VAN RYSEL

Colan╚Ťi cu bretele ciclism pe ╚Öosea RC100 Negru B─ârba╚Ťi

14999 RON
Ref. : 8644156

Produs conceput pentru ciclism (nivel ├«ncep─âtor) pe vreme rece, pe o distan╚Ť─â de p├ón─â la 50km.

Prima noastr─â pereche de colan╚Ťi creat─â ├«n colaborare cu utilizatorii! O aten╚Ťie a fost acordat─â bretelelor ╚Öi picioarelor: asigur─â o sus╚Ťinere optim─â, f─âr─â presiune excesiv─â!

Culoare: Negru / Negru

  • S / W30 L33 undefined
  • M / W32 L33 undefined
  • L / W34 L34 undefined
  • XL / W37 L34 undefined
  • 2XL / W41 L34 undefined
  • 3XL / W44 L34 undefined
+ 149 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Confort șezut

Bazon din spum─â preformat─â "Medium Density". Grosime: 13 mm Densitate: 100kg/m3

Respirabilitate

Material respirant, pentru mai mult confort.

Libertate de mișcare

Materialul elastic susţine coapsele și talia.

Informa╚Ťii tehnice

Bazon nou "MEDIUM DENSITY"

Pentru a asigura confort pe ╚Öa, produsul este prev─âzut cu un bazon ÔÇ×Medium densityÔÇŁ.Materialul ales este moale ╚Öi respirant. Zona cu ├«nt─ârituri este moale pentru o densitate m─âsurat─â de 100 kg/m3 ╚Öi o grosime de 13mm. Materialul este perforat, pentru o bun─â evacuare a transpira╚Ťiei.Acest bazon garanteaz─â confort ├«n timpul practic─ârii de p├ón─â la 2h.

Forma

Forma ├«nt─âriturilor (zona de spum─â mai groas─â) a fost definit─â prin teste pe o p─âtur─â de presiune, conceput─â de c─âtre echipa noastr─â de la un mulaj pe un manechin, apoi validat dup─â mai multe teste ├«n condi╚Ťii reale de utilizare.Acest test, realizat de c─âtre cicli╚Öti, const─â ├«n m─âsurarea punctelor de presiune exercitate pe ╚Öa. Zona de ├«nt─âritur─â acoper─â punctele de contact unde presiunea este mai mare.Aceasta se adapteaz─â perfect corpului, datorit─â prinderii din partea de fa╚Ť─â.

Zone de întărire

Asigur─â protec╚Ťie la nivelul perineului! Zona cu ├«nt─ârituri este suficient de ├«ngust─â pentru a nu provoca irita╚Ťiii/frecare ├«ntre picioare, ├«n timpul pedal─ârii. Pentru flexibilitate optim─â, ├«nt─âriturile sunt prev─âzute cu canale.

Not─â de compara╚Ťie a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat ├«n func╚Ťie de ciclul de via╚Ť─â al produsului ╚Öi diver╚Öi indicatori.
O not─â global─â ABCDE este atribuit─â pentru a v─â ajuta s─â identifica╚Ťi mai u╚Öor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, compar├ónd produse de acela╚Öi tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implic─â voluntar ├«n acest demers de afi╚Öare a impactului produselor asupra mediului ├«nconjur─âtor. Mai multe informa╚Ťii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se spăla automat la 30°C. Program sintetic. A se întoarce pe dos. A nu se folosi balsam. A se usca în loc uscat și aerisit. A nu se usca automat. A nu se curăţa chimic. A nu se folosi clor. A nu se așeza pe calorifer.

Teste produs

Echipa noastr─â care concepe produsele are sediul ├«n campusul B'TWIN din Lille ╚Öi face cercet─âri continue pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea confortului ├«n ciclism. Scopul nostru este s─â dezvolt─âm produse care s─â r─âspund─â perfect nevoilor utilizatorului. Le test─âm apoi pe teren, pentru c─â suntem convin╚Öi c─â doar evaluarea acestora ├«n condi╚Ťii reale de utilizare ne permite s─â evolu─âm ├«n permanen╚Ť─â.

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Material principal 80% Poliamid─â, 20% Elastan Protec╚Ťie 100% Poliuretan Strat protec╚Ťie - material exterior 78.18% Poliamid─â, 19.55% Elastan, 2.27% Poliester Parte superioar─â - Material principal 54% Poliester, 46% Poliester Material intercalat 82% Poliester, 18% Elastan

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri