Colanţi eco Yoga Uşoară negru-gri Damă

5499 LEI

Produs eco conceput pentru yoga ușoară. Material flexibil, din bumbac și croială amplă.

Talie flexibilă și material din bumbac plăcut la atingere. Talia înaltă poate fi întoarsă. Susţine abdomenul şi se adaptează la forma corpului.Recomandat şi femeilor însărcinate

Culoare: Negru / GRI ÎNCHIS
Mărime: Ghid de mărimi
+ 54 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Stabilitate

Talie înaltă.

Libertate de mișcare

Material din elastan, pentru flexibilitate optimă.

Informații tehnice

De ce am ales bumbacul reciclat?

Bumbac reciclat ce provine din deșeuri textile ce se amestecă cu fibră virgină din rațiuni tehnice. Așa dăm o a doua viață deșeurilor. Firele din bumbac reciclat necesită mai puține resurse decât bumbacul convențional sau biologic. Opțiune durabilă.

Bumbac provenit din agricultura biologică.

Bumbacul ecologic este cultivat fără organisme modificate genetic, fără produse chimice și de asemenea, păstrează fertilitatea și regenerarea solului dar și diminuează poluarea apelor.

Cum sunt concepute produsele?

În echipă, de la practicantul care se inițiază în yoga, până la instructor, toți împărtășim această pasiune.
De la yoga cea mai ușoară, până la yoga cea mai dinamică, suntem toți în căutarea echilibrului. Cu rețeaua noastră de ambasadori yoga, concepem produse eco, adaptate nevoilor voastre. Ne angajăm să practicăm yoga într-un mod pozitiv, cu respect față de mediu.

Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.Nota ABCDE a fost creată pentru a vă ajuta să identificați produsele cu cel mai mic impact asupra mediului, comparând între ele produse asemănătoare (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului.Web: Sustainability.decathlon.com
Video explicativ: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Ce este yoga prenatală?

Ședințele de yoga prenatală se axează asupra tehnicilor respiratorii și mișcărilor care ajută femeile înainte, în timpul și după naștere. Instructorii de yoga pun la dispoziție femeilor însărcinate diverse suporturi, pentru a le ajuta să practice confortabil diverse mișcări.

Beneficiile practicii de yoga prenatală

Sunt numeroase beneficii, printre care se numără: creșterea forței musculare, rezistența, flexibilitatea în vederea nașterii. Îmbunătățirea somnului. Ameliorarea durerilor de spate. Reducerea stresului și a anxietății, îmbunătățirea concentrării. Pe scurt, să practici yoga în timpul nașterii nu poate fi decât o idee bună!

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 92% Bumbac, 8% Elastan

TESTE

Acest produs fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului. (Materialele rezultate din agricultura biologică au o trasabilitate aparte).

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Colanţi eco Yoga Uşoară negru-gri Damă
Colanţi eco Yoga Uşoară negru-gri Damă
Colanţi eco Yoga Uşoară negru-gri Damă

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
8,33 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre