Combinezon surf shorty 900 neopren Negru Bărbaţi

32999 LEI
8504171

Produs conceput pentru surf și bodyboard în apă caldă (de la 22°C la 25°C), sesiuni de până la 3 ore.

Asigură protecţie termică optimă în apă caldă, în timpul sesiunilor de până la 3 ore. Flexibilitatea materialului asigură libertate de mișcare.

Culoare:

Gri carbon / Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 329 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Neopren stretch şi structură fără fermoar la nivelul pieptului.

Utilizare

Deschidere la piept și structură fără fermoar.

Reducerea frecărilor

Asigură confort sub brațe!

Informații tehnice

Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

Al doilea criteriu de alegere este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

Alegerea corectă a mărimii

Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Uscat, este posibil ca acesta să vi se pară prea strâns, dar senzația de disconfort dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare.

Politică de retur

În cazul în care mărimea nu vi se potrivește, produsul foarte fi returnat sau schimbat gratuit în magazinele noastre.

Materiale

Acest combinezon OLAIAN 900 este realizat 100% din neopren ultra extensibil, care garantează confort în timpul practicii și libertate de mișcare. Neoprenul este căptușit cu material textil sintetic, pentru un plus de rezistență la uzură. Densitatea neoprenului: 1,5 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer cu proprietăți izolatoare.Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.Flexibilitatea este asigurată de extensbilitatea spumei și materialului textil.

Guler

Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, sub braț) în caz de utilizare prelungită.

Libertate de mişcare optimă

Gama de combinezoane 900 de la Olaian, model bărbați, dispune de croială și materiale special alese pentru a oferi libertate de mișcare. Combinezoanele sunt din neopren foarte extensibil. Cusăturile sunt extensibile.

Închidere

Fermoarul frontal permite o libertate de mișcare optimă, asigurând în același timp o etanșeitate mai bună în comparație cu un fermoar dorsal clasic. Şnur de strângere, pentru reglarea închiderii.

Susținere în valuri

Dispune de benzi din silicon, în interior, în partea laterală a mânecilor și la bază.

Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are gama sa

Când sunteți în apă, cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin extremitățile corpului (picioare, mâini, cap).
Accesorii recomandate:
-în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro

Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

Buzunar pentru chei

Buzunar frontal pentru chei, sub fermoar.

Concept eco

Combinezoanele noastre din gama 900 sunt din Limestone, un neopren pe bază de calcar. Culoarea neagră a neoprenului este obținută în urma folosirii cauciucurilor reciclate. Adezivul folosit pentru asamblarea materialelor se numește Aquaglue, este pe bază de apă și nu conține solvenți. Procedeul de colorare Dope-Dye Yarn presupune vopsirea materialelor în masă, pentru a reduce consumul de apă și a proteja mediul înconjurător.

Combinezoane ce pot fi reparate

Pentru a prelungi durata de viață a combinezoanelor și a limita impactul asupra mediului, toate combinezoanele noastre din neopren pot fi reparate. Regăsiți produsele pentru reparație pe decathlon.ro

Ce este marca OLAIAN?

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce dezvoltăm un combinezon, îl testăm direct în condiţii reale de practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Spumă 100% Rubber - Chloropren (CR) Material principal 84% Poliamidă, 16% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

Restricții de utilizare

Temperatura apei între 20° şi 25°C. Practicare de până la 3h.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Combinezon surf shorty 900 neopren Negru Bărbaţi
Combinezon surf shorty 900 neopren Negru Bărbaţi
Combinezon surf shorty 900 neopren Negru Bărbaţi
Combinezon surf shorty 900 neopren Negru Bărbaţi
Combinezon surf shorty 900 neopren Negru Bărbaţi

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri