Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați

11999 LEI

Produs conceput pentru antrenamente și competiții de trail running pe distanțe scurte sau lungi. Potrivit pentru vreme răcoroasă sau rece.

Colanți rezistenți, confortabili și practici. Cele 5 buzunare permit transportarea strictului necesar. Aceștia asigură susținere și stabilitate, fără a fi prevăzuți cu puncte de compresie.

Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Respirabilitate

Menține pielea uscată pe parcursul curselor de trail, pentru mai mult confort.

Căldură

Ideali pentru antrenamente la temperaturi între 0 și + 15 °C.

Confort

Materialul și noua talie asigură confort imediat.

Buzunare

5 buzunare, dintre care 2 cu fermoar, pentru telefon și bidon de tip flask.

Stabilitate

Colanții oferă stabilitate în timpul alergării.

Utilizare ușoară

Fermoar mare la gleznă pentru îmbrăcare și dezbrăcare ușoară.

ECODESIGN

Produs conceput din 80% poliester reciclat.

Informații tehnice

Centură pentru transport integrată

Buzunare multiple pentru depozitare. 5 buzunare pentru a transporta obiectele necesare, așa cum vă doriți. Spre exemplu: => cheile sau telefonul pot fi transportate în siguranță în cele 2 buzunare cu fermoar,
=> cele două buzunare din plasă, de pe laterale, se pot folosi pentru transportarea gelurilor.
=> în buzunarul din plasă din față sau în cel cu fermoar din spate poate fi transportat un bidon tip flask de 500 ml.

Susținere și stabilitate datorată: => taliei; => șnurului de strângere. Cântăresc doar 228 g pentru mărimea L!

Noua talie de transport a fost concepută cu un număr redus de cusături, pentru a asigura confort optim. Aceasta este integrată colanților și asigură susținere și stabilitate pentru a transporta strictul necesar.
Stabilitatea colanților poate fi ajustată cu ajutorul șnurului de strângere. Acesta a fost special poziționat pe exterior pentru a evita disconfortul și frecarea la nivelul abdomenului. De asemenea, acesta are rolul de a fixa talia.

Material respirant care reduce riscul de iritare

Materialul colanților este respirant și permite evacuarea eficientă a transpirației, pentru a nu a evita senzația de firg. Materialul sintetic permite o uscare rapidă. Șortul reduce riscul de iritare datorită: - unui număr redus de inserții și cusături (mai ales între picioare);
- unei noi talii de transport;
- unei lungimi potrivite, care permite colanților să se ridice în timpul practicării și asigură protecție împotriva iritațiilor.

Ușor de îmbrăcat/dezbrăcat datorită fermoarelor!

Îmbrăcare și dezbrăcare ușoară datorită fermoarului care ajunge până la jumătatea gambei. Fermoarul poate fi deschis, ajustat sau închis pentru o bună susținere a gambelor.

Cu sau fără lenjerie intimă?

Colanți concepuți fără slip integrat, pentru a permite îmbrăcarea pe dedesubt a textilelor termice. Se recomandă purtarea colanților cu lenjerie intimă.

Buzunar cu fermoar în spate cu SEMI LOCK? Ce înseamnă? La ce ne ajută? Cum funcționează?

Buzunarul din talie de la spate are un fermoar special, numit „SEMI LOCK”. Acest fermoar se „blochează” și se „deblochează”.
Atunci când fermoarul este ridicat, acesta poate fi manevrat (închis sau deschis). Aunci când fermoarul este în jos (înclinat spre dreapta) este blocat. Această poziție ajută la menținerea în siguranță a produselor personale în timpul activității sportive. A nu se încerca deschiderea fermoaruui atunci când este blocat sau semi blocat. 

Designul colanților

Am acordat o atenție sporită design-ului și tehnicității. Astfel, cusăturile de la spate au rolul de a pune în valoare silueta. Colanții asigură acoperire optimă și nu oferă senzație de compresie.

Impactul asupra mediului

Reciclând bidoane de plastic sau textile reciclate pentru a ne produce poliesterul, diminuăm impactul asupra mediului, păstrând în același timp calitatea de respirabilitate a produselor noastre.

Cum ne îmbrăcăm pe vreme rece și răcoroasă?

Câteva sfaturi de la Cyrille, șeful de produs pentru Trail, pentru o îmbrăcare corespunzătoare, în funcție de temperaturile de afară:
- Pentru temperaturi de 10-15°C, sunt suficiente o bluză și colanți.
- Pentru temperaturi de 5-10°C, puteți adăuga și o jachetă cu protecție împotriva vântului. - Pentru temperaturi de 0°C, puteți purta colanți, o bluză fără cusături și un maiou softshell.

Produse durabile

Toate produsele pentru trail sunt concepute eco. Încercăm să folosim materiale eco-responsabile pentru a face produsele mai rezistente în timp.

Notă impact asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului său de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător. Pentru mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 87% Poliester, 13% Elastan Material intercalat 73% Poliamidă, 27% Elastan Buzunar 74% Poliester, 26% Elastan

Restricții de utilizare

A nu se călca.

TESTE

Colanţii au fost testaţi în laborator şi în practică de către sportivi de toate nivelurile. A fost apreciat de utilizatorii care au testat produsul, datorită capacității de protecție împotriva vântului.Numărul redus de cusături și inserții reduc riscul de iritare provocat de frecare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați
Colanți Alergare Trail Running Emboss Negru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
10,48 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii