OLAIAN

Combinezon surf 900 Neopren 4/3 MM NEGRU DAMĂ

89999 RON
Ref. : 8648143

Produs conceput pentru surf în orice tip de valuri, nivel avansat.

Produs conceput pentru surf și bodyboard, în apă cu temperatura între 12°C și 17°C. Nivel avansat. Durată sesiune: maximum 3 h.

Culoare: Negru

 • XS undefined
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
+ 899 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Libertate de mișcare

  Neopren foarte flexibil, ce pentru a putea vâsli.

  Imagini

  Combinezon surf 900 Neopren 4/3 MM NEGRU DAMĂ
  Combinezon surf 900 Neopren 4/3 MM NEGRU DAMĂ
  Combinezon surf 900 Neopren 4/3 MM NEGRU DAMĂ
  Combinezon surf 900 Neopren 4/3 MM NEGRU DAMĂ
  Combinezon surf 900 Neopren 4/3 MM NEGRU DAMĂ

  Informații tehnice

  Surf practicat la nivel avansat

  Ideal pentru practicantele de surfîn mod intensiv,în valuri de peste 1 metru. Gamă pentru nivel avansat, adaptată conformației dumneavoastră.

  Libertate de mişcare optimă

  Gama de combinezoane 900 pentru damă de la Tribord dispune de o croială și materiale speciale pentru libertate de mișcare în timpul practicării. Combinezoanele sunt realizate din neopren foarte extensibil. Fermoarul de pe piept asigură o foarte bună libertate de mișcare la nivelul spatelui, însă acest aspect presupune o îmbrăcare mai dificilă a combinezonului.

  CONFORT ÎNAINTE ȘI DUPĂ ȘEDINȚĂ

  Interiorul combinezonului beneficiază de un tricot moale, ce facilitează îmbrăcarea și dezbrăcarea combinezonului. Acest tricot se usucă rapid și vei putea să te îmbraci din nou cu combinezonul a două zi, în confort maxim.

  Guler

  Închiderea gulerului reduce apariţia iritaţiilor. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Aplicarea de cremă grasă (ex: vaselină), la zonele de frecare (gât, axile, genunchi), este recomandată în cazul unei utilizări prelungite. În timp ce îl purtați prima dată, îl puteți simți ușor strâns la nivelul gulerului, dar această zonă se va întinde odată ce intrați în apă.

  Închidere

  Fermoarul frontal permite o libertate de mișcare optimă, asigurând în același timp o etanșeitate mai bună în comparație cu un fermoar dorsal clasic. Cursorul fermoarului este din inox, pentru rezistență la apa sărată.

  Buzunar pentru chei

  Buzunar frontal pentru chei, sub fermoar.

  Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

  Primul criteriu de alegere a unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

  Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

  Al doilea criteriu de alegere este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900, spre deosebire de modelul 500.
  NB: Modelele 900 sunt mai puțin uşor de îmbrăcat.

  Alegerea corectă a dimensiunii

  Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nici o cută vizibilă. Uscat, este posibil ca acesta să vi se pară prea strâns, dar senzația de disconfort dispare odată ce combinezonul este ud. În limita posibilității, se recomandă probarea combinezonului înainte de achiziționare.

  Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice! Fiecare tip de temperatură are panoplia sa.

  În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai rapid căldura.
  Accesorii recomandate:
  -în apă caldă şi temperată (>17°C): botoși scurți din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): botoși lungi şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): botoși lungi, mănuși, cagulă și top. botoși lungi, mănuşi, tricou cu cagulă.

  OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

  OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, putem concepe într-o zi un costum de baie, apoi mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Cauciuc Material principal: strat exterior 83% Poliamidă, 17% Elastan Material principal: strat interior 53% Poliester, 47% Poliamidă Parte superioară - Material principal 100% Poliamidă

  TESTE

  Gama de combinezoane 900 pentru damă de la OLAIAN dispune de o croială și de materiale speciale, pentru libertate de mișcare în timpul practicării. Combinezoanele sunt din neopren foarte extensibil. Toate cusăturile sunt extensibile.Fermoarul de pe piept asigură o foarte bună libertate de mișcare la nivelul spatelui, însă acest aspect presupune o îmbrăcare mai dificilă a combinezonului.

  Aprobat de

  Un grup de surferi experți care au testat și validat acest combinezon pe parcursul unui sezon de iarnă complet.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri