OLAIAN

Combinezon surf 100 4/3 Copii

37999 RON
Ref. : 8795838

Produs conceput pentru practicarea de surf și bodyboard iarna, în apă temperată (12°C - 17°C).

Acest combinezon este u╚Öor de ├«mbr─âcat ╚Öi ├«╚Ťi ofer─â rapiditate ╚Öi confort.

Culoare: Bleumarin / Verde lamâie

 • 113-122cm 5-6A Produs indisponibil online momentan
 • 123-130cm 7-8A Produs indisponibil online momentan
 • 131-140cm 8-9A Produs indisponibil online momentan
 • 141-150cm10-11A Produs indisponibil online momentan
 • 151-160cm12-13A Produs indisponibil online momentan
 • 161-172cm14-15A Produs indisponibil online momentan
+ 379 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Libertate de mișcare

  Croiala ofer─â libertate de mi┼čcare la nivelul bra┼úelor. Cus─âturi extensibile.

  Utilizare

  Se închide la spate și glezne, pentru o îmbrăcare mai ușoară.

  Impermeabilitate

  Neopren 4-3mm cusut/lipit.Protec╚Ťie sub fermoar.Str├óngere guler.Se poart─â mulat.

  Informa╚Ťii tehnice

  Combinezoane ce pot fi reparate. Nu le arunca╚Ťi!

  Pentru a prelungi durata de via╚Ť─â a combinezonului ╚Öi a limita impactul asupra mediului, toate combinezoanele din neopren Decathlon pot fi reparate. Reg─âsi╚Ťi produsele de repara╚Ťie pe decathlon.rohttps://www.decathlon.fr/p/kit-pieces-reparation-neoprene-scd-avec-feuille-3-et-5-mm/_/R-p-301623?mc=8501856
  De asemenea, descoper─â toate recomand─ârile noastre privind repara╚Ťiile: https://support.decathlon.fr/combinaison-de-surf-decathlon-sav

  Alegerea corect─â a dimensiunii

  Pentru a practica corect, este nevoie s─â alege┼úi m─ârimea corect─â. Combinezonul se poart─â mulat ┼či nu trebuie s─â aib─â nicio cut─â vizibil─â. Uscat, este posibil ca acesta s─â vi se par─â prea str├óns, dar senza╚Ťia de disconfort dispare odat─â ce combinezonul este ud. Dac─â alege┼úi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor ap─ârea irita┼úii ┼či izolarea termic─â va fi necorespunz─âtoare. Proba╚Ťi produsul ├«nainte de a-l cump─âra.

  Materiale


  Neoprenul este c─âptu╚Öit cu material textil poliamid─â, pentru rezisten╚Ť─â mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 4/3 mm. Neoprenul este compus din spum─â elastomeric─â cu celule ├«nchise (policloropren) ╚Öi cu con╚Ťinut de bule de azot.

  Guler

  Gulerul reduce irita╚Ťiile. ├Än func╚Ťie de sensibilitatea fiec─âruia, se recomand─â purtarea unui top de protec╚Ťie anti-UV pe dedesubt. Pute╚Ťi aplica o crem─â gras─â ├«n zonele de frecare (g├ót, sub bra╚Ťe) ├«n caz de utilizare prelungit─â. Se recomand─â fixarea corect─â ├«n interior a p─âr╚Ťii de material, pentru a limita riscurile de irita╚Ťii cu fermoarul ╚Öi gulerul.

  Îmbinare etanșă

  Cus─âturile sunt lipite, pentru a garanta etan╚Öeitate ╚Öi rezisten╚Ť─â. Cus─âtur─â ÔÇ×oarb─âÔÇŁ, ceea ce ├«nseamn─â c─â firul nu p─âtrunde ├«n totalitate neoprenul ╚Öi ├«mpiedic─â p─âtrunderea apei. Absen╚Ťa firului din interior reduce irita╚Ťiile. Patch-uri interioare pentru confort sunt pozi╚Ťionate ├«n zonele sensibile.

  Închidere

  Fermoarele noastre ╚Öi sistemele de ├«nchidere sunt testate ├«n laborator, pentru a li se verifica rezisten╚Ťa la ap─â s─ârat─â ├«n timp.
  Se ├«nchide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor ├«n valuri (pozi╚Ťie ├«ntins─â pe surf sau bodyboard).

  Cursor fermoar

  Legisla┼úia prevede ca la combinezoanele pentru copii fermoarul s─â aib─â un ┼čnur scurt, pentru a evita sugrumarea. Pentru adul┼úi se poate ad─âuga un ┼čnur mai lung, ├«n vederea unei mai bune utiliz─âri. Banda mic─â cu arici nu permite deschiderea accidental─â a fermoarului ├«n timpul purt─ârii.

  Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

  Combinezoanele sunt concepute pentru practicarea intensivă a surfului. Potrivite și pentru alte sporturi acvatice.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Spum─â 100% Cauciuc Material principal 100% Poliamid─â

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita ├«ntr-un loc uscat ┼či aerisit. A nu se l─âsa ├«n aproprierea surselor de c─âldur─â. A nu se l─âsa la uscat la soare pentru prelungirea duratei de via╚Ť─â a produsului. A nu se sp─âla automat.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Temperatura apei ├«ntre 12┬░ ┼či 17┬░C.

  TESTE

  Produs conceput ┼či testat de echipele noastre din Hendaye (Fran┼úa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate ├«n laborator, pentru a garanta cea mai bun─â calitate ╚Öi durabilitate.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri