SUBEA

Combinezon scufundări neopren 3mm - SCD 900 Albastru și Gri Bărbați

44999 RON
Ref. : 8611365

Combinezon de 3 mm, cu întărituri la spate şi pe umeri, pentru mai mult confort în timpul purtării buteliei de scufundare. Adaptat pentru apă caldă. Confortabil. Uşor de îmbrăcat.

Produs conceput pentru scufundări în apă caldă (nivel mediu). Combinezon cu întărituri dorsale și lombare pentru un plus de confort.

 • S 10
 • M 10
 • L 10
 • XL 10
 • XXL 10
+ 449 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Izolare termică

  Combinezon de 3 mm. Cusături etanșe (GBS) și extremități netede.

  Confort

  Întărituri la nivelul umerilor, în partea inferioară a spatelui, pentru confort.

  Libertate de mișcare

  Neopren stretch şi croială fără cusături sub brațe.

  Utilizare

  Închidere cu fermoar, la spate.

  Rezistenţă

  Întărituri la genunchi, pentru mai multă rezistență.

  Informații tehnice

  Detalii privind izolarea termică

  Combinezon întreg cu fermoar la spate. Cusături etanşe datorită asamblării lipit/cusut GBS (GBS Glued & Blind Stitched).După ce pelicula fină de apă (intrată prin fermoar) ajunge între corp și combinezon, aceasta împiedică circularea apei și, deci, reînnoirea acesteia. Astfel, această peliculă de apă favorizează izolarea termică. Margini netede la glezne și încheieturi, pentru un plus de etanşeitate.

  Asamblare lipit/cusut - GBS

  Cusăturile sunt etanşe, lipite prin sistemul GBS (Glued and Blind Stitched): neoprenul este mai întâi lipit şi apoi cusut pentru rezistenţă optimă. Acul nu pătrunde complet neoprenul, pentru a evita infiltrarea apei în timpul scufundărilor.

  Mai mult confort la purtarea echipamentului de scufundare

  Dezvoltat pentru a creşte confortul la purtarea vestei stabilizatoare şi a buteliei de oxigen. Întărituri din neopren au fost plasate în mod strategic pe zonele de sprijin ale vestei. 5 mm de neopren suplimentar poziţionat pe umeri, clavicule şi partea inferioară a spatelui (zona lombă). Carabinieră pe partea superioară a coapsei, pentru fixarea accesoriilor.

  Întărituri pentru mai multă rezistență

  Combinezon cu întărituri la nivelul genunchilor, pentru a spori rezistenţa.Se remarcă prezența întăriturilor și în zonele de frecare cu vesta stabilizatoare (umeri şi partea inferioară a spatelui). Acest lucru permite în egală măsură susţinerea pe corp şi evitarea alunecării.

  Libertate de mişcare


  Elemente laterale şi extremităţi din neopren stretch (neopren foarte flexibil și elastic), pentru a facilita adaptarea la diferitele conformaţii. Extremităţile picioarelor şi braţelor sunt din neopren stretch pentru a facilita îmbrăcarea. Absenţa cusăturilor sub brațe facilitează mobilitatea braţelor.

  De ce se recomandă utilizarea unui combinezon de 3 mm?

  Chiar și în ape calde, corpului îi scade temperatura (de 25 ori mai rapid decât în aer). Prin utilizarea unui combinezon de 3 mm, se va evita această scădere de temperatură. În plus, utilizarea unui combinezon întreg asigură protecţie aproape completă împotriva razelor UV şi a mediului subacvatic (corali).

  Clasă performanţă termică

  Acest combinezon pentru scufundări cu butelie asigur o protecție termică testată de institutul independent INPP (Marseille-France), pentru a valida onformitatea acestuia cu norma în vigoare NF EN 14225-1 :2017.
  Acest combinezon este omologat pentru temperaturi de peste 25°C.

  Ce este un combinezon de scufundări umed ?

  Acest tip de combinezon este cel mai răspândit de pe piaţă. Prin încălzirea stratului de apă rămas între corp şi costum, se creează un tampon termic între corp şi exterior. Fabricat din neopren - un polimer de cauciuc umplut cu bule de aer. Aceste combinezoane au între de 0,5-7 mm grosime.
  Sunt ideale pentru scufundări, deoarece sunt flexibile şi reglabile.

  Sfaturi pentru întreţinere:

  Introduceţi piciorul într-o pungă de plastic. Apoi intoduceţi piciorul în combinezon. Astfel, piciorul va intra fără să se blocheze. Pentru poziţionarea corectă, cereţi cuiva să sufle în mânecă, la încheietură. Aerul intrat umflă interiorul costumului din neopren şi îl dezlipeşte de piele. Puteţi apoi să faceţi ajustările finale.

  Recomandări pentru întreținere

  1) Spălaţi combinezonul după fiecare sesiune, cu apă curată, pe exterior şi pe interior. 2) Utilizaţi o soluţie antibacteriană. 3) Clătiţi-l bine cu apă curată. 4) Uscaţi-l pe un umeraş mare, într-un loc bine ventilat şi ferit de lumină.Soarele poate decolora părţile textile ale combinezonului.
  Fermoarele se pot curăţa cu o periuţă de dinţi şi pot fi lubrifiate cu un librifiant adaptat, de tipul cu silicon.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  S : 1 kg
  M : 1.1 kg
  L : 1.2 kg
  XL : 1.3 kg
  XXL : 1.5 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Rubber - Chloropren (CR) Căptuşeală 100% Poliamidă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se usca la adăpost de lumina soarelui şi departe de sursele directe de căldură. A se depozita pe umeraş, pentru a păstra forma şi calitatea neoprenului.

  Restricții de utilizare

  Nu este recomandat pentru înot sau sporturi în valuri.

  TESTE

  Conceput şi testat de echipa şi partenerii noştri tehnici din Hendaye (Franţa), pentru a garanta izolarea termică.

  Aprobat de

  Partener tehnic: PlanetOcean (centru de scufundări, 5 stele PADI) cu baza la Water Sports Center, Decathlon, Hendaye - Franța. Centrul foloseşte produse SUBEA pe tot parcursul anului. Echipa noastră de monitori participă la testarea produselor SUBEA: de la concepere cu echipele (șefi de produs, designeri, ingineri) la testele de uzură, cu ajutorul scafandrilor centrului.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Manual

  Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri