 1 husă.

  Garanție cort

  Corturile au fost concepute pentru uz outdoor specific( 4 săptămâni pe an) în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria „mobilier de grădină” și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o durată în timp optimă a cortului, este important să îl depozitați atunci când nu îl utilizați. GARANȚIE 5 ANI.

  Nu aruncă, reparăm!

  Produsele noastre sunt special concepute pentru drumeţii la munte.Cu trecerea timpului acestea se degradează, unele părți se pot uza sau rupe.Pentru a facilita repararea, piesele de schimb pot fi înlocuite.Nu aruncă, reparăm!

  Conceperea produselorcunoștințele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

  De unde provin corturile noastre?

  Produs conceput în Mont Blanc, Franța. Asamblat și confecționat de furnizorii noștri din China, Vietnam și Bangladesh. Este o colaborare în care noi avem încredere. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

  Condițiile de muncă în atelierele de producție

  Garantăm respectarea regulilor de conduită de către furnizorii noștri, care sunt adesea prezenți în țările aflate în dezvoltare, unde prezența noastră favorizează crearea de noi locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltarea oamenilor și conservarea mediului.

  Garanție

  GARANȚIE 5 ANI. REPARABILITATE: toate corturile noastre pot fi reparate în atelierele magazinelor Decathlon.

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Băț 100% Fibră de sticlă Strat protector 100% Poliuretan Geantă transport 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Depozitare: după utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

  Restricții de utilizare

  Lățime spațiu de dormit: maximum 70 cm/ persoană.

  TESTE

  Laboratoarele partenere și propriile laboratoare contribuie la inovarea și dezvoltarea corturilor Quechua. Analizele și experimentele aprofundate ne-au permis să garantăm tehnicitatea acestora (rezistență la vânt, impermeabilitate, rezistență).

  Aprobat de

  Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în toate condițiile reale pe care le puteți întâlni în timpul nopților petrecute în camping.
  Echipele noastre, precum și un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare. Acest lucru ne permite să oferim corturi calitative.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri