DECATHLON

Comprimate de spirulină Bio pentru o cură de 3 săptămâni 84 * 0,5 g

4499 RON
Preț per bucată 1.07120 RONKG
Ref. : 8554097

Spirulina sub formă de comprimate, ușor de administrat, este un supliment alimentar natural de calitate pe care îl poți folosi în timpul perioadelor de antrenamente intensive.

Produs conceput pentru perioade de antrenamente susținute.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Compoziție

  Beneficiezi de spirulină de calitate datorită compoziției sale bio și naturale.

  Contribuie la funcționarea sistemului imunitar

  Susține capacitatea de apărare naturală a organismului și ajută la menținerea vitalității.

  Informații tehnice

  Îți prezentăm spirulina... sub formă de comprimate!

  Știi ce este spirulina? Această algă este un supliment alimentar excelent care conține și vitamine, minerale și oligo-elemente. În special atunci când mărești intensitatea antrenamentelor tale, în pregătirea pentru competiții.
  În loc să presori pudră de spirulină pe toate alimentele tale, îți propunem varianta de spirulină sub formă de comprimate: este mai simplu de consumat în timpul pauzelor și mai practic de depozitat și de transportat.

  Ce înseamnă o cură cu spirulină?

  Datorită capacităților sale antioxidante și a conținutului ridicat de proteine, spirulina poate deveni un partener excelent de antrenament, în special în timpul muncii de bază.
  Cum se face o cură cu spirulină? Acest flacon conține 84 de comprimate: 2 pe zi în prima săptămână, 4 pe zi în a doua săptămână și 6 pe zi în a treia săptămână, la ora meselor, pentru un efect progresiv!

  Un produs bio și o spirulină de calitate:

  Spirulina este o algă: ea filtrează apa în care se află, pentru a absorbi din ea nutrienții pe care îi regăsești în cura ta. Și pentru a veni în întâmpinarea ta cu o spirulină de calitate, căutările noastre au ajuns până în India.
  Ce înseamnă pentru noi spirulină de calitate? Este spirulina bio, fără metale grele și cu un conținut în proteine de cel puțin 60% per comprimat!

  Avem bucuria să îți prezentăm...

  ... un supliment bio, natural și eficient pentru antrenamente! Și pentru a ajunge acolo, echipa noastră a lucrat timp de un an pentru a obține o spirulină de calitate și ușor de consumat, cu analize la fiecare lot de producție. Și pentru a asigura binefacerile acestui produs, l-am testat cu 20 de triatleți și alergători, care au fost impresionați de rezultat!

  Echipa noastră îți oferă recomandări și sfaturi cu privire la cura de spirulină:

  „Avantajul acestui produs este acela că începem cura cu 1 gram pe zi de spirulină și o terminăm cu 3 grame:astfel, organismul se obișnuiește treptat cu spirulina. Ideea este aceea de a începe cura atunci când începi antrenamentele. În cazul în care competițiile tale încep devreme, în aprilie de exemplu, poți începe la începutul anului.”
  „Personal, am încercat-o și am adorat-o.Mi-a dat într-adevăr un impuls împotriva oboselii și a durerilor.”

  RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  2 pe zi în prima săptămână, 4 pe zi în a doua săptămână și 6 pe zi în a treia săptămână, la ora meselor.Cura se reia în timpul anului, dacă este necesar. A nu se depăși doza zilnică recomandată de 2, 4 sau 6 comprimate (în funcție de perioadă).

  De reținut:

  Acest supliment alimentar nu este un medicament. Nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. În caz de consum prelungit (> 2 luni), cere recomandarea medicului sau a nutriționistului. Nu este recomandat în caz de insuficiență renală, hepatică, în sarcină și copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Supliment alimentar sub formă de comprimate, pe bază de spirulină. Ingrediente: 100 % pudră de spirulină bio (Spirulina platensis).

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Spirulina este sub formă de comprimate! Recomandăm depozitarea produsului într-un loc ferit de căldură şi umiditate.

  TESTE

  Toate produsele Aptonia sunt testate în fiecare etapă a dezvoltării lor de către partenerii noștri tehnici și consumatori, pentru a răspunde mai bine nevoilor tale.

  Aprobat de

  Spirulina Aptonia este aprobată de echipa noastră de testeri.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri