Colanți cu bretele MTB ST500 Negru Bărbați

18999 LEI

Produs conceput pentru deplasări sportive MTB de până la 4 ore, pe vreme rece.

Material ce asigură confort termic și bretele pentru susținere.

Culoare: Negru / Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 189 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Confort șezut

Şort interior cu bazon ergonomic, din spumă.

Căldură

Material ce asigură o bună izolare termică.

Rezistența la frecare

Material rezistent la vegetaţie și abraziune.

Respirabilitate

Mesh respirant la spate, pentru o ventilare mai bună.

Stabilitate

Bretele ușoare pentru susținere.

Extensibilitate

Prezența elastanului în material garantează libertate de mișcare.

Informații tehnice

4 straturi pentru căldură în timpul practicării de MTB

Doriţi un produs ce asigură căldura şi menţine pielea uscată? Vă explicăm tehnica celor 4 straturi: Începeţi cu un prim strat de lenjerie de corp. Pentru al doilea strat, plasaţi bretelele colanților pe deasupra. Jaheta reprezintă al treilea strat, iar o jachetă de ploaie poate fi cel de al patrulea strat. Sunteţi pregăti?

Design practic: croială, cusături, material.

Pentru a asigura confort optim, produsul prezintă mai multe caracteristici: Croiala, cu bretele uşoare şi fermoar la nivelul gleznelor, asigură îmbrăcare uşoară. Cusăturile asigură confort maxim, timp de până la 3 ore. Diferitele materiale asigură evacuarea transpiraţiei şi protejează de frig.

Bazonul, un secret de fabricație ROCKRIDER

Pentru a profita pe deplin de drum, echipa noastră a dezvoltat o tehnică de a insera bazonul la colanţi. Rezultatul? Colanţii nu se ridică şi se evită frecarea pe durata practicii. Pentru a şti mai multe de spre secretul nostru, urmăriţi videoclipul!

De ce să utilizaţi colanţi cu bretele?

Este important să vă protejaţi spatele de frig şi umiditate. Colanţii acoperă spatele, pentru a proteja cele mai sensibile zone de frig. În ceea ce priveşte bretelele, acestea asigură susţinere, chiar şi în timpul efortului. Rezultat: colanţii nu se ridică şi menţin căldura. Aceștia pot fi folosiți și pentru ciclism pe timp de iarnă.

Părerile dumneavoastră ne ajută să ne dezvoltăm produsele

Pentru a vă asigura mai mult confort şi performanţe mai bune, vă ascultăm sfaturile. Astfel evoluează produsele noastre, pe baza experienţelor dumneavoastră sportive. Am ascultat opiniile utilizatorilor noștri şi am creat bretele uşoare, adaptate la alte straturi de haine şi o croială ce asigură confort.

Ştiaţi că ...?

Colanţi pentru MTB: nu mai este necesar un alt strat de haine! Recomandăm spălarea după fiecare utilizare. Se usucă repede!

Recomandările echipei

Un ultim sfat? „Cel mai important este să fiţi bine echipat.Pentru a evita surprizele neplăcute, asiguraţi-vă că sunteţi pregătit pentru eventuale probleme tehnice. Profitaţi de natură!

Teste produse

Echipa noastră care concepe produsele are sediul la campusul B'TWIN din Lille și face cercetări continue pentru îmbunătățirea confortului în timpul practicării de ciclism. Scopul nostru este să dezvoltăm produse care să răspundă perfect nevoilor utilizatorului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 85% Poliamidă, 15% Elastan Material intercalat 100% Poliester Umplutură-Material interior 100% Poliester Umplutură-Material exterior 80% Poliester, 20% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și curat.

TESTE

Echipa noastră de pasionați testează sistematic produsele, în condiții reale de utilizare. Aceste teste le completează pe cele realizate în laborator și ne permit validarea tuturor produselor, înainte de comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Colanți cu bretele MTB ST500 Negru Bărbați
Colanți cu bretele MTB ST500 Negru Bărbați
Colanți cu bretele MTB ST500 Negru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
39,86 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii