OLAIAN

Colanți surf anti-UV 500 Negru Damă

9999 RON
Ref. : 8648060

Produs conceput pentru surf în toate tipurile de valuri (nivel avansat).

Colanți anti-UV, care protejează de soare.

Culoare: Negru

 • XS undefined
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Nu se deplasează în apă

  Talie înaltă.

  Protecție solară

  Materialul acestor colanți este UPF 50+

  Imagini

  Colanți surf anti-UV 500 Negru Damă
  Colanți surf anti-UV 500 Negru Damă
  Colanți surf anti-UV 500 Negru Damă
  Colanți surf anti-UV 500 Negru Damă
  Colanți surf anti-UV 500 Negru Damă
  Colanți surf anti-UV 500 Negru Damă
  Colanți surf anti-UV 500 Negru Damă

  Informații tehnice

  Surf practicat la nivel avansat

  Ideal pentru practicantele de surf, de nivel intensiv, în valuri mai mari de 1 metru (nivel avansat).Gamă pentru nivel avansat, adaptată conformației dumneavoastră.

  Protejează chiar și uzi!

  Materialul utilizat pentru acest produs blochează minimum 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (UPF 50+). Asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui.Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Filtrul UV se datorează densității materialului. Atenție, elastanul își poate pierde proprietățile din cauza clorului.

  Ce înseamnă UPF 50 + ?

  UPF este un indice standard de protecţie solară (Ultra Violet Protection Factor) care respectă normele la nivel internațional. Acesta desemnează indicele de protecţie textilă şi, mai exact, proporția de transmitere a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie să blocheze 95% din razele UV. UPF 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

  Colanți de protecție, pentru a reduce riscul de iritații

  Limitează frecarea cu placa, în mod special la nivelul genunchilor şi la interiorul pulpelor.

  Colanți UV şi alte sporturi nautice

  Produsele noastre anti-UV sunt concepute pentru cei mai exigenți utilizatori. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).

  Protecție împotriva soarelui

  Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare.Purtarea acestui echipament trebuie completată de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod consecvent, etc.

  OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

  OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce concepem un costum de baie, îl testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea acestuia în valuri.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 65% Poliamidă, 35% Elastan

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Aprobat de

  Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri