Combinezon schi PNF500 Roz Copii

22999 LEI −19%
18499 LEI
*De la ‪18.03.2023‬, în limita stocului disponibil
8494063

Produs conceput pentru schi. Asigură căldură și menține pielea uscată.

Sistemul PULL'NFIT de la baza pantalonului permite adaptarea lungimii la înălțimea copilului. Deși e întreg, pare că e format din jachetă + pantalon!

Culoare:

Roz fucsia / Violet închis

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 184 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Umplutură vatelină 150g/m². Căptuşeală material pieptănat.

Impermeabilitate

Bună:strat protector (5000 mm) și cusături principale etanşe. Glugă. Parazăpezi.

Reglabil

Lungime reglabilă. Strângere încheieturi. Strângere în talie. Glugă elastică.

Respirabilitate

Asigurată de zonele de la gât şi mâneci. Materialul nu este respirant.

Buzunare

3 buzunare cu fermoar, dintre care 1 pentru buzunar skipass.

Utilizare ușoară

Susținere mănușă prin banda elastică de la mânecă.

Durabilitate

Material rezistent. Cusături în relief. Întărituri la bază (cant schiuri).

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

Informații tehnice

Vatelină pentru izolare termică

Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

Strat protector

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuează transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

Cusături principale etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea costumului este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
Cusăturile etanșe sunt prezente în zonele cele mai expuse la zăpadă. Este vorba, adesea, despre cusăturile de la umeri şi de la nivelul pieptului.

Detaliu ingenios

Copiii sunt foarte activi în zăpadă iar uneori își pierd mănușile. Din acest motiv, am adăugat un detaliu ingenios pentru a evita pierderea mănușilor: este suficient să strecurații banda elastică de la încheietură între degetul mare și arătător, înainte de fixarea benzii cu arici.

Concept PULL’N FIT

Conceptul inovator PULL'N FIT permite ajustarea uşoară şi precisă a lungimii pantalonului.Este suficient să trageți de elasticele situate în buzunarele din partea inferioară și, gata, costumul este reglat la lungimea corectă.

Buzunar skipass

Skipass mereu la îndemănă! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, vă permite acces rapid la teleschi.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza produsul se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Aceasta este un element util, pentru a găsi rapid costumul la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Cum să îmbrăcați copiii pe pârtie?

Pentru confort termic este util să suprapuneți 2 straturi: 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 100% Poliamidă Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra, de preferinţă, pe umeraş. A se evita plierea pentru a nu deteriora calităţile materialului. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
38,09 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre