Clăpari schi pe pârtie 580 Flex 80 Damă

79999 LEI

Produs conceput pentru schi (nivel mediu). Asigură confort, susținere și dorința de a progresa.

Datorită flex-ului reglabil (+/- rigid), clăparii 580 vă asigură confort în timpul coborârilor. Reglarea lățimii de la nivelul gambei permite schierea în deplin confort.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 799 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rigiditate

Medie:Flex 70 sau 80.Reglabil, pentru a trece de la toleranță la precizie.

Susținere

102 mm: Picior medium. Asigură o acoperire optimă a tibiei.

Adaptare la conformație

Gheată și branț preformat, gheată interioară termoformabilă la maleole.

Reglabil

4 clape micrometrice, din aluminiu. Reglare a rigidității și a lățimii gambei.

Utilizare ușoară

Asigură o încălțare ușoară, datorită construcției care facilitează deschiderea.

Căldură

Branț și gheată interioară groasă.

Informații tehnice

Nivel de utilizare

Clăparii 580 sunt ideali pentru schi (nivel mediu). Reglarea flex-ului (indice 70 sau 80) asigură toleranță.Aveți posibilitatea să lărgiți partea superioară a feței în funcție de forma gambei.Volumul mediu permite adaptarea la numeroase conformații de picior, asigurând un compromis bun între confort și susținere. Carcasa (mai înaltă decât în cazul unor clăpari clasici) asigură o acoperire optimă a tibiei și o foarte bună repartiție a sprijinului.

Reglare flex

Reglarea flex-ului de la clăparii 580 este foarte eficientă:
Cu ajutorul unei chei, treceți de la poziția Softer (mai flexibilă, deci mai tolerantă) la poziția Stiffer (mai rigidă, deci mai precisă/reactivă).

Exemplu: vă puteți începe sejurul la schi în poziția „Softer” pentru a vă refamiliariza cu senzațiile de pe pârtie și apoi trece la poziția „Stiffer” pentru un final de sejur mai sportiv .
O pereche de clăpari ideali pentru a progresa și pentru a trece la nivelul următor.

Reglare gambă

Clăparii 580 Damă sunt prevăzuți cu o față evazată ce permite o încălțare mai rapidă.Aceștia sunt prevăzuți cu un reglaj suplimentar: sub strap se află 2 șuruburi (de ajustat ușor cu o cheie) care asigură 3 cm în plus la nivelul circumferinței gambei.
Fiecare practicantă de schi va putea ajusta, astfel, lățimea de la nivelul gambei în funcție de conformația ei și, mai ales, reduce la maximum disconfortul situat în această zonă.

Reglarea cataramelor

Clăparii de schi 580 sunt prevăzuți cu 4 clape din aluminiu, micrometrice, pentru o strângere puternică și precisă.Puteți ajusta lungimea clapei prin înșurubare sau deșurubare, pentru o strângere personalizată.Clapa de sus are 3 poziţii, pentru adaptare la mărimea gambei. Legătura din partea superioară asigură strângerea optimă a carcasei.

Ce este flex-ul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60-70 este conceput pentru nivel începător.Un flex între 80-90 este conceput pentru schiori de nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru schiori avansați. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Alegerea mărimii

După încălțare, cataramele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Ce fac în caz de durere?

1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui.
2-Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea. Cereţi sfatul unui angajat din magazin.
Cereți recomandări și specialiștilor din magazinele noastre.

Care este scopul termoformării?

Gheata interioară a clăparilor 580 este termoformbilă la nivelul gambei.Termoformarea nu este obligatorie, dar aceasta permite reducerea zonelor de disconfort.Așadar, spuma se poate încălzi pentru a lua forma piciorului. Aceasta asigură îmbunătățirea compatibilității picior-gheată interioară-carcasă și reducerea punctelor de disconfort.

Încărcarea clăparilor

1- Aerisiți clăparii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți clapele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați-le într-o husă.
3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 100% Polipropilenă Interior din 100% Poliester Talpă din 100% Poliuretan termoplastic Căptuşeală călduroasă 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Restricții de utilizare

A nu se usca pe calorifer.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie.Echipele de producţie se asigură că produsul corespunde utilizării în practică.

Recomandări de întreținere

A se usca după fiecare utilizare.

Produse similare

Imagini

Clăpari schi pe pârtie 580 Flex 80 Damă
Clăpari schi pe pârtie 580 Flex 80 Damă
Clăpari schi pe pârtie 580 Flex 80 Damă
Clăpari schi pe pârtie 580 Flex 80 Damă
Clăpari schi pe pârtie 580 Flex 80 Damă
Clăpari schi pe pârtie 580 Flex 80 Damă
Clăpari schi pe pârtie 580 Flex 80 Damă
Clăpari schi pe pârtie 580 Flex 80 Damă

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri