Combinezon integral 3/2 Albastru-Negru Copii

39999 LEI
8548617

Produs conceput pentru surf (nivel mediu), sesiuni de până la 2 ore, în apă rece cu o temperatură între 17°C - 21°C.

Mai mult stretch în partea superioară a corpului, pentru libertate de mișcare.

Culoare:

Bleumarin / Albastru închis

Mărime: Ghid de mărimi
+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Neopren flexibil în partea superioară a corpului şi braţe. Cusături extensibile.

Utilizare

Fermoar la spate.Cursor lung (începând cu modelul pentru 10 ani).

Etanşeitate

Neopren 3 și 2 mm cusut/lipit. Protecție fermoar. Închidere guler.Mulat.

Informații tehnice

Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 21°C. Apă temperată: 17 - 21°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

Al doilea criteriu de alegere este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

Alegerea corectă a mărimii

Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nici o cută vizibilă. Atunci când este uscat, este normal să se simtă mai strâmt, acest disconfort dispare imediat ce materialul ia contact cu apa. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare. Probați produsul înainte de a-l cumpăra.

Materiale

Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul este căptușit cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 4 și 3 mm.
Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare.

Guler

Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, sub brațe) în caz de utilizare prelungită. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.

Închidere

Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

Cursor fermoar

Legislaţia prevede ca la combinezoanele pentru copii fermoarul să aibă un şnur scurt, pentru a evita sugrumarea. Costumele pentru copii mai mari de 10 ani au șnurul mai lung, pentru mai multă autonomie. Ariciul mic nu permite deschiderea accidentală a fermoarului în timpul purtării.

Îmbinare etanșă

Cusăturile sunt lipite, pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătura este „oarbă”, ceea ce înseamnă că firul nu pătrunde în totalitate neoprenul și împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Patch-uri interioare pentru confort sunt poziționate în zonele sensibile.

Buzunar pentru chei

Buzunar pentru chei, situat sub clapa fermoarului. Costumele pentru copii mai mari de 10 ani au șnurul mai lung, pentru mai multă autonomie.

Croială anti-iritații

Croială special concepută pentru a reduce iritațiile cauzate de mișcările de vâslire la surf.

Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are gama sa

În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai rapid căldura.
Accesorii recomandate:
-în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă rece (7 - 12°C): botoși, mănuși, top cu cagulă, etc. Găsiţi toate accesoriile noastre din neopren pe site-ul decathlon.ro

Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

Articolele noastre de protecție UV sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, precum: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

Ce este marca OLAIAN?

Produsele pentru surf de la Tribord devin OLAIAN, noua marcă Decathlon pentru surf, bodyboard & skimboard. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. De aceea, produsele vor avea un logo diferit de cel de pe etichetă.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Spumă 100% Rubber - Chloropren (CR) Material principal 100% Poliamidă Material intercalat 86% Poliamidă, 14% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

Restricții de utilizare

Temperatură apă între 12°-17°C. Practicare de până la 2 ore.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Combinezon integral 3/2 Albastru-Negru Copii
Combinezon integral 3/2 Albastru-Negru Copii
Combinezon integral 3/2 Albastru-Negru Copii
Combinezon integral 3/2 Albastru-Negru Copii
Combinezon integral 3/2 Albastru-Negru Copii
Combinezon integral 3/2 Albastru-Negru Copii
Combinezon integral 3/2 Albastru-Negru Copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri