LUXILON

Cordaj monofilament Tenis BIG BANGER ALU POWER 1,25 mm Gri

8999 RON
Ref. : 8072605

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Potrivit pentru juc─âtorii care rup cordajul ├«n mai pu╚Ťin de 10 ore de joc. Asigur─â control ╚Öi lovituri cu efect.

Acest cordaj de tenis monofilament Luxilon Alu Power 1,25mm este potrivit pentru jucătorii de nivel avansat, datorită puterii și controlului pe care-l oferă.

Culoare: GRI ÎNCHIS

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 89 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rezistenţă

  Bun─â rezisten╚Ť─â datorit─â structurii din co-poliester.

  Controlul traiectoriei

  Acest cordaj monofilament asigur─â un bun control al mingii.

  Rotire

  Asigură confort la contacul cu mingea și lovituri cu efect.

  Tensiune cordaj

  Men╚Ťine tensiunea corect─â a cordajului p├ón─â la 3 luni de utilizare.

  Informa╚Ťii tehnice

  Tipuri de tensiune

  O tensiune moderat─â (18kg - 23kg) asigur─â mai mult confort, lovituri cu efect ╚Öi mai mult─â putere. Dar va oferi un control ╚Öi o precizie mai mic─â. O tensiune ridicat─â (>23kg) asigur─â mai mult─â precizie ╚Öi control. Dar ├«n acest caz, trebuie s─â fi╚Ťi aten╚Ťi la tendinite. De asemenea, acest tip de tensiune va asigura mai mu╚Ťine lovituri cu efect ╚Öi putere.

  Cordaj monofilament

  Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomand─â o tensiune de 19kg - 22kg. Nu recomand─âm cordajele monofilament pentru copiii mai mici de 15 ani, pentru a evita riscul de accidentare. Aceste cordaje sunt potrivite pentru utilizatorii care-l rup ├«n mai pu╚Ťin de 10 ore de joc, deoarece ├«╚Öi pierde foarte repede tensiunea.

  Când se schimbă cordajul?

  Performan╚Ťa rachetei depinde 50% de cadru ╚Öi 50% de cordaj! Astfel, trebuie s─â ave╚Ťi grij─â la alegerea cordajului. Pentru cei care rup des cordajul: trebuie schimbat atunci c├ónd se rupe. Pentru cei care nu rup cordajul niciodat─â sau doar rar, Decathlon v─â recomand─â ca num─ârul de schimb─âri ├«ntr-un an s─â fie egal cu num─ârul sesiunilor dintr-o s─âpt─âm├ón─â. Exemplu: Joc o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â: schimb cordajul o dat─â pe an. Joc de 3 ori pe s─âpt─âm├ón─â: schimb cordajul de 3 ori pe an.

  Recomand─ârile Decathlon

  Un cordaj flexibil nu trebuie ├«nt─ârit deoarece randamentul s─âu va fi afectat. Un cordaj mai pu╚Ťin tensionat asigur─â un joc mai relaxat, f─âr─â a for╚Ťa ╚Öi av├ónd mai mult─â putere. For╚Ť├ónd jocul, cordajul se uzeaz─â chiar f─âr─â a se rupe. Acesta ─â╚Öi pierde elasticitatea ╚Öi propriet─â╚Ťile ini╚Ťiale. Grosimea (sau diametrul) influen╚Ťeaz─â senza╚Ťiile de joc. Dac─â grosimea este mai mic─â, asigur─â mai mult─â putere ╚Öi lovituri cu efect. Dac─â grosimea este mai mare, cordajul va fi mai rezistent.

  Garan╚Ťie

  1 an

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Co polimer nailon, fibre de aluminiu și fluorocarbon.

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimbările bruște de temperatură. A nu se lăsa racheta în portbagajul mașinii: temperaturile pot crește sau pot scădea foarte mult!

  Restric╚Ťii de utilizare

  Cordajul monofilament nu se potrivește pentru jucătorii <15 ani!

  Opinii clien╚Ťi