Cort camping 2 SECONDS XL FRESH&BLACK 2 persoane

69999 LEI
8492483

Produs conceput pentru camping. Asigură instalare ușoară, câteva minute.Mobilitate garantată!

Spațiu confortabil, ușor de instalat.Este prevăzut cu un sistem de ghidare pentru repliere.

Culoare:

Alb / Turcoaz

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 699 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Montare/demontare

Structură autoportantă. Montare 2 secunde. Sistem de pliere ghidată.

Capacitate de locuire

Cameră 145 X 210 cm. Înălțime max. utilă: 105 cm. 1 spațiu de depozitare.

Transportare ușoară

Dimensiune husă: Ø74x9 cm / 38,7 L. Greutate: 4,3 kg.

Diminuare a căldurii

Supratentă, ventilări mecanice și material Fresh & Black, pentru confort.

Obscuritate

Material FRESH & BLACK exterior brevetat: 99% întuneric, chiar și în plină zi.

Rezistență la vânt

Rezistență la vânt de 50 km/h (Forța 6): validat pe placă rotativă.

Impermeabilitate

Impermeabilitate (Schmerber): Supratentă > 2000 mm. Folie de sol > 2400 mm.

Reparație

Piese de schimb sunt disponibile în atelierele Decathlon sau pe decathlon.ro

Informații tehnice

Tehnologia Fresh & Black

Mai multă senzație de răcoare și obscuritate, pentru un somn mai odihnitor! Fresh & black este o tehnologie brevetată de la Decathlon care permite reflectarea razelor de soare și izolarea de lumină, datorită materialelor specifice. Astfel, reducem senzația de căldură din corp și ne bucurăm de mai multă obscuritate. Pentru a vă bucura la maximum de această tehnologie, nu uitați să aerisiți bine cortul seara!

Montarea și demontarea cortului

Instalare rapidă. Cort cu structură autoportantă. După ce este montat, acesta se poate deplasa oriunde doriți, pentru o poziționare mai bună. Dacă nu bate vântul, nu este necesară și prinderea cortului în cuie. Cortul se strânge ușor, datorită sistemului de pliere ghidată.

Compatibilitate saltele

Este recomandat să folosiți saltea auto-gonflabilă sau trek, cu o lățime maximă de 70 cm.
Nu recomandăm folosirea de saltele cu o grosime de peste 8 cm, deoarece spațiul de dormit se reduce foarte mult, afectând și rezistența la condens.

Ventilare în cort

Pentru a permite aerului să circule între cameră și supratentă și pentru a reduce riscul de apariție a condensului, cortul este prevăzut cu un spațiu de ventilare, în partea de sus.

Impermeabilitatea cortului

Toate corturile sunt validate în laborator și în condiții reale cu cele din camping, pentru a-i asigura impermeabilitatea.
Pentru testare, poziționăm cortul sub un duș care eliberează 200 L de apă pe oră, timp de 3 ore. Supratentă din poliester cu strat protector de PU 2000 mm Schmerber, folie de sol din polietilenă de 120 g/m², toate cusăturile sunt etanșate prin benzi termolipite.

Rezistența la vânt

Cortul a fost testat în tunel cu vânt, pe placă rotativă, pentru a expune fiecare față a acestuia. Cortul montat corect, bine asigurat, rezistă la o viteză a vântului de 50 km/h la sol (Forța 6).

Ce conține produsul?

- 1 cameră premontată
- 1 supratentă impermeabilă
- 9 cuie
- 5 cordeline de ancorare
- 1 husă

Demersul nostru de protejare a mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului, în procesul de concepere al produselor. Camera acestui cort are o culoare gri, ceea ce înseamnă că materialul nu a fost vopsit. Este în starea de culoare brută.Vopsirea este una dintre piesele care generează cel mai mare impact asupra mediului.Totuși, acest lucru nu este suficient, motiv pentru care lucrăm pentru a concepe eco acest cort până în 2026.

Garanție cort

Corturile au fost concepute pentru uz în exterior (4 săptămâni pe an), în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria „accesorii pentru grădină” și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o durată de viață optimă a cortului, este important să-l depozitați atunci când nu-l utilizați. Garanţie 3 ani.

Nu aruncăm, reparăm!

Produsele noastre sunt special concepute pentru camping. Cu trecerea timpului, acestea se degradează, iar unele părți se pot uza sau rupe. Pentru a ușura repararea, punem la dispoziție piese de schimb (bețe, supratentă, cameră etc.) și facilităm înlocuirea acestora. Nu aruncă, reparăm!

Conceperea produselor

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și iubitorii de camping. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Unde se concep corturile?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest cort este apoi conceput și asamblat în China, în Vietnam și Bangladesh. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea corturilor și cu care ne aflăm într-o colaborare strânsă.
Această relație strânsă cu partenerii noștri industriali ne permite să concepem produse tehnice, de calitate.

Condiții de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea cărții de conduită de către furnizorii noștri, care sunt adesea prezenți în țările aflate în dezvoltare, unde prezența noastră favorizează crearea de noi locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltarea oamenilor și conservarea mediului.

Garanție

3 ani. Reparabilitate: Toate corturile noastre pot fi reparate în atelierele magazinelor Decathlon.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Conector valvă/tub 100% Polietilenă tereftalată Material interior 100% Polietilenă tereftalată Folie de sol 100% Polietilenă Beţe 100% Fibră de sticlă Geantă spate 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Depozitare:după utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat, pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

Restricții de utilizare

Lățime spațiu de dormit: max. 70 cm/ persoană.

TESTE

Laboratoarele partenere și propriile laboratoare contribuie la inovarea și dezvoltarea corturilor Quechua. Analizele și experimentele aprofundate ne-au permis să garantăm tehnicitatea acestora (rezistență la vânt, impermeabilitate, rezistență).

Aprobat de

Pentru a corespunde cerințelor, corturile Quechua sunt testate în condițiile reale pe care le puteți întâlni în timpul nopților în natură, în camping.
Echipele noastre, precum și un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.Acest lucru ne permite să garantăm calitatea corturilor.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri