Colanți 500 Fitness cardio cu talie înaltă Negru Damă

9999 LEI
8547528

Produs conceput pentru antrenamentele de fitness cardio. Colanți cu talie înaltă.

Talie înaltă, material respirant și buzunar mic practic, pentru accesorii. Mai mult: disponibil în mai multe culori.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Extensibilitate

Bucură-te de sport.Asigură libertate de mișcare.

Respirabilitate

Material respirant ce ajută la evacuarea transpirației!

Evidenţiază silueta

Avantaj: croială modulatoare la nivelul coapselor.

Buzunare

Produs practic: un buzunar pentru accesorii.

Informații tehnice

Material extensibil ce subliniază silueta!

Asigură confort în timpul antrenamentelor. Material extensibil, cu talie înaltă ce vă subliniază silueta. Potriviți pentru antrenamentele sportive.

Colanți cu talie înaltă.

Confort și libertate de mișcare. Talia înaltă și material extensibil ce asigură susținere, chiar și în timpul unui antrenament intensiv.

Reduc iritațiile!

Cusături plate pentru a reduce orice senzație de jenă.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare

Bien sûr ! Ne dorim ca produsele noastre să asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Testăm rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de evacuare a transpirației. Apoi, produsele sunt din nou testate, de data aceasta în practică. Sportivi ca voi le testează, iar specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele. Astfel sunt create produsele Decathlon!

Cum este calculată nota pentru impactul asupra mediului înconjurător?

Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produselor și diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost calculată pentru identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară. Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului.Mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 73% Poliamidă, 27% Elastan Material principal: strat interior 75% Poliamidă, 25% Elastan Material textil spate 67% Poliamidă, 33% Elastan Material intercalat 79% Poliamidă, 21% Elastan

TESTE

Produsele textile, de damă, pentru fitness cardio, sunt testate de către utilizatoare din afara Decathlon, pentru a asigura confortul şi performanţa gamei noastre în ceea ce priveşte respirabilitatea, libertatea de mişcare şi greutatea mică a materialelor.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
8,74 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre