Colanţi Yoga Uşoară Bumbac Negru-Gri Damă

9999 LEI
8560839

Produs conceput pentru yoga ușoară. Material flexibil, din bumbac biologic și croială slim.

Colanți confortabili și fini la atingere, realizați din bumbac provenit din agricultură biologică. Talie înaltă, ce poate fi întoarsă, pentru susținere şi adaptare la forma corpului!

Culoare:

Negru / GRI ÎNCHIS

Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Stabilitate

Talie înaltă.

Libertate de mișcare

Material din elastan, pentru flexibilitate optimă.

ECODESIGN

Produs conceput din 72% bumbac provenit din agricultura biologică și 28% bumbac reciclat.

Informații tehnice

De ce am ales bumbacul reciclat?

Bumbacul reciclat provine din deșeuri textile ce sunt apoi amestecate cu fibre noi, din motive tehnice. Aceasta ne permite să dăm o nouă viață deșeurilor. De asemenea, firul din bumbac reciclat consumă mai puține resurse decât bumbacul convențional sau biologic. Așadar, este o variantă durabilă.

Bumbac provenit din agricultura biologică.

Bumbacul ecologic este cultivat fără organisme modificate genetic, fără produse chimice și de asemenea, păstrează fertilitatea și regenerarea solului dar și diminuează poluarea apelor.

Ce este yoga prenatală?

Ședințele de yoga prenatală se axează asupra tehnicilor respiratorii și mișcărilor care ajută femeile înainte, în timpul și după naștere. Instructorii de yoga pun la dispoziție femeilor însărcinate diverse suporturi, pentru a le ajuta să practice confortabil diverse mișcări.

Beneficiile practicii de yoga prenatală

Sunt numeroase beneficii, printre care se numără: creșterea forței musculare, rezistența, flexibilitatea în vederea nașterii. Îmbunătățirea somnului. Ameliorarea durerilor de spate. Reducerea stresului și a anxietății, îmbunătățirea concentrării. Pe scurt, să practici yoga în timpul nașterii nu poate fi decât o idee bună!

Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului său de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător. Mai multe informații pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Cum sunt concepute produsele?

În echipă, de la practicantul care se inițiază în yoga, până la instructor, toți împărtășim această pasiune.
De la yoga cea mai ușoară, până la yoga cea mai dinamică, suntem toți în căutarea echilibrului. Cu rețeaua noastră de ambasadori yoga, concepem produse eco, adaptate nevoilor voastre. Ne angajăm să practicăm yoga într-un mod pozitiv, cu respect față de mediu.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 92% Bumbac, 8% Elastan

TESTE

Acest produs fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului. (Materialele rezultate din agricultura biologică au o trasabilitate aparte).

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Colanţi Yoga Uşoară Bumbac Negru-Gri Damă
Colanţi Yoga Uşoară Bumbac Negru-Gri Damă
Colanţi Yoga Uşoară Bumbac Negru-Gri Damă
Colanţi Yoga Uşoară Bumbac Negru-Gri Damă
Colanţi Yoga Uşoară Bumbac Negru-Gri Damă

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
9,23 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre