SALOMON

Clăpari schi SALOMON SELECT Wide 70 Damă

94999 RON
Ref. : 8845378

Produs conceput pentru schi, nivel mediu. Pune accentul mai mult pe confort și mai puțin pe performanță. Volumul generos și finisajele îl fac să fie aliatul sesiunilor tale de schi fără restricții.

Volum generos, confortul ghetei interioare și finisaje pentru zile de schi confortabile. Produsul ideal pentru schi practicat la nivel mediu, în deplin confort.

 • 23-23,5cm undefined
 • 24-24,5cm undefined
 • 25-25,5cm undefined
 • 26-26,5cm undefined
 • 27-27,5cm Produs indisponibil online momentan
+ 949 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rigiditate

  Flexibili: Flex 70: Pentru practicanții de schi, nivel mediu.

  Susținere picior

  104 mm: picior lat. Gheată interioară din spumă groasă, pentru toleranță.

  Reglabil

  4 clape micrometrice din aluminiu + strap.Cremaliere tibie.

  Utilizare ușoară

  Tehnologie Easy Step In, pentru încălțare ușoară.

  Adaptare la conformație

  Reglarea volumului (Calf Adjuster)

  Imagini

  Clăpari schi SALOMON SELECT Wide 70 Damă
  Clăpari schi SALOMON SELECT Wide 70 Damă
  Clăpari schi SALOMON SELECT Wide 70 Damă
  Clăpari schi SALOMON SELECT Wide 70 Damă
  Clăpari schi SALOMON SELECT Wide 70 Damă
  Clăpari schi SALOMON SELECT Wide 70 Damă

  Informații tehnice

  Experiență

  Volum interior necesar pentru performanțe optime. Acești clăpari au o gheată interioară cu lățimea de 104 mm, cu un flex de 70 și ajustare la nivelul gambei pentru un confort maxim. Un material flexibil este prezent în partea de sus a piciorului, pentru a facilita încălțarea/descălțarea, indiferent de temperaturi.
  Atenție! Clăparii Select Wide se axează pe confort! Să nu ai pretenții de precizie sau de performanță.

  Reglare catarame

  4 clape micrometrice foarte rezistente, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta înșurubând sau deșurubând prima clapă de închidere. Clapă închidere prin cureluşă, 3 poziţii, pentru adaptare la mărimea gambei. Legătura din partea superioară asigură strângerea optimă a carcasei.

  Ce este flex-ul?

  Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea acestora. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60 este conceput pentru nivel începător. Un flex între 60-90 este conceput pentru schi la nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru schiori avansați. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

  Alegerea mărimii

  După încălțare, clapele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. După închiderea clăparilor, efectuați 3 flexiuni. Stând în picioare, degetele trebuie să atingă vârful clăparilor.La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.Protecțiile din spumă ale clăparilor se vor tasa după câteva zile la schi.

  Ce fac în caz de durere?

  1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui. 2-Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea. Cereţi sfatul unui angajat din magazin. Cereți recomandări și specialiștilor din magazinele noastre.

  Depozitarea clăparilor

  1- Aerisiți clăparii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți clapele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați-le într-o husă.
  3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

  Cum se probează clăparii?

  După încălțare, cataramele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

  Cum să împiedicați apariția frigului la nivelul picioarelor?

  Adesea neglijată, uscarea clăparilor este acțiunea cea mai importantă, pentru a împiedica apariția frigului la nivelul picioarelor. Chiar și la -10°C, piciorul transpiră și clăparii nu se pot usca în carcasa din plastic, nici chiar după mai multe zile. Astfel, ghetele interioare trebuie să fie scoase din carcasă în fiecare zi. De asemenea, puteți folosi dispozitive speciale pentru uscarea acestora, fără să le mai scoateți din carcasă!

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

  Restricții de utilizare

  A nu se usca pe calorifer.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie.Echipele de producţie se asigură că produsul corespunde utilizării în practică.

  Opinii clienți