OLAIAN

Combinezon Surf Shorty 100 Neopren 1,5mm Negru Damă

11999 RON
Ref. : 8403223

Produs conceput pentru surf (nivel începător), în valuri sub 1m.

Combinezon shorty, din neopren, pentru surf în valuri de 1,5m, apă cu o temperatură > 22°C. Nivel începător.Durată: până la 1 oră.

Culoare: Negru / Albastru păun

 • XS undefined
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
 • XXL undefined
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Utilizare

  Fermoar la spate, pentru utilizare ușoară.

  Imagini

  Combinezon Surf Shorty 100 Neopren 1,5mm Negru Damă
  Combinezon Surf Shorty 100 Neopren 1,5mm Negru Damă

  Informații tehnice

  Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

  Primul criteriu de alegere a unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

  Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

  Al doilea criteriu de alegere este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
  NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

  Alegerea corectă a dimensiunii

  Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Uscat, este posibil ca acesta să vi se pară prea strâns, dar senzația de disconfort dispare odată ce combinezonul este ud.

  Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

  Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Închidere

  Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator, pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
  Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

  Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are gama sa

  Când sunteți în apă, cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin extremitățile corpului (picioare, mâini, cap).
  Accesorii recomandate:
  -în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Încălţăminte înaltă şi mănuşi, cagulă și tricou cu cagulă.

  Concepere

  Birourile noastre se află în Hendaye, în sud-vestul Franței, prin urmare avem marea la picioare!Într-o zi putem face un combinezon shorty, apoi îl putem testa direct în mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

  Combinezoane ce pot fi reparate. Nu le aruncați!

  Pentru a prelungi durata de viață a combinezonului și a limita impactul asupra mediului, toate combinezoanele din neopren Decathlon pot fi reparate.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Cauciuc spumat stiren butadienic Material principal 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.

  Restricții de utilizare

  Temperatura apei este între 20°- 25°C.Activitate de până la 1 h.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri