QUECHUA

Cort camping 4 Persoane 2 Camere structur─â cu be╚Ťe ARPENAZ 4.2

Sc─âdem pre╚Ťurile
89999 RON
Pret vechi: 99999 RON
*De la 07.05.2024 până la 04.09.2024, în limita stocului disponibil
Ref. : 8562098

Produs conceput pentru camping. Structur─â cu be╚Ťe, cu dou─â camere separate ╚Öi un living spa╚Ťios, pentru patru persoane.

Promisiunea noastr─â? S─â cre─âm produse care s─â se adapteze nevoilor dumneavoastr─â. Cort suficient de spa╚Ťios pentru a petrece timp cu familia sau cu prietenii, ├«n camping!

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 899 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate de locuire

  Camere: 140 x 210 cm. Living înalt: 3,5 m² cu folie de sol cu margini înalte.

  Montare/demontare

  Montare simpl─â, datorit─â be╚Ťelor cu repere colorate.

  Diminuare a c─âldurii

  Supratenta de deasupra livingului reduce condensul.

  Obscuritate

  Material UPF 30: permite luminii s─â p─âtrund─â, dar filtreaz─â razele UV.

  Impermeabilitate

  Test coloan─â de ap─â (Schmerber):Supratent─â > 2000 mm; Folie de sol > 2400 mm.

  Rezisten╚Ť─â ├«mpotriva v├óntului

  Rezist─â la for╚Ťa 6, aproximativ 50 km/h. Test efectuat ├«n tunel cu v├ónt.

  Transportare ușoară

  Hus─â dreptunghiular─â. 60 x 26 x 26 cm. 40 litri. 11,7 kg.

  Imagini

  Cort camping 4 Persoane 2 Camere structur─â cu be╚Ťe ARPENAZ 4.2

  Informa╚Ťii tehnice

  Living și camere

  Living de 3,5 m┬▓, cu ├«n─âl╚Ťime maxim─â de 1,90 m.Acest cort este prev─âzut cu o folie de sol cu margini ├«n─âl╚Ťate la intrare, ├«n caz de ploaie ╚Öi cu 8 buzunare ├«n living (╚Öi c├óte 2 buzunare ├«n interiorul fiec─ârei camere).
  2 camere spa┼úioase suficiente pentru 2 saltele de maximum 70 cm l─â╚Ťime.

  Montare și demontare

  4 be╚Ťe. A se introduce ├«n spa╚Ťiul special prev─âzut. Folosi╚Ťi codurile de culoare, pentru a le repera u╚Öor. Se recomand─â realizarea mont─ârii de c─âtre 2 persoane.Suprafa┼ú─â la sol, cu corzile de ancorare montate: 20m2

  Protec╚Ťie solar─â

  Materialul supratentei ofer─â UPF 30. Aten╚Ťie: razele UV p─âtrund ╚Öi prin u╚Öa deschis─â.

  Ventil─âri

  Supratenta de deasupra livingului permite ventilarea ╚Öi reduce condensul. Trape de ventilare ├«nalte, ├«n fa╚Ť─â ╚Öi ├«n spate, plase de insecte la u╚Ö─â ╚Öi ├«n spatele camerei.

  Rezisten╚Ť─â la v├ónt

  Cortul a fost testat ├«n tunel cu v├ónt, pe plac─â rotativ─â. Scopul este de a expune fiecare latur─â a cortului la v├ónt de aceea╚Öi intensitate. Montat ╚Öi ancorat corect, cortul rezist─â la o vitez─â a v├óntului de 50 km/h (for╚Ťa 6).

  Impermeabilitate

  Testăm și impermeabilitatea corturilor noastre. Primul test este efectuat în laborator, produsul este plasat, timp de 3 ore sub 200 L apă/ h/ m², echivalentul unei ploi tropicale de 200 mm apă/ h. Al doilea test are loc pe teren. Supratentă din poliester, cu strat protector din poliuretan de 2000 mm. Cusături etanșe, folie de sol din polietilenă de 140 g/m².

  Reparare

  Acest produs poate fi reparat, echipa noastr─â de concepere, format─â din practican╚Ťi pasiona╚Ťi, fiind pasionat─â de crearea de produse rezistente ├«n timp. De aceea, produsele noastre sunt reparabile. Piesele de schimb sunt disponibile pe decathlon.ro sau la atelierele magazinelor Decathlon.

  Be╚Ťe, cuie

  Be╚Ťe - Toate be╚Ťele corturilor noastre sunt din fibr─â de sticl─â ╚Öi sunt verificate ├«n urma a dou─â controale ale calit─â╚Ťii. Unul dintre acestea urm─âre╚Öte verificarea rezisten╚Ťei la rupere. Cuie - Toate cuiele au diametru de 6 mm.

  Recomandare de întreţinere

  Corturile au fost concepute pentru utilizare ├«n exterior (4 s─âpt─âm├óni pe an) ├«n timpul ie╚Öirilor la camping sau ├«n mijlocul naturii. O expunere continu─â timp de mai multe s─âpt─âm├óni la razele UV poate deteriora partea textil─â. Acest produs nu intr─â ├«n categoria ÔÇ×mobilier de gr─âdin─âÔÇŁ ╚Öi nu este conceput pentru a r─âm├óne permanent la exterior. Pentru a garanta o durat─â ├«n timp optim─â a cortului, este important s─â ├«l depozita╚Ťi atunci c├ónd nu ├«l utiliza╚Ťi.

  Garan╚Ťie

  3 ani

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Acoperi┼č cort 100% Poliester Material interior 100% Poliester Folie de sol 100% Polietilen─â B─â╚Ť 100% Fibr─â de sticl─â Geant─â transport 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se usca ├«n aer liber. Astfel, evita╚Ťi apari╚Ťia mucegaiului ╚Öi a mirosurilor nepl─âcute.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nu este adaptat pentru expunerea permanentă în exterior.

  TESTE

  Laboratoarele partenere ╚Öi propriile laboratoare contribuie la inovarea ╚Öi dezvoltarea corturilor Quechua. Analizele ╚Öi experimentele aprofundate ne-au permis s─â garant─âm tehnicitatea acestora (rezisten╚Ť─â la v├ónt, impermeabilitate).

  Aprobat de

  Pentru a corespunde cerin╚Ťelor, produsele Quechua sunt testate ├«n toate condi╚Ťiile reale pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul nop╚Ťilor petrecute ├«n camping.
  Echipele noastre, precum ╚Öi un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare. Acest lucru ne permite s─â oferim corturi calitative.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A nu se sp─âla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Manual

  Pentru mai multe informa╚Ťii despre acest produs, verific─â Manual de utilizare

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri