VAN RYSEL

COMBINEZON TRIFONCTION TRIATLON DISTANȚĂ LUNGĂ NAVY ALBASTRU BĂRBAȚI

44999 RON
Ref. : 8773975

Produs conceput pentru probele de triatlon, de distanță lungă.

Combinezon pentru înot, ciclism și alergare! Asigură libertate de mișcare pe parcursul celor trei probe de triatlon, de lungă distanță.

Culoare: Bleumarin / Turcoaz

 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
 • XXL undefined
+ 449 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort șezut

  Material subțire şi flexibil, din gel, potrivit pentru a practica 3 sporturi.

  Viteza de uscare

  Materialul se usucă rapid.

  Buzunare

  1 buzunar din plasă, la spate și 2 termoformate, pe lateralele coapselor.

  Respirabilitate

  Fermoarul permite deschiderea până la nivelul buricului.

  Libertate de mișcare

  Termolipirea asigură mai multă tehnicitate (elasticitate) combinezonului.

  Reducerea frecărilor

  Mai puține cusături și material termolipit pentru a reduce frecarea.

  Acoperire

  Acoperire integrală a spatelui şi a umerilor pentru a proteja de razele UV.

  Informații tehnice

  Combinezon 3 în 1

  Echipament esențial pentru triatlon. - Pentru înot, materialul seamănă cu cel al unui costum de baie. - Pentru ciclism, materialul subțire și flexibil, din gel, se adaptează conformației și asigură confort. Combinezonul se poartă fără textile termice, pe dedesubt. - Pentru alergare, materialul subțire din gel este foarte ușor: asigură confort. Nu trebuie decât să ajungeți la linia de sosire!

  Asigură uscare rapidă și evacuarea transpirației

  Datorită materialului ușor, combinezonul se usucă rapid în timpul tranziției de la proba de înot, la cea de ciclism. Pentru a nu pierde timpul, puteți purta acest combinezon pe dedesubtul celui din neopren! Combinezonul este prevăzut cu zone din mesh, ce permit evacuarea transpirației: la subrațe și de-a lungul coloanei vertebrale.

  Micile detalii, care fac diferența!

  - Combinezonul este prevăzut cu elastice termoformate, la nivelul brațelor și coapselor, pentru a rămâne fixat în timpul probelor și în timpul îmbrăcării combinezonului din neopren, pentru înot. - Fermoarul se deschide integral pentru ventilare, în timpul curselor. Puteți merge la toaletă fără a da jos combinezonul! - Materialul din care este conceput combinezonul, în partea superioară, este foarte ușor, pentru a asigura confort și uscare rapidă. Parte inferioară asigură o susținere foarte bună.

  Combinezon cu buzunare pentru batoane

  Pentru a ajunge la linia de sosire a probelor de triatlon, de lungă distanță (între 3-6 ore de efort), trebuie să mâncați! Combinezonul este prevăzut cu 2 buzunare termoformate, la nivelul coapselor: nu au cusături, nici fermoar, dar produsele rămân fixate în timpul cursei. Există 2 buzunare cu fermoar la nivelul zonei lombare. În cele 4 buzunare puteți transporta 10 batoane, geluri.

  Există diferențe între combinezonul Trifonction și combinezonul din neopren?

  Alegere personală.Combinezonul de tip triatlon, o combinație 3 în 1: este alegerea dumneavoastră.Atenție, a nu se confunda cu combinezonul de neopren, folosit pentru proba de înot (asigură flotabilitate și confort termic).

  Este nevoie de un combinezon în plus pentru înot?

  Depinde de temperatura apei! Combinezonul din neopren, datorită flotabilității, reprezintă un plus pentru parte de înot. Este bine de știut: combinezonul izoterm de înot este interzis dacă temepratura apei depășește 24°C și este obligatoriu dacă temperatura coboară sub 16°C. Purtarea combinezonului la o temperatură de 16-24°C, rămâne la latitudinea dumneavoastră.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 81% Poliester, 19% Elastan Material textil umăr 69% Poliester, 31% Elastan Material în zona axilei 78% Poliester, 22% Elastan Strat protecție - material exterior 50% Elastan, 50% Poliester Material intercalat 65% Poliamidă, 35% Elastan Material spate 86% Poliester, 14% Elastan Căptușeală pentru buzunare 80% Poliester, 20% Elastan Buzunar 76% Poliester, 24% Elastan Protecție 100% Poliuretan

  TESTE

  Produsul a fost testat de 10 practicanți de triatlon, atât la antrenamente, cât și în competiții, pe tot parcursul dezvoltării produsului. Ambasadorii interni și utilizatorii externi au supus testul la nenumărate teste.

  Aprobat de

  Combinezonul a fost validat de către: ambasadori interni și utilizatori externi.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri