Clăpari Schi pe pârtie Hawx Prime 110 Bărbați

1.29999 LEI

Produs conceput pentru schi pe pârtie (nivel avansat). Asigură o susținere foarte bună și rigiditate, ideale pentru performanță.

Clăpari concepuți pentru utilizatorii de nivel avansat.

Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Rigiditate

Rigiditate

Rigizi: Flex 110: pentru nivel avansat.

Susținere

Susținere

100 mm:interior îngust. Spumă compactă, pentru susținere fermă și eficientă.

Adaptare la conformație

Adaptare la conformație

Gheată interioară 100% termoformabilă.

Reglabil

Reglabil

4 clape micro-metrice, strap 50mm. Flex și înclinare ajustabilă.

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Clape late și strap pentru strângere ușoară și eficientă.

Căldură

Căldură

Thinsulate: izolare foarte bună și respirabilitate.

Informații tehnice

Experiență

Clăparii Hawx Prime 110 sunt o referință pentru schiorii experți, care caută performanță, reactivitate și rigiditate, păstrând în același timp noțiunea de confort. Clăpari mulați pe picior, pentru susținere optimă. Flex-ul și înclinarea sunt reglabile, pentru a se ajusta mai bine preferințelor utilizatorilor și diferitelor condiții de zăpadă. Ghete interioare termoformabile, pentru personalizare.

Reglarea clapelor

Acești clăpari sunt prevăzuți cu 4 clape micrometrice, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta înșurubând sau deșurubând prima clapă de închidere. Clapa de sus are 3 poziţii (reglare fără unelte), pentru adaptare la mărimea gambei. Chingă lată de reglare, în partea superioară, pentru o strângere puternică.

Ce este flex-ul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea acestora. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60-70 este conceput pentru nivel începător.Un flex între 80-90 este conceput pentru nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Alegerea mărimii

După încălțare, clapele trebuie închise la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari, apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Ce fac în caz de durere?

1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui.
2-Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea. Cereţi sfatul unui angajat din magazin.
3- Dacă după 2 zile petrecute pe pârtie încă mai resimțiți disconfort, clăparii au nevoie de termoformare.

Care este scopul termoformării?

Clăparii Hawx Prime 110 sunt din 100% spumă termoformabilă, ce se poate modela la cald, pentru o mai bună adaptare la forma piciorului. Aceasta asigură îmbunătățirea compatibilității picior-gheată interioară-carcasă și reducerea punctelor de disconfort.

Depozitarea clăparilor

1- Aerisiți clăparii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți clapele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați-le într-o husă.
3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Produse similare

Opinii clienți

Loading