Colanți termici Fotbal Keepconfort 100 Negru Copii

4999 LEI
8619329

Produs conceput pentru antrenamente de fotbal, intensitate moderată.

Colanții asigură confort termic. Recomandat pentru temperaturi de 7° - 20°C, produsul evacuează transpirația, pentru a asigura confort în timpul jocului.

Culoare:

Negru

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Croiala mulată și materialul gros asigură căldură.

Respirabilitate

Materialul favorizează evacuarea transpirației și menține pielea uscată.

Libertate de mișcare

Material elastic și croială mulată, ce favorizează libertatea de mișcare.

Informații tehnice

Avantaje îmbrăcăminte termică

Îmbrăcămintea termică reprezintă un strat izolator ce păstrează căldura. Aceasta joacă și un rol de absorbție a transpirației, pentru a lăsa pielea uscată, evacuând transpirația spre exterior. De asemenea, contribuie la fenomenul natural de reglare a temperaturii corporale la 37°C, în timpul efortului, pe vreme rece și pe vreme caldă. Se usucă foarte rapid. Evacuarea transpirației se poate realiza pe o perioadă îndelungată, pentru un antrenament în deplin confort.

Echipa care concepe produsele

Echipele noastre de concepere au creat acest produs pentru a vă proteja de frig. Produsul este confortabil la o intensitate moderată a jocului sau la o practică ce presupune puțină transpirație.

Produs conceput eco

Pentru versiunea pe negru, firele din poliester sunt 100% reciclate. Ceea ce reduce considerabil emisiile de CO2.
Folosim procesul de vopsire numit Dope Dyed, care permite vopsirea firului în masă. Această metodă reduce considerabil emisiile de CO2. Alegând acest produs, contribuiți la protejarea mediului înconjurător.

Teste tehnice

Echipa noastră de certificare Kipsta a testat gama noastră de îmbrăcăminte termică, pentru a măsura cu exactictate capacitatea acestora de a menține căldura și de a evacua transpirația. Acest lucru ne ajută să recomandăm produse care se potrivesc cu tipul de practică și cu vremea de afară.

Gama Keepcomfort

Keepcomfort, gamă compusă din 3 produse: bluză termică, colanți termici și șort termic, pentru o protecție completă împotriva frigului.

Avantajele îmbrăcămintei termice Keepcomfort

Menținere și aport de căldură pe vreme răcoroasă și rece. Control al transpirației și menținerea pielii uscate, la o intensitate moderată de practică sportivă. Confort, datorită croielii ajustate și a materialului flexibil.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului său de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător. Pentru mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 91% Polietilenă tereftalată, 9% Elastan Dry Top 62% Poliamidă, 27% Polietilenă tereftalată, 11% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și aerisit, ferit de umiditate.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Colanți termici Fotbal Keepconfort 100 Negru Copii
Colanți termici Fotbal Keepconfort 100 Negru Copii
Colanți termici Fotbal Keepconfort 100 Negru Copii
Colanți termici Fotbal Keepconfort 100 Negru Copii
Colanți termici Fotbal Keepconfort 100 Negru Copii
Colanți termici Fotbal Keepconfort 100 Negru Copii
Colanți termici Fotbal Keepconfort 100 Negru Copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
6,63 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre