Colanți surf anti-UV 100 UPF 50+ Negru Bărbați

6999 LEI −21%
5499 LEI
*De la ‪16.03.2023‬, în limita stocului disponibil
8528593

Produs conceput pentru sesiuni de surf sub 1 oră, în ape calde. Asigură protecție împotriva razelor UV.

Protejează de soare, chiar și în apă, dar și de iritații în contact cu placa.

Culoare:

Negru

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 54 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Protecție solară

Material textil UPF50+. Protejează anti-UV până la 95%, chiar și uzi.

Reducerea frecărilor

Reduc frecarea cu placa. Sesiuni sub 1 oră.

Nu se deplasează în apă

Talie adaptabilă.Șnur pentru conectare cu tricoul. Asigură susținere în valuri.

Viteza de uscare

Materialul din poliester se usucă rapid.

Întreținere

Structura materialului împiedică pătrunderea nisipului.

Informații tehnice

Protecție

Materialul utilizat pentru acest produs blochează minim 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (UPF 50+). Asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui.Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Filtrul UV se datorează densității materialului. Atenție, elastanul se poate deteriora din cauza clorului.

Ce înseamnă UPF 50 +?

UPF este un indice standard de protecţie solară (Ultra Violet Protection Factor), care respectă normele la nivel international. Acesta desemnează indicele de protecţie textilă şi, mai exact, proporția de transmitere a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie să blocheze 95% din razele UV. UPF 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

Prevenirea iritaţiilor

Limitează frecarea cu placa, în mod special la nivelul genunchilor și în interiorul pulpelor. Limitarea iritaţiilor este garantată în cazul utilizării sub 1 ore.

Susținere și stabilitate în valuri

Talia adaptabilă asigură stabilitatea colanţilor chiar şi în cazul căderii în apă. Șnurul din faţa este conceput pentru a lega tricoul de colanți și a împiedica ridicarea acestuia în timpul practicii. Recomandăm folosirea tricoului anti UV împreună cu colanţii pentru a fi bine protejat.

Căldură/vânt

Temperatura apei recomandată pentru utilizarea produsului este de 22°C. Temperatura aerului poate influenţa temperatura recomandată.
Modelele termice (pentru mai mult de 2h), sunt din polar, neopren, sau ambele. Dacâ vântul depăşeşte 15km/h, creează disconfort. În acest caz, alegeţi un model cu neopren.

Colanți UV şi alte sporturi nautice

Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

Protecție împotriva soarelui

Deși protejează de soare, fenomene ca reflexia (apei, nisipului), căldura, ora, etc, trebuie luate în considerare.Purtarea tricoului nu înlocuiește utilizarea echipamentului adaptat pentru plajă: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratare adecvată etc.

Protecţie solară

https://sfaturi.decathlon.ro/

Ce este marca OLAIAN?

OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. Deoarece sediul nostru se află chiar pe malul mării, putemsă creăm și să testăm produsele în condiții reale de utilizare.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 85% Polietilenă tereftalată, 15% Elastan Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată

Restricții de utilizare

Apă > 22°C.Protejează chiar și uzi. Filtrează 95% din razele UV.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Aprobat de

Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Colanți surf anti-UV 100 UPF 50+ Negru Bărbați
Colanți surf anti-UV 100 UPF 50+ Negru Bărbați
Colanți surf anti-UV 100 UPF 50+ Negru Bărbați
Colanți surf anti-UV 100 UPF 50+ Negru Bărbați
Colanți surf anti-UV 100 UPF 50+ Negru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
9,1 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre